https://www.rt.com/russia/550916-ukraine-receive-nato-jets/ (a to se samo usedeš in pilotiraš?)
Dajva skupaj, ker vidim, da so težave v logiki. Se pravi, imava konvoj 60 + kilometrov. Ti bi poiskal cisterne s takim onakim gorivom in ciljal. Potem pa bum, seveda bi to se moralo zgoditi za vse cisterne istočasno, da bi dobil želeni efekt.
Si pa verjetno predstavljaš, da je ta konvoj brez kakršnekoli podpore v smislu varovanja. Oni samo krenejo na zamah roke, ko v filmu. Vmes pa gledajo v gozdode, če so kje partizanen ali domobranen. Sej vem, da stiska, ker ne "zmaguje tvoja stran". Ni pa treba biti zaradi tega iracionalen.
Kot že rečeno, posnetek je napad na štab Azov
Hja, saj je samo rekel, da ne bo belorusija napadla zraven rusov. Še vedno bodo rusi lahko leteli preko belorusije, še vedno se vozili s tanki, še vedno dostavili Nuke tja...
V vojno pa če grejo ali ne, kaj bi sploh šalabajzer vojska lukašenka dosegla v ukrajini, razen da se vrne v krstah.
Bolgarija je naredila prav. Če sklatijo dol letala, bodo dobili "novejše", če preživijo pa bodo heroijo in sigurno dobili kakšen bombonček v prihodnje.to dvomim, da bi Bolgarija donirala vsa vojaška letala, ki jih imajo v operativni uporabi. Trenutno ostanejo brez, razen, če se zanašajo na NATO. Po drugi strnai pa je navedeno, da Mig-29 še ostajejo nekaj časa operatvini, saj so jih nedavno posodobili....
Poglej priponko 53291
Lukašenko bo vletel, ko bo imel kaj od tega, torej če bi začutil, da lahko dobi kak travnik tam, ali pa miljarde od rusa. Trenutno je rus v pisdi in še lukašenka ne more izplačat...za drek mešat in kanon futr so čisto ok! pa koga briga če se vrnejo v krstah. A vi ne razumete, da v teh državah mame nimajo kaj dosti glasu? Ni to EU, ko te demonstranti in mediji linčajo, če narediš napako.
In ko bi bilo dovolj daleč, ne dvomim, da bi se belarus vmešala. Je lukašenko preveč po putinovim vplivom, da bi take izjave lahko bile resnične.
Kot že rečeno, posnetek je napad na štab Azov
Čestitam. Putinavost v vsem svojem sijaju. Logika je v tem konflkitu že zdavnaj crknila. Zdaj je na obeh straneh samo še obup, ena stran išče rešitev da ohrani več ljudi skupaj, druga stran pa futra samo svoj ego in nič drugega. Škoda, ker posledice tega bodo obe strani čutile še do konca stoletja.
Ne skrbi me nič ne stiska, se pa bojim da tebe putinavost zelo zdeluje. Predlagam kakšno terapijo.
ne vem, če je že bilo, ampak alžirija je ponudila, da lahko nadomesti ruski plin, poleg tega pa je tu še kazahstan...
vedno bolj se mi dozdeva, da se je eu zazihrala, da tudi če rus odjebe sistem, dobimo od drugje potrebne kapacitete.
poleg tega pa bi še naj krim imel plin, če se rus poniža v UA, ne bo problema dobit krima nazaj pod eu.
Komaj čakam, to bo spet nebuloz 2000 strani.Ok darjan je že na polno vojni strateg. andy-u pa ne steče in ne steče. Se še kar ukvarja s svojim promarnim področjem. Ampak jaz verjamem, da tudi on opravi v naslednjih dneh sprejemce za vojaško akademijo.
Daj kaj več povej. Za koga bi pa bil ta plin pa kolikšne količine lahko dobavijo recimo v roku meseca dni. Tako informativno bi me zanimalo.
Daj kaj več povej. Za koga bi pa bil ta plin pa kolikšne količine lahko dobavijo recimo v roku meseca dni. Tako informativno bi me zanimalo.
Lepo da prepoznaš sebe, cenim.Se mi je, kar zdelo. Mlatenje prazne slame. Bo Putin dal šok terapijo.
Italy explores Algerian gas as Europe strays from Russian fossil fuels
Italy's foreign minister and top energy CEO are visiting a gas supplier Algeria.www.euronews.com