Iranski vrhovni voditelj, ajatola Ali Hamenej, je izjavil, da je "Ukrajina žrtev krize, ki so jo ustvarile ZDA". Dejal je, da Iran podpira konec vojne v Ukrajini, a poudaril, da se ne sme pozabiti na korenine te krize. "Ukrajinska kriza je pokazala, da se ZDA ne sme zaupati," je dodal. (vir: Reuters)
A niso rekli da ciljajo le vojaske “cilje”?
Posledica starlinka.....vsi majo povezavo in snemajo bedarije....pozicije...kaj kdo dela..Je bil vojaški cilj...
Šalabajzer. Ti si postavil trditev. A v službi tudi šefu rečeš naj si sam poišče dokaze za tvoj trditev? Verjetno malo cviliš in dobrikaš ane? Torej, kako bi ti uničil 90 odstotkov konvoja, ki se giblje v koloni dolgi 40 milj. Ajde srce, začni risat.
Glede na to, da so se pogajanja začela sem mislil, da bo rus umiril konja. Dejansko še bolj pritiska. Očitno se je odločil, da bo UA njegova. Osebno mi je čist ravno kam spada le nehajo naj s vojno.
Kakšno trditev pa sem napisal? Napisal sem opcije, saj drugih tko ni. Če je to zate trditev, potem oprosti, imaš sindrom putinavost. Če pa že moram kaj napisat, v tem konvoju je tudi kakšna cisterna goriva, saj morajo tudi vsa ta vozila ki so že v ukrajini nahranit, pa tudi ljudi nahranit, kakšna akcija na kritične točke konvoja bi naredilo več kot dovolj.
Belorusija se odpoveduje Putinu
Putin left reeling as key ally Belarus refuses to join war - Lukashenko abandons Russia
Belarus leader says Minsk won't join Russian operation in Ukraine, Belta reports
Belarus has no plans to join Russia's military operation in Ukraine, Belarusian President Alexander Lukashenko was quoted as saying on Tuesday.www.reuters.com
Belorusija se odpoveduje Putinu
Putin left reeling as key ally Belarus refuses to join war - Lukashenko abandons Russia
Belarus leader says Minsk won't join Russian operation in Ukraine, Belta reports
Belarus has no plans to join Russia's military operation in Ukraine, Belarusian President Alexander Lukashenko was quoted as saying on Tuesday.www.reuters.com
Hja, saj je samo rekel, da ne bo belorusija napadla zraven rusov. Še vedno bodo rusi lahko leteli preko belorusije, še vedno se vozili s tanki, še vedno dostavili Nuke tja...uf tole pa ne verjamem!
Saj že ves čas izrablja njihovo ozemlje, da napada kijev iz severa. Al kako misliš da so prišli tja gor