Vitaurium Investment Group?

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Mene (tako kot najbrž tudi večino tukaj) ne zanima kaj ima kdo in kaj bo imel oziroma kdo ima daljšega. To je za male otroke.

Podatki o podjetju? Ciprski Ajpes? Bilanca? En dokaz da tole ni "kao firma" za nekaj sto $ letno (v kompletu z naslovom, direktorjem, telefoni, trr-jem itd.)? Za resen folk je to pieceofcake.

Ma glede na to da po treh letih in pol še vedno nabirate drobiž od siromakov takole po forumih bi jaz rekel da je čas že pokazal kar je imel za pokazat.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Eno vprasanjce. Vidim, da ste na sceni ze od leta 2008, kar vsekakor vzbuja zaupanje v podjetje. Se posebno, ker ste ze takrat imeli tako dobre donose: http://www.vzajemci.com/forum/showthread.php?t=76&page=4

V tej temi sem nasel tole
hysterical-1.gif

Andreg Zigon, zakaj tak strah pred objavo preteklih podatkov ? A se ne bo iz njih videlo kako zelo uspesni ste bili v zadnjih treh letih ?

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Sit ze par let prej?Vsako leto,vsaki dan se najde kdo,ki ve vse,poln teorije in zasmehovanja ostalih,ker sam ne zna nič ustvarit.Lepo je bit na forumih in pametovat,ko je treba pa sam kaj naredit, pa se vam zalomi ne.....čas je pokazal svoje,obstali smo na trgu,preživeli vse piramdine sheme v katere ste vi ovčke množično nakazovali denar in postali boljši.Vsaki mesec se podjetje veča in izpopolnjuje,to je meni dokaz da delamo dobro.TO JE MOJ ZADNJI POST,RAZEN OBJAVLJENIH PROCENTOV,KI JIH BOM PODAJAL NAPREJ.Vi pa kar lepo naprej še razglabljajte,čas je in bo pokazal še naprej svoje!

lp

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Fedo,mogoče pa tebi ni treba več spremljat in komentirat.Kakorkoli že,zaklep ali izbirs ne bi bila slaba stvar.

lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
Sit ze par let prej?Vsako leto,vsaki dan se najde kdo,ki ve vse,poln teorije in zasmehovanja ostalih,ker sam ne zna nič ustvarit.Lepo je bit na forumih in pametovat,ko je treba pa sam kaj naredit, pa se vam zalomi ne.....čas je pokazal svoje,obstali smo na trgu,preživeli vse piramdine sheme v katere ste vi ovčke množično nakazovali denar in postali boljši.Vsaki mesec se podjetje veča in izpopolnjuje,to je meni dokaz da delamo dobro.TO JE MOJ ZADNJI POST,RAZEN OBJAVLJENIH PROCENTOV,KI JIH BOM PODAJAL NAPREJ.Vi pa kar lepo naprej še razglabljajte,čas je in bo pokazal še naprej svoje!

Andreg Zigon, zakaj tak strah pred objavo preteklih podatkov ? A se ne bo iz njih videlo kako zelo uspesni ste bili v zadnjih treh letih ?

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Ni me strah,ker ni ničesar za zakrivat.Kot sem ze povedal delamo s tem trejderjem max 1 leto,rezultate za 4 mesece imate,vidite kako je uspešn trejdr in ne mi,ker mi ne trgujemo.Če pa s tem niste zadovoljni,potem pa na žalost ne morem pomagat.Noben trejdr ne bo vam pokazal rezulate za nazal,še posebej ne za drobiž..To je pač moje mišljenje.

Konec koncev,svoje sem povedal,vi pravite da je nateg,pa naj bo tako.Čas je in bo pokazal svoje.

lp

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
.TO JE MOJ ZADNJI POST,RAZEN OBJAVLJENIH PROCENTOV,KI JIH BOM PODAJAL NAPREJ.Vi pa kar lepo naprej še razglabljajte,čas je in bo pokazal še naprej svoje!
lp

Ja minilo je nekaj minut pa si se spet oglasil. Čas je pokazal, da se ne držiš svojih obljub niti en dan, kaj en dan, niti ene ure.

Zakaj bi ti potem verjeli, ko napišeš donose?
Zakaj bi ti potem verjeli, ko trdiš, da imate vrhunskega brokerja?
Zakaj bi ti potem verjeli, ko trdiš, da ste resna firma (Spet iz vaše strani : "Podjetje je ustanovila skupina finančnih strokovnjakov (odvetniki, davčni svetovalci ter investitorji), ki hočejo ta način vlaganja predstaviti večji množici ljudi, predvsem pa želijo vsakemu dati možnost doseganja visokih dobičkov. "), ki noče nič drugega, kot pomagati obogateti drugim?
Mimogrede kaj od tega naj bi bil ti? Odvetnik, davčni svetovalec ali investitir?

Mimogrede vprašanj, ki sem jih postavil in na njih odgovoril, nisem napisal sam. Prepisal sem jih iz navodil, kako prepoznati Ponzijo shemo, ki je bila objavljena v Financah. Sam se na to čisto nič ne spoznam, kot me prepričuješ ti.

Citat:
obstali smo na trgu,preživeli vse piramdine sheme v katere ste vi ovčke množično nakazovali denar in postali boljši.Vsaki mesec se podjetje veča in izpopolnjuje,to je meni dokaz da delamo dobro
Na katerem trgu pa delate? V Sloveniji nimate dovoljenja za trženje produktov. Torej tu niste "obstali", ker uradno ne obstajate.
Na Cipru? Na Cipru ne tržite svojih produktov, takih kot ste vi, je na Cipru, kot kamna in če si zadnje čase kaj bil tam, kamna je tam res veliko:), tisti, ki so tam uspešni, imajo naslov na Archbishop Makarios Iii Avenue ali bližnji okolici:)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Ja minilo je nekaj minut pa si se spet oglasil.

No, jaz sem ga res dvakrat eksplicitno pozval, da naj objavi rezultate za nazaj, prvic je ignoriral, zato bi bilo cudno, ce bi se ponovno, torej je pac odgovoril.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Citat:
.....čas je pokazal svoje,obstali smo na trgu,preživeli vse piramdine sheme v katere ste vi ovčke množično nakazovali denar in postali boljši.

hysterical-1.gif

Trg megle?

Pokaži bilanco!!!

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Teme niti pod razno ne mislim zaklepat ali brisat, ker si na podlagi odgovorov zelo lahko vsak ustvari svoje mnenje.

Tebi viginvest pa dajem zadnje opozorilo pred kaznijo, če ne nehaš kričat v svojih odgovorih. Ker če ne moreš na normalni način prikazat s čim se ukvarjaš potem ne boš tudi s kričanjem za to ugasni CAPS LOCK.

Aja tudi mene zanima bilanca.

lp

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
selje...KAZEN?hmm,rade voljo jo sprejmem.

Bilanco ste dobili za 4 mesece in jo vsaki mesec sproti objavljam,vec pa ne objavim,ker smo se tako zmenili s trejderjem.Ce to pomeni da lazem,pa naj to pomeni.SE ENKRAT PODAURIM,za vsak mesec sem objavljal rezultate,za naprej pa jih ne bom,ker vidim da STE vsi prevec pametni(sevlje,jello,Radirko,ferdo,Maky).

ferdo....v sloveniji nimamo dovoljenja...mi pomagamo odpirat račune,tako da kar se tiče s strani zakonodaje smo ok,preverjeno.

Nazadnje uredil moderator:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
2.reference pokažem tistemu ki ga to zanima in ne vsakemu pametnjakoviči kot si ti

Glej... jaz recimo o celotnem svetu vzajemcev, borze, forexa in ostalega nimam kaj dosti pojma. Sem pa ze kaksnih 10 let tako ali drugace v podjetnistvu in znam ceniti dobre reference podjetja s katerim nameravam sodelovati. V bistvu sem navajen, da podjetja svoje reference zelo rada izpostavljajo vsakomur, ki pride mimo.

Zato bi bilo za vas kvecjemu dobro, ce bi reference objavili na forumu, ker bi s tem prepricali vse nejeverne Tomaze. V Sloveniji lahko recimo vsako podjetje preverim v iBonu/Biziju ali vsaj AJPES-u, ki da ze kar dober obcutek, kje se giblje. Lahko bi torej ti za vse nas skopiral poslovne izide za ta 3 leta v katerih poslujete. Glede na to, da ste preziveli krizo in ste se vedno uspesni, bo to za vas kvecjemu dobro.

lp

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
selje...KAZEN?hmm,rade voljo jo sprejmem.

Bilanco ste dobili za 4 mesece in jo vsaki mesec sproti objavljam,vec pa ne objavim,ker smo se tako zmenili s trejderjem.Ce to pomeni da lazem,pa naj to pomeni.SE ENKRAT PODAURIM,za vsak mesec sem objavljal rezultate,za naprej pa jih ne bom,ker vidim da STE vsi prevec pametni(sevlje,jello,Radirko,ferdo,Maky).

ferdo....v sloveniji nimamo dovoljenja...mi pomagamo odpirat račune,tako da kar se tiče s strani zakonodaje smo ok,preverjeno.
če je to zate bilanca potem pa boh pomagi... si bom res vzel 15 min v bom v wordu naredil bilanco mojih donosov...

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
ti bom podal svoje mnenje kot človek, ki ima nekaj sredstev za naložbo.

kot prvo, investiram izključno tako, da vem kam/s kom/pod kakšnimi pogoji vlagam.

pri vas ne vem odgovorov na kar nekaj ključnih vprašanj:

- kakšen je vaš status in bilance iz uradnih evidenc; podkrepljeno z listinsko dokumentacijo države v kateri ste registrirani?
- kje je odprt ta moj račun na katerega nakazujem? pod kakšno zakonodajo, pogoji...? kje je sklenjena/shranjena pogodba? v kakšni obliki, pod kakšno zakonodajo/pogoji?
- kakšna so vaše/trejderjeve/kogarkoli drugega pooblastila za upravljanje z mojim računom? iz tega sledi vprašanje, ki je zelo pomembno: vam jaz nakazujem provizijo ali si jo sami vzamete? kako iz mojega računa vplačujete v posamezni posel? s kakšnim pooblastilom, pod kakšnimi mojimi vnaprejšnjimi omejitvami/soglasji ter kje/v kakšni obliki/pod kakšno zakonodajo so urejene te zadeve?
- kdaj in kako je sklenjena pogodba med menoj in traderjem? vi kao samo odpirate račune! jaz torej imam z vami začetni pravni posel, z njim pa posel glede vlaganja! z njim moram imeti podrobno pogodbo, pooblastilo....točno kako je s tem?
- kakšne so moje obveznosti v zvezi z vami in s trejderjem v primeru, da se vam vmes zahvalim za sodelovanje in pričnem sodelovati z drugim? kako je s preklicem pooblastil? kako dam novo pooblastilo upravljalcu računa?

prosim za podrobne odgovore. v ekonomskem smislu o tej temi nisem izjemno dobro podkovan, sem pa zato toliko bolj seznanjen s področno zakonodajo. predvsem z vidika mednarodnega zasebnega prava.

v kolikor mi na ta vprašanja ne znaš natančno odgovoriti, predložiti ustrezne listinske dokumentacije....bom podal ustrezno prijavo, saj je očitno, da na slovenskem trgu počneš veliko več kot zgolj "odpiranje računov". ti prodajaš produkt, za prodajo katerega moraš imeti v RS ustrezno dovoljenje! in pozabi na to, da "je na internetu vse dovoljeno", ker ravnaš čisto enako, kot če bi hodil od vrat do vrat in prodajal neke naložbe brez dovoljenja! in ne ne, ne vrejamem, ti tega ne počneš iz neke vile v tujini, o kateri sanjaš, ti nimaš niti za karto za iti živet v tujino o kateri sanjaš.

prosim prepričaj me o nasprotnem!!!! s papirji!!!

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Izpis trejdov ni bilanca. Nazaj v osnovno šolo (ali pa v gostilno na vikend seminar za financijski biznis). Pri nas na vasi (kjer smo še malo zadaj) vsak franček, ki popoldne mal fuša ve kaj je bilanca. Ker jo mora po zakonu vsako leto oddat. Pri vas pa se kar trader odloči da firma bilance ne bo oddajala? Sej v bistvu smo jo hoteli samo kot dokaz da firma sploh obstaja. Kaka zakonodaja lepo te prosim. Glede na vse buče, ki si jih natrosil tukaj gor bi ti človek res verjel da ste pa po zakonodaji preverjeni ja. Najbrž si kar sam sebe preveril.

Še nekaj me zanima. Organizirate tudi kakšna grupna peglanja po gostilnah al si samo takole v tvojem stilu "reklamo" delate?

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Saj je brezveze, jaz sem ga že par tem nazaj zasliševal. Ker ne maram takšnih, ki neumen folk nategujejo. Saj se skozi izmika z odgovori in skozi eno in isto govori, ter nič ne pove. Smilijo se mi ljudje, ki takšnim še vedno nasedajo samo tako pač mora biti. To mi delujo podobno, kot zasvojenost z igrami na srečo. Samo, da je tukaj malo drugačna igra. Samo to lahko rečem
10.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
seveda organizirajo tudi gostilniška srečanja:

Vabilo na predstavitev podjetja Vitaurium Investment group

Za vse ki jih zanima vlaganje v medvalutno trgovanje, ter sodelovanje z podjetjem VIG vabim na Predstavitev podjetja . Predstavitev bo v sredo, 16. decembra na Barjanski cesti 60, Ljubljana. Predstavitev se bo začela ob 18.00 uri Na kratki predstavitvi podjetja bo predstavljeno: Vizija in cilji podjetja Programi za investitorje Kako postati sodelavec podjetja. Število mest je omejeno, zato se prijavite tukaj, na mail ali pa na moj tel. Za več informacij mi pišite na forum ali mail: info@viginvest.com ali pokličite na telefonsko številko 0038631392955

sicer pa, kot navajajo, delajo iz ljudi miljonarje....in ob vsem tem še vedno rekrutirajo ljudi po gostilnah in forumih
hysterical-1.gif