Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Iranski vrhovni voditelj, ajatola Ali Hamenej, je izjavil, da je "Ukrajina žrtev krize, ki so jo ustvarile ZDA". Dejal je, da Iran podpira konec vojne v Ukrajini, a poudaril, da se ne sme pozabiti na korenine te krize. "Ukrajinska kriza je pokazala, da se ZDA ne sme zaupati," je dodal. (vir: Reuters)

takole, tudi Iran se ne strinja s to vojno...

Tale konvoj - spet ameriški vir. Kaj pa, če je to podobna fotka, kot fotka jederskega orožja v Iraku? Da ne bojo zdej zarad tega konvoja kakšni letalski napadi od NATA recimo...

• Wow
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik 474

Bila je še večja neumnost... "Azov" je objavil sporočilo, da se danes obrambni štab Harkova seli v to upravno stavno, pred njo pa bo zbor "Azov"-a in razdeljevaje orožja...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.343
2.429
113
Šalabajzer. Ti si postavil trditev. A v službi tudi šefu rečeš naj si sam poišče dokaze za tvoj trditev? Verjetno malo cviliš in dobrikaš ane? Torej, kako bi ti uničil 90 odstotkov konvoja, ki se giblje v koloni dolgi 40 milj. Ajde srce, začni risat.

Kakšno trditev pa sem napisal? Napisal sem opcije, saj drugih tko ni. Če je to zate trditev, potem oprosti, imaš sindrom putinavost. Če pa že moram kaj napisat, v tem konvoju je tudi kakšna cisterna goriva, saj morajo tudi vsa ta vozila ki so že v ukrajini nahranit, pa tudi ljudi nahranit, kakšna akcija na kritične točke konvoja bi naredilo več kot dovolj.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Glede na to, da so se pogajanja začela sem mislil, da bo rus umiril konja. Dejansko še bolj pritiska. Očitno se je odločil, da bo UA njegova. Osebno mi je čist ravno kam spada le nehajo naj s vojno.

Pritiskat mora zatoda bo iz pogajanj čim več izsilil. Ker drugače Ukrajina ne bo pristala na nobene zahteve sploh sedaj ko jo cel svet zalaga z orožjem in denarjem.

• Všeč mi je
Reactions: AndrejD

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.725
113
1646125942883.png

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kakšno trditev pa sem napisal? Napisal sem opcije, saj drugih tko ni. Če je to zate trditev, potem oprosti, imaš sindrom putinavost. Če pa že moram kaj napisat, v tem konvoju je tudi kakšna cisterna goriva, saj morajo tudi vsa ta vozila ki so že v ukrajini nahranit, pa tudi ljudi nahranit, kakšna akcija na kritične točke konvoja bi naredilo več kot dovolj.

Dajva skupaj, ker vidim, da so težave v logiki. Se pravi, imava konvoj 60 + kilometrov. Ti bi poiskal cisterne s takim onakim gorivom in ciljal. Potem pa bum, seveda bi to se moralo zgoditi za vse cisterne istočasno, da bi dobil želeni efekt.

Si pa verjetno predstavljaš, da je ta konvoj brez kakršnekoli podpore v smislu varovanja. Oni samo krenejo na zamah roke, ko v filmu. Vmes pa gledajo v gozdode, če so kje partizanen ali domobranen. Sej vem, da stiska, ker ne "zmaguje tvoja stran". Ni pa treba biti zaradi tega iracionalen.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.261
7.048
113
Saj že ves čas izrablja njihovo ozemlje, da napada kijev iz severa. Al kako misliš da so prišli tja gor :)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
  • Všeč mi je
Reactions: AndrejD in Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.261
7.048
113
uf tole pa ne verjamem!
Hja, saj je samo rekel, da ne bo belorusija napadla zraven rusov. Še vedno bodo rusi lahko leteli preko belorusije, še vedno se vozili s tanki, še vedno dostavili Nuke tja...

V vojno pa če grejo ali ne, kaj bi sploh šalabajzer vojska lukašenka dosegla v ukrajini, razen da se vrne v krstah.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.725
113
Tole je bilo včeraj z belarusi....

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.