Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah, vse kar pride ust USA je na majavih nogah.

sama propaganda.

Kako kaj konvoj napreduje? imamo kakšne nove slike? Zdej bi že mogl pridit do Kijeva, oz. bi jih morali že poskusiti ustaviti.

Ruski obrambni minister Sergej Šojgu je napovedal, da bo Rusija nadaljevala vojaško operacijo v Ukrajini, dokler ne doseže svojih ciljev. Glavni cilj Moskve je po njegovih besedah "zaščita države pred grožnjami, ki jih je ustvaril Zahod". Dodal je, da Rusija ni okupirala ukrajinskega ozemlja. (vir: Interfax)
takole, point ni več rušitev vlada, pač pa obramba Rusije? pred zahodom.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Robert

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Lukašenko bo vletel, ko bo imel kaj od tega, torej če bi začutil, da lahko dobi kak travnik tam, ali pa miljarde od rusa. Trenutno je rus v pisdi in še lukašenka ne more izplačat...

Je Lukašenko že not...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.345
2.429
113

Ukrajina: beloruska vojska je vstopila na naše ozemlje​

Ukrajinski parlament je na družbenih omrežjih sporočil, da je beloruska vojska vstopila na ozemlje Ukrajine. "Beloruske enote so vstopile v regijo Černihiv. Informacijo je javnosti potrdil Vitalij Kirilov, tiskovni predstavnik Severnih teritorialnih obrambnih sil. Več podrobnosti sledi kasneje," je zapisano v izjavi.

Nekdo ima nekoga za norca?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Začuda se o invaziji niso motili, čeprav jih nihče ni resno jemal. Še pomnite, tovariši, kako smo se iz njih norca delali pred enim tednom, kako da jih je Putin spet nasral? Guess what, the joke's on us.

Krivda ZDA je lepo povzeta tule:

Putin je komaj čakal, da sta Belo hišo prevzela dementnež in nesposobnica. Ukrajina je lep primer, kako zgleda Svet pod impotentno Ameriko.

• Všeč mi je
Reactions: Robert in darjan
Samo zakaj bi pri sebi razstrelili?

Kot pri črnobilu počakajo na ugoden veter proti EU in bum.....

hja aerosolii, manjši partikularni delci.....že, kaj pa kosi, ki ostanejo "doma"? ej kamela jedrske bombe so jeba..sej fajn rukne tud sosede uredu poštima, sam strošek uspeha nosš tud ti..v kolikšni meri pa ne ve niti vsemogočen.

ni se s tem za igrat

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Po poročanju ameriških obveščevalnih služb je Putin vse bolj razočaran nad neuspešnostjo ruskega prodora in zato pritiska na svoje podrejene. Ali to vodi v stopnjevanje nasilja? Da, saj je Putin ta trenutek stisnjen v kot in ne vidi drugega izhoda, meni predsednik odbora za obveščevalne službe v ZDA Mark Warner.
Tega sem se najbolj bal. Norci stisnjeni v kot so najbolj nevarni.

mah, vse kar pride ust USA je na majavih nogah.

sama propaganda.
Aja, a res? Potem se nam samo sanja, da je vojna v Ukrajini?

• Haha
Reactions: jonny77

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
1646133491652.png

Donetsk je še vedno UA ozemlje, če se tam gredo seperatisti neke svoje države, potem UA samo ščiti svojo državo pred njimi in ne napada nikogar.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ne, zaenkrat verjamem svojim očem.
Se pa dobro spomnim rusofilov, ki so se teden dni nazaj smejali ZDA, ki je opozarjala, da bodo Rusi napadli. Češ, kako nesposobni so in da Putin nikoli ne bo napadel.

jaz tudi še verjamem svojim očem. Tko da ne vem, kaj ima veze če se nam sanja o vojni v ukrajini, ko pa vidimo na lastne oči.

Še vedno pa so USA marsikaj rekla, videli smo pa bolj malo. Pa seveda na drugi strani, so pa Rusi izpadli navadni lažnjivci.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.