Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.531
4.645
113
Tipu se je čisto spipalo. Na tak način se lahko sprehodi do Portugalske.

Ruski predsednik Vladimir Putin je opozoril, da bodo druge države, če se bodo vmešale v ruski napad na Ukrajino, doživele "posledice, kot jih v svoji zgodovini še niste doživeli", poroča Euronews.​

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Later she went to the military base and says it was “bombed by the rockets from the air” and two people died.

“I counted seven rockets,” she says.

She is now leaving the city with her family and says she “doesn’t feel safe” because she heard Russian tanks are near the border with Belarus, which is 80km from her home.

To je sedaj podobno kot kovid scena, ko nihče ni verjel da je možno, da nas zapirajo doma, tu pa zdaj nihče ne verjame, da dejansko rusija raktetira vso vojaško infrastrukturo v celotni ukrajini, čeprav ima baje apetite le na vzhodu? mislim dafaq?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
To je sedaj podobno kot kovid scena, ko nihče ni verjel da je možno, da nas zapirajo doma, tu pa zdaj nihče ne verjame, da dejansko rusija raktetira vso vojaško infrastrukturo v celotni ukrajini, čeprav ima baje apetite le na vzhodu? mislim dafaq?

Ah dej no. Sem ti že dal primer NATA in srbije. Reševali so kosovo, bombe so padale pa na vojvodino.

Ko enkrat dobi prost zračni prostor, bo Putika zasedel ruska območja na vzhodu in jugu ukraine, kao mirovna misija in to bo to kar bo spopada. Razen seveda če ne pošlje NATO protinapada, potem pa znajo bombe padat povsod, celo po nas.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Mene bolj čudi, da običajni internet še vedno dela?
A nimajo Rusi neke hude kiber vojske.
Sklepam, da zaradi tega ker imajo v živo s terena poročanje o njihovem gibanju in zadetkih.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Later she went to the military base and says it was “bombed by the rockets from the air” and two people died.

“I counted seven rockets,” she says.

She is now leaving the city with her family and says she “doesn’t feel safe” because she heard Russian tanks are near the border with Belarus, which is 80km from her home.

Daj no malo možgane vklopi.

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Screenshot_20220224_104059.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ah dej no. Sem ti že dal primer NATA in srbije. Reševali so kosovo, bombe so padale pa na vojvodino.

Ko enkrat dobi prost zračni prostor, bo Putika zasedel ruska območja na vzhodu in jugu ukraine, kao mirovna misija in to bo to kar bo spopada. Razen seveda če ne pošlje NATO protinapada, potem pa znajo bombe padat povsod, celo po nas.
O tem sem že pisal, NATO vseeno predstavlja večjo skupino držav, praktično so vsi v EU dela NATA in to je pač OK, če neka država/voditelj dela dr mr in se skupnost strinja, se ga pač odstrani.
Ne pa zdaj ko samo putin dela samovoljno neko sranje, ker se mu pač tako zahoče.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113

Ukraine's president offers weapons to anyone who wants them​

Ukrainian president Volodymyr Zelenskyy has also said that he will issue weapons to everyone who wants them, according to state media.
You might recall having seen lots of images of Ukrainian civilians undergoing basic military training in recent weeks as tensions ramped up with Russia.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
A ste zaprli račune in kredite na raznih Sberbank in ostalih ruskih bankah, ali podpirate invazijo Ukraijne?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
O tem sem že pisal, NATO vseeno predstavlja večjo skupino držav, praktično so vsi v EU dela NATA in to je pač OK, če neka država/voditelj dela dr mr in se skupnost strinja, se ga pač odstrani.
Ne pa zdaj ko samo putin dela samovoljno neko sranje, ker se mu pač tako zahoče.
Sranje dela konkretno že od prej zahod, ki oskbuje ukrainske paravojaške enote z orožjem s katerim se potem bojujejo v proruskih "separatističnih" regijah. Seveda dela rusija enako na drugi strani.

Samo da je vojna so krivi ravno toliko eni kot drugi oz. ker smo del NATO smo tudi mi krivi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Sranje dela konkretno že od prej zahod, ki oskbuje ukrainske paravojaške enote z orožjem s katerim se potem bojujejo v proruskih "separatističnih" regijah. Seveda dela rusija enako na drugi strani.

Samo da je vojna so krivi ravno toliko eni kot drugi oz. ker smo del NATO smo tudi mi krivi.
Ok, ampak če je tako, potem naj pač putim zasede "tiste" regije, ne pa da raketira vse do slovaške...
ok, ja, pač preventivno da ne bi od tam kaka letala vzletela in ga ruknila, ampak potem še naj zraketira kaj na slovaškem, da ne bi od tam kdo štartal..ali pa kar po celi eu/svetu...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.