Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zato pa bi "izvoljenim lopovom" trebalo malo odgovornosti obesit.
Ker po sedanjem sistemu bodo davkoplačevalci tudi podpirali mutenje v tej aferi, ker bi na koncu oni (mi) plačali.
PS: Sodišče razveljavilo neku "sklep" UVK, da je Telekom med 2001-2004 zlorabljal .... na področju ADSL.
Čistke???
Na žalost je vsaka odločba UVK-ja (pravilnma obsodba) bila zavrnjena s strani sodišča. Sem pa prepričan da bi Evropsko sodišče glede odločb UVK-ja pritdilo UVK-ju.
Na žalost v Sloveniji pravico dosežeš le če greš na Evropsko sodišče. Žalostno bi rekel.
Dajmo eno SMS donacijo za žalostne ljudi odpreti okoli praznikov. Spet se dogaja simptom proslule Vege kjer so bili krivi in grdi vsi po spisku, le oni so bili do samega konca najlepši in najboljši.
Enkrat je kriv Mobitel, drugič Telekom, nato Si.mobil, pa Golobič, pa Borat, sedaj so že dvomi v odločitve sodišč... Dajmo se fantje malo zresnit. Za dva centa podražite svoje jogurte pa božične okraske, lahko tudi petarde in bo določen operater doživel poslovni razcvet, šampanjci pa bodo tekli v potokih že ob jutranji kavici.
Še dobro da ostaja veliki, dobri gospodar tam v Bruslju. Zadnje upanje proslulega slovenskega podjetništva slabih poslovnih modelov in še slabših odločitev. Res me zanima, kaj se bo zgodilo, ko bo še veliki mwamba iz Bruslja povedal, da se znamo v Sloveniji tudi sami pravilno odločiti, četudi to ni všeč nekomu. Očitno je lokacija na vzhodu Ljubljane prekleta in ima slabo karmo. Kar se v tisti baraki vzpostavi, to propade, krivi so pa vsi, na katere se trenutni lastnik stavbe spomni.
Vse lepe želje in nasvet: dajte vložit denar v Slonokoščeno obalo ali Angolo. Morda bo tam med zumboti lažje najti poslovni model, ki bo uspešen.