A si spet zbegan?Lepo da si se znova mastno usral.
Kar nadaljuj
haha
No ja.....
Sem pričakoval da boš znova pravljičaril.
ps ni kaj nadaljevati..
pr teb mislim....
A si spet zbegan?Lepo da si se znova mastno usral.
Kar nadaljuj
Od kdaj pa delajo v Ameriki Mige 21, ki jih Ukrajinci edino znajo voziti? Razen, če ne bi poleg avionov rentali tudi pilotov.Očitno se ZDA počasi gre Reganomiko.
Blinken v Moldaviji: ZDA bi lahko poslale vojaška letala Poljski, če jih ta pošlje Ukrajini
US, Poland in talks to help Ukraine acquire warplanes
Če bi poslali letalonosilko in organizirali vaje NATA na Baltiku, ko je zasmrdelo po ruski invaziji, pa do slednje sploh ne bi prišlo. Sedaj pa je, kar je.
Tako kot z ruskimi. Jaz domnevam, da jih poljaki že trenirajo.Malo pozno so začeli tuhtat...
Razen, če so Ukrajinci tudi njih presenetili pa zdaj vohajo kri.
Sploh pa ne vem kako si predstavljajo, da bojo Ukrajinski piloti s tem leteli.
nekako tako si zamišljajo oz. je bilo vedo govora , da dobijo ruske avione, ki jih je v EU še kar nekaj :npr.poljaki dajo vzhodnjaške avione(mig,...) ukrajini, in dobijo v zameno zahodnjaške, vendar ne vem v čem je fora, saj je govora da Ukrajinci še vedno imajo večino svojh avionov.Od kdaj pa delajo v Ameriki Mige 21, ki jih Ukrajinci edino znajo voziti? Razen, če ne bi poleg avionov rentali tudi pilotov.
a res al kaj?! putin peder? zihr fake news!
ceprav... na tistem konju zgoraj brez... je res malo pedrast deloval. je dobu navdih v filmu Brokeback mountain?
In to priročen idiot.
Od kdaj pa delajo v Ameriki Mige 21, ki jih Ukrajinci edino znajo voziti? Razen, če ne bi poleg avionov rentali tudi pilotov.
Ukrajinci so imeli precej boljše zadeve, kot ubogi Mig-21.Od kdaj pa delajo v Ameriki Mige 21, ki jih Ukrajinci edino znajo voziti? Razen, če ne bi poleg avionov rentali tudi pilotov.
Combat Aircraft | |||||
---|---|---|---|---|---|
MiG-29 | Soviet Union | multirole | 37 | 8 are used for conversion training[66] | |
Sukhoi Su-24 | Soviet Union | attack | 12[66] | ||
Sukhoi Su-25 | Soviet Union | attack / CAS | 17[66] | ||
Sukhoi Su-27 | Soviet Union | multirole | 32 | 6 are used for conversion training[66] |
Seveda.A si spet zbegan?
Bomo dali podnapise, kaj imajo Poljaki na zalogi:Nisi prebral, ne?
Combat Aircraft | |||||
---|---|---|---|---|---|
MiG-29 | Soviet Union[21] | multirole | MiG-29A/UB[22] | 23[23] | |
Sukhoi Su-22 | Soviet Union | fighter / bomber | 18[24] | ||
F-16 Fighting Falcon | United States | multirole | C/D | 48[23] | 12 D variant used for training |
F-35 Lightning II | United States | multirole | F-35A | 32 on order[23][25] Option for 16[26] |
Očitno se ZDA počasi gre Reganomiko.
Blinken v Moldaviji: ZDA bi lahko poslale vojaška letala Poljski, če jih ta pošlje Ukrajini
US, Poland in talks to help Ukraine acquire warplanes
Če bi poslali letalonosilko in organizirali vaje NATA na Baltiku, ko je zasmrdelo po ruski invaziji, pa do slednje sploh ne bi prišlo. Sedaj pa je, kar je.
2 leti nazaj sem dobil novico da ima parkinsonovo....in da že iščejo naslednika....Na BBC sem videl naslovnice časopisov, da ima raka?
Ne vem al so čenče al je res?
Nezadovoljiv odgovorSeveda.
Bega me, kako lahko uspeš ob svojem debilizmu sploh sam na wc.
Imas se nekaj za zelo obvescenega a v bistvu se ti sanja ne.... Ce nekaj večkrat ponavljas ne postane resnica. Verjetno si bil tako vzgojen.
NATO battlegroup wraps up largest winter exercise in Estonia
Around 1,400 NATO soldiers took part in exercise Winter Camp in Estonia this year, testing their infantry and armour capabilities against harsh winter conditions. The annual exercise, which ran from 29 January to 6 February in 2022, involved British, French and Estonian forces from NATO's...www.nato.int
Cold Response 2022: 35,000 Soldiers from 26 Countries in Northern Military Exercise
“This will be the largest Norwegian-led exercise conducted in Norway since the 1980s”, says Spokesperson at the Norwegian Joint Operations Headquarters Preben Aursand. The majority of activities will take place in Northern Norway.www.highnorthnews.com
NATO Allies train anti-submarine tactics during exercise Dynamic Manta
NATO’s annual anti-submarine warfare exercise, Dynamic Manta, kicked off on Monday (21 February 2022) off the coast of Sicily. Ships, submarines, as well as aircraft and personnel from nine Allied nations converged in the central Mediterranean Sea for anti-submarine warfare and surface warfare...www.nato.int
Pa se vse vaje iz leta 2021.
Nemoteno letijo čez Beograd in Istanbul.A tiste, ki so priplavali sem?
Aha, zdaj sva ze pri tematiki, da so bile vaje premalo obsežne. Napreduješ.
To je skoraj napoved vojne jedrski velesili. Se dobro, da nisi vojaški strateg v NATU. Zdaj bi si verjetno sporočila risali v pesek, kot japonski Bonseki.