Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
.TO JE MOJ ZADNJI POST,RAZEN OBJAVLJENIH PROCENTOV,KI JIH BOM PODAJAL NAPREJ.Vi pa kar lepo naprej še razglabljajte,čas je in bo pokazal še naprej svoje!
lp
Ja minilo je nekaj minut pa si se spet oglasil. Čas je pokazal, da se ne držiš svojih obljub niti en dan, kaj en dan, niti ene ure.
Zakaj bi ti potem verjeli, ko napišeš donose?
Zakaj bi ti potem verjeli, ko trdiš, da imate vrhunskega brokerja?
Zakaj bi ti potem verjeli, ko trdiš, da ste resna firma (Spet iz vaše strani : "Podjetje je ustanovila skupina finančnih strokovnjakov (odvetniki, davčni svetovalci ter investitorji), ki hočejo ta način vlaganja predstaviti večji množici ljudi, predvsem pa želijo vsakemu dati možnost doseganja visokih dobičkov. "), ki noče nič drugega, kot pomagati obogateti drugim?
Mimogrede kaj od tega naj bi bil ti? Odvetnik, davčni svetovalec ali investitir?
Mimogrede vprašanj, ki sem jih postavil in na njih odgovoril, nisem napisal sam. Prepisal sem jih iz navodil, kako prepoznati Ponzijo shemo, ki je bila objavljena v Financah. Sam se na to čisto nič ne spoznam, kot me prepričuješ ti.
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
obstali smo na trgu,preživeli vse piramdine sheme v katere ste vi ovčke množično nakazovali denar in postali boljši.Vsaki mesec se podjetje veča in izpopolnjuje,to je meni dokaz da delamo dobro
Na katerem trgu pa delate? V Sloveniji nimate dovoljenja za trženje produktov. Torej tu niste "obstali", ker uradno ne obstajate.
Na Cipru? Na Cipru ne tržite svojih produktov, takih kot ste vi, je na Cipru, kot kamna in če si zadnje čase kaj bil tam, kamna je tam res veliko
, tisti, ki so tam uspešni, imajo naslov na Archbishop Makarios Iii Avenue ali bližnji okolici