Potem najbolje, da se zmenis z mediji kaj tocno kaj pomeni. Meni ni nic tezko priznati, samo jaz gledam na stvari sirse. Zdaj, ko vam ne kimam se ne pomeni, da razumes moj pogled ma celotno situacijo.Kdo se spreneveda? Ti govoriš o nekih vojnih napovedih, ki jih ni bilo. Vzroki za tole sranje so znani. Kakorkoli pa obrneš, je kristalno jasno, kdo je v tem konfliktu agresor, al so po tvojem Ukrajinci v Rusiji? Sam teb je to pač težko priznat.
Zadeve je potrebno gledati sirse in v kontekstu pred vojno in zdaj, ko ke vojna, v sirsem pogledu.
Ce že moram, jaz sem za EU. Ne za Ruse, ne za USA in ne za NATO. EU je tista, ki bi morala delati red na pragu svojih meja. Evropa je tista, ki bi morala oblikovati energetsko, vojasko, gospodarsko in vse politike. Brez vpliva interesnih skupin, ki nas peljejo nezadrzno v propad standarda in blaginje, samo zato, da lahko drugi podprejo svoj standard in dodatno utrjujejo vojaško ter gospodarsko premoc. A se ti zdi, da je komu v interesu, da je EU gospodarsko mocna in neodvisna. Ne, vedno mora biti vsaj malo sranja, zato, da ti "prijatelji" pomagajo. V bistvu se gre za zadovoljevanje interesov nekoga drugega.