Ste bili pa tokrat res milostni vaša visokost. Ker nazadnje ste me omejili v neki drugi temi za 666 dni.
V RL bi me pa poslal v gulag kajne.
Tokrat si za spremembo vsaj "razlog" našel, ker ponavadi ga ne. Se samo izživljaš nad sogovornikom, ne zato, ker bi bilo to potrebno, ali ker bi sogovornik kršil kakšna pravila, ampak zato, ker lahko. Da se po otročje pokažeš da lahko.
Tole tvoje početje me spominja na tistega, čobana iz vojske, ki je na planini pasel ovce, v vojski so mu pa dali en našitek na ramo, pa je mislil da Boga za jajca drži in s prazno glavo komandiral vsevprek in si mislil, da je glavni, da največ ve, da je bog in batina...
Ali je to objektivnost, uravnoteženost, če fopaš ljudi samo z eno resnico, sogovornike, s katerimi se ne strinjaš pa ugasneš?
Včasih smo temu rekli enoumje, diktatura..., omejevanje uporabnikov pa je onemogočanje drugim pogleda na zadevo še s kakega drugega zornega kota. in neracionalno dojemanje svetovnih političnih dogodkov je samo razpihovanje nevarnosti..
Cel svet obsoja Putina, ker je predvčerajšnjim z zakonom uvedel sankcije proti tistim, ki bi pisali drugače, kot bi on želel, in dopisniki zato že zapirajo predstavništva v Moskvim mi pa ostajamo brez informacij. Ti počneš čisto isto, samo da je Putin glavni šef, ti pa imaš samo en čin višji od najnižjega. Pa da putin to z zakonom, ti pa na svojo roko mimo forumskih pravil zaradi nekih starih zamer. Zato ker lahko, ne zato, ker bi bilo potrebno.
Se delaš nekega moderatorja, pa še podforuma, ki ti ga je zadnjič Apollo predlagal, ne znaš porihtat.
Ti je zadnjič tu nekdo lepo napisal: " Otrok, kdaj boš odrastel".