Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.926
113
EUR je proti USD na najnižji stopnji v zadnjih 20 letih, cena terminskih pogodb za elektriko na borzi EEX v Leipzigu je presegla 700 EUR za MWh, samo včeraj se je povečala za 25 %, o cenah plina pa bolje, da ne govorimo.
EU pa še kar podpira vojno v Ukrajini in razmišlja o sankcijah proti Rusiji.
Edina rešitev je, da takoj napodimo Američane čez Atlantik. Njim tale vojna zelo ustreza, slabi Rusijo in EU. Poskusili jo bodo vleči tako dolgo, kot bo mogoče.

sklep:
Bruselj je napovedal sankcije proti lastnim državljanom...

Finska
Rosatom seeks $3 bln for ditched Finnish nuclear project

Nazadnje urejeno:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.341
2.549
113

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in darjan
2. jul 2020
5.050
6.593
113
1661271305237.png

Blyaaaaaaaat!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.926
-380
113

tale bo tok kadil, da bi kar njega razneslo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113

Izstrelek lahko z natančnostjo do pet metrov zadane cilje na razdalji 70 kilometrov, na svoji spletni strani navaja podjetje Leonard.

Tudi svabe majo boljso topnistvo kot rusi?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Kaj pa ima moskovski režim z rusi? Se mi zdi da prav toliko kot naš brusselski režim z belgijci- torej nič.

Moskovski režim je takrat vodil ukrajinec, in po njegovem nalogu so ukrajiski vojaki vdrli v Češkoslovaško. In nič ne opavičujem ukrajiskega diktatorja, ki je takrat vodil SZ, in izdal povelje za napad na ČS

Pa še nekaj, kar mnogi ne vedo. Ukrajina, si je po 2.sv vojni prisvojila kar lep kos ozemlja Poljske, Madžarske in Romunije.

Od kje ideja, da je bil Hruščov Ukrajinec? Bil je Rus, ki niti dobro ni znal ukrajinsko. Rojen je bil v Rusiji, Kurska oblast. Ne tako dolgo nazaj sem bral intervju ali povzetek intervjuja z njegovo vnukinjo. Pravi, da je imel rad Ukrajince in da mu je njena babica vedno pravila, da ne zna govorit Ukrajinsko, čeprav se je trudil. Bil je tudi vodja ukrajinske partije.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.