USA ni šla raketirat kube.
Odvisno koliko lahko zaupas v referendum pod rusko oblastjo.
Kaj se sploh se prerekate?
It's game over (prvih par minut):
Severstal prekinja dobavo v Evropo – OMV ne bo kupil plinskega polja v Rusiji
Umikajo se tudi ExxonMobil, Boeing in Apple
Zaradi napada Rusije na Ukrajino ukrepe sprejemajo tudi številni svetovni gospodarski velikani. Apple, ExxonMobil, Boeing in OMV sprejemajo ukrepe proti Rusiji, ruski jeklar Severstal bo ustavil dobavo v Evropo.
že moraš... na zadnjih volitvah je Putin na Krimu dobil 92%
koliko pa potrebuje iz Latvije ?Iz Kube bi nukica potrebovala do Washingtona 5 min, iz Ukrajine do Moskve pa 4 minute. Zakaj so bile ZDA ogrožene, Rusi pa ne bi smeli biti?
Ne, je pa zato že od pamti veka pod sankcijami.
Se ti zdi, da sem se v tej temi kadarkoli ven vlekel....? Menim, da imava podoben dostop do informacij....
A naj te vikam al kaj si želel povedati z zadnjim stavkom? Če imaš izkušnjo, ki me bo še dodatno obogatila, jo z veseljem preberem. Glede na to, da sem že 15 let na Alterju, še prej pa na Mobisuxu, bi rekel, da nisem med mlajšimi člani.
Še en ki ma težave z bralnim razumevanjem se je javilKolliko berem, nekega haska od tega glih ni
itak3.5min
itak
saj zato je mantra o ogroženosti in natu na mejah brezvezna
Za baltske države ima Rusija poskrbljeno. Ker ima "dostop" do baltika dejansko lahko nadzira (zamejuje) vse kar pride v te države in tudi po potrebi poskrbi da ne pride. Tako da strateško NATO nima nobene prednosti tule, so rusi precej na boljšem.koliko pa potrebuje iz Latvije ?
Če so stari 18-65 in sedijo v kleti z družino so uradno dezerterji.vojaki so vsi moški Ukrajinci, tudi, če sedijo v kleti z družino
Med drugim ima UAE vse svoje a380 redno v zraku. Letalski promet se je samo malo preusmeril oziroma sedaj letijo drugi prevozniki.Kot sem napovedal, kaj bo prineslo zaprtje zracnega prostora. Tu grdi rusi, ki so uvedli reciprocno sankcijo. Azijski letalski prevozniki so navduseni:
Bo četrtina zračnega tovora med Evropo in Azijo morala najti druge poti?
Zaprtje zračnega prostora po začetku vojne v Ukrajini je sprožilo pritisk na svetovne dobavne verige, ki so že dodobra načete zaradi koronakrize. Nekateri ladjarji so ustavili promet v ruska pristanišča, v Ukrajini so zaseženi slovenski tovornjaki.www.rtvslo.si
In se:
Posledice ukrajinsko-ruske vojne: sledi sprememba poslovanja sveta, kot smo ga poznali do zdaj?
Napad Rusije na Ukrajino ne bo toliko povzročil svetovne gospodarske krize, bo pa spremenil delovanje svetovnega gospodarstva v prihodnjem desetletju. "Izdatki za obrambo bodo postali ena od prioritet Evrope," meni Mojmir Mrak.www.rtvslo.si
Lastne sankcije se nam bodo vrnile kot boomerang.