Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.258
113
Dvomim, da so sedaj Ukrajincem v pomoč neki politični obiski, ki jih morajo na polno varovati zaradi mednarodnih pravil in s tem izgubljajo enote drugje.
Seveda pa pametni alterjevci najdejo drug razlog.
Rusofili so neverjetni, prej so vpili, da je napad ameriška propaganda, kaj naj bi imela Rusija od tega, zdej pa vlečejo gor Kosovo...

Neverjetno....

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.522
113
EU se zunaj tolerira predvsem zato, ker (zaenkrat) še prinaša dobiček. Resno ne jemlje nihče, še EU sama ne.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Men je pa zanimivo, kok zlahka nekateri še vedno jemljejo Rusijo ali pa Kitajsko v smislu (jebiga, jih bomo osamili), pozablja pa, da mu baba doma kuha na ruski plin, kle gor tipkajo gluposti pa prek izključno kitajskega čipovja.
Američani spet serjejo, seveda daleč od svojega ozemlja, sam tokrat zna nas direktno bolet. Mam občutek, da ste od otroštva dalje mal preveč Ameriške filme gledal.
Pa še tole. Janša se ni nič usral, sam letet v vojno območje, kar Ukrajina uradno je od danes zjutraj, bi bla norost, pa čeprav bi bila ena dobro merjena raketa za SLO politiko kar odrešitev. No koliko bi moral pol čez dva mesecca res mozgat ko bi šel na volitve.
Veš kaj je pa meni zanimivo? Kako so ljudje pripravljeni vedno pogledati stran za vse, kar bi lahko vplivalo na njihov način življenja. Dejstvo je, da nam (našim generacijam) gre enostavno prelepo in sploh ne vemo, kaj je trpljenje in kaj so težave. Ker to, da boš moral kurit na drva namesto na plin, pač niso težave. Ali pa, da bo zaslon na mobilcu malo slabši, ker ne bo kitajskega čipovja.
Sem ravno včeraj gledal video iz Londona in Berlina po 2 svetovni vojni. Ti mater, folk je bil samo oblečene in so z vedri čistili razsute ruševine (kje so živeli ne vem), mi bi pa jokcali zaradi takih zadev.
Dejstvo je, da ne bi bilo enostavno in bi bilo treba žrtvovati nekatere stvari, AMPAK vse to bi bolj prizadelo Rusijo. Bi trajalo par mesecev, ampak ko zmajka denarja, potem...

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Ukrajinci so delali podtalne desničarske teroristične akcije na območjih, kjer živijo pretežno rusi. Zato so se ruski prebivalci organizirali v "domobrance" in se branili. Potem pa roka roko umije oz. gre zob za zob je pa težko povsem objektivno rečt kdo koga brani in kdo napada zato da se brani ...
Aha, makes sense.
Torej nekako podoben "mehanizem", kot pri nas med WWII.
Ampak zakaj so potem pri nas "domobranci" v 95 % medijev obravnavani izključno kot 100% negativci:sprasujemse: .
.
Sorry za off - moral sem :evil:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Veš kaj je pa meni zanimivo? Kako so ljudje pripravljeni vedno pogledati stran za vse, kar bi lahko vplivalo na njihov način življenja. Dejstvo je, da nam (našim generacijam) gre enostavno prelepo in sploh ne vemo, kaj je trpljenje in kaj so težave. Ker to, da boš moral kurit na drva namesto na plin, pač niso težave. Ali pa, da bo zaslon na mobilcu malo slabši, ker ne bo kitajskega čipovja.
Sem ravno včeraj gledal video iz Londona in Berlina po 2 svetovni vojni. Ti mater, folk je bil samo oblečene in so z vedri čistili razsute ruševine (kje so živeli ne vem), mi bi pa jokcali zaradi takih zadev.
Dejstvo je, da ne bi bilo enostavno in bi bilo treba žrtvovati nekatere stvari, AMPAK vse to bi bolj prizadelo Rusijo. Bi trajalo par mesecev, ampak ko zmajka denarja, potem...
Kitajsko čipovje ni samo v mobilnih telefonih.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.258
113
Jaz osebno mislim, da se je Putinu spipalo, mogoče ste zasledili v dumi al kaj je že, je govoril minister za obveščevalno službo, kako je jeclal, Putin pa ga je jebal naj govori glasneje, naj točno pove kaj misli .....

Mislim, da se Rusi sploh ne strinjajo z Putinovim solo akcijami. Vsaj tko je bilo videt.

• Všeč mi je
Reactions: B81

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Zapitega Rusa so stisnili v kot, trenutni ima 600miljard pripravljenih za hude čase(danes so se začeli) in močno vojsko.

Trenutni rus pometa pred svojinm pragom, hudič bo če ima metla dolgi štil!

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.522
113
Če gledamo najbolj črno, je to, da me pri bojevanju z konvencionalnem orožjem ne skrbi. Problem pa je prfuknen Putin, da bi šu dlje...
Zato pa mora Ivan čimprej poiskat plac in zagnat centrifuge.

Malo je v tem šale pa veliko žalostne resnice.

Pa znebit se moramo bebcev iz Levice. Ti so dejansko škodljivi.

• Všeč mi je
Reactions: B81

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.365
-2.869
113
Vsej tej vojni bi se izognili, če bi se nato odpovedal širjenju na vzhod, ukrajinci pa bi iz ustave črtali namero, da gredo v nato.

Ampak je očitno nekdo dobro plačan, da sili ukrajino v nato.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jonny77
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.