Je pa le bila ena fajn zima, ter drugi časi.Finci so Ruse pošolali.
Je pa le bila ena fajn zima, ter drugi časi.Finci so Ruse pošolali.
Kapacitet za? Kopensko posredovanje? Ne.Mislim, da NATO niti pod razno nima kapacitet na pravih lokacijah, da bi lahko resno odreagiral. Tako da bodo Rusi lahko šli, do koder bodo želeli.
Zdaj so vseeno malo drugačne razmere, kot so bile takrat pri WW2. Ne vem katera pametna država bi bila zaveznica Rusiji...takrat je vseeno bilo bolj "mešano".
Kot sem že rekel, prav nič ni bilo drugače.Sedaj se lahko še Kitajci zbudijo, da prevzamejo Taiwan. Še posebej ob takem odzivu.
Če, bi bil Trump se to ne bi zgodilo. Tko, ko je pa Biden, je pa tko.
Ja pa saj vrača enote nazaj...Ko ti en govori, da ni nič in da vrača enote nazaj
Oh, ko bi bilo res vse tako enostavno...Imajo pa zračne baze od koder ne bo problem nekaj ruknit tja prek, če bi upali.
Amerikanosi zopet mažejo igralce s svinjsko krvjo in objavljajo hollywood zgodbice
Poglej priponko 53059
Tu vse je baje "pokalo"...kaj hudiča je bilo v Ivano F? Pa to je ja cca 200km od slovaške, mađarske...
In bivši predsednik ZDAkitajci, pa eni trije komunisti iz foruma.
Zakaj bi kdo posredoval? To je tudi Zelenski pričakoval (in mi pred 30leti in se mogoče kdaj prej), da se bodo drugi bojeval za njih/nas.Putin rine, nihče pa ne upa posredovati. Ali pač? In če bo kdo posredoval, kdp bo to? NATO, Ameri? V vsakem primeru lahko pride do WW3.. In mi nismo ravno svetlobna leta oddaljeni od tam....