Trdil si da je med Ukrajino in Rusijo nerešeno ozemeljsko vprašanje, ko pa te vprašam kje pa limaš takele putinovske Hvala, vem kam spadaš.
Kaj ti jaz morem, če meniš, da je zgodovina samo do leta 2012.
Trdil si da je med Ukrajino in Rusijo nerešeno ozemeljsko vprašanje, ko pa te vprašam kje pa limaš takele putinovske Hvala, vem kam spadaš.
na krimu je vec ljudi glasovalo za rusijo kot '91 za slovenijoKdo točno ima težave? A je Ukrajina aneksirala Krim???
In kaj je bil vzrok za napad na Beograd? Ker je imel NATO slučajno nekaj bomb viška? Napiši še drugo polovico enačbe
Govorim o časovnem sosledju. Svojčas bi ZDA prve sprejele sankcije. Danes jih zadnje. Dejstvo je, da si je Putin tole eskapado privoščil, ker so ZDA trenutno obglavljene in impotentne. Dementni Sleepy/Creepy Joe in Kamala "službo sem dobila zaradi pozitivne diskriminacije" Harris, ki ni sposobna enega koherentnega stavka na to temo spravit iz sebe. Pa metroseksualec Macron in sterilni zeleni Nemci. Grem stavit, da je ostra reakcija Putina totalno presenetila.Tebe nemoremo več resno jemati. Lej, sem iz take branže, da so mi nekatere zadeve vsaj približno jasne. Če ti resnično verjameš, da ZDA sledijo nam, potem si zelo naiven.
To je to, isto kot Hitler.Tole je kdo nalimal?
Lukashenko plans Moldova invasion as Belarus President releases plans
BELARUS President Alexander Lukashenko appeared to release military plans on TV which include invading the Transnistria region of Moldova.www.express.co.uk
Naslednja je Moldavija....
Vlečem ne, jih pa naslavljam, ker ne vidim, da Rus počne kaj drugačnega od Američana. Ne zagovarjam agresije, sem za dialog. Ne vem pa če je v tem primeru sploh bila kdaj volja za pravi dialog. Z vseh strani.
Kaj ti jaz morem, če meniš, da je zgodovina samo do leta 2012.
na krimu je vec ljudi glasovalo za rusijo kot '91 za slovenijo
Finsko in Švedsko je Putin nadrl, če bosta samo pomislili v smeri Nato. Nekateri tu pa to podpirajo.To je to, isto kot Hitler.
Avstrija, Češkoslovaška, Poljska, vse so to nemški zgodovinski teritoriji pred WW1.
Putin:
Ukrajina, Moldavija, Baltske države, vse so to ruski zgodovinski teritoriji pred letom 1991.
Kam bo šlo naprej? Poljska, Finska, Švedska, to so vse ruski zgodovinski teritoriji pred xxxx leti.
In potem se čudimo, zakaj Finska in Švedska na veliko pošiljata orožje v Ukrajino, pa nista v NATOu, Švedska celo želi biti nevtralna.
Ker jim je jasno, da se gre tudi za njihovo rit. Putin je prehodil rubikon.
Torej nimaš pojma in se takole vlečeš ven.
BTW sem prepričan da tlačim svet precej dlje od tebe.
Kolliko berem, nekega haska od tega glih niTorej nimaš pojma in se takole vlečeš ven.
BTW sem prepričan da tlačim svet precej dlje od tebe.
Prišel bo dan ko bo Belorusija ki je že tako velik prijatelj Rusije skupaj z njimi izvedla še večjo agresijo na Ukrajino. Takrat je Europa prisiljena ukrepati na mejah in to bomo čutili vsi, vsesplošna vojna 3.
Kaj se sploh se prerekate?
It's game over (prvih par minut):
blitz krieg bo, vsi na kupu vsi hkrati, ko zerg rush pri SCju
Iz Kube bi nukica potrebovala do Washingtona 5 min, iz Ukrajine do Moskve pa 4 minute. Zakaj so bile ZDA ogrožene, Rusi pa ne bi smeli biti?Verjetno ima konvoj tudi cilj, da prepreči priliv novih vojakov in opreme v kijev.
Davidoff in kaj takega je nato naredil, da bi se rus čutil ogroženega? bi kdaj nato želel okupirati rusijo al kaj jih skrbi? To zdaj je vedno rus bil tisti, ki je delal sranje in te bivše države carske rusije, se pač bojijo in iščejo zaščito. Ali naj pač vedno živijo v bedi, v katero jih silijo rusi?
Odvisno koliko lahko zaupas v referendum pod rusko oblastjo.na krimu je vec ljudi glasovalo za rusijo kot '91 za slovenijo
Kdaj pa je NATO ali USA kadarkoli pokazal apetit, da bi napadli rusijo?Iz Kube bi nukica potrebovala do Washingtona 5 min, iz Ukrajine do Moskve pa 4 minute. Zakaj so bile ZDA ogrožene, Rusi pa ne bi smeli biti?