Vitaurium Investment Group?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Na to pa nisem pomisli...
redface-1.gif

Mi je prav hecno, da kljub temu, da je o tem že toliko povedanega, napisanega in predebatiranega, folk še vedno naseda tem terenskim "strokovnjakom", ki jim je cilj samo in izključno to, da še iz ljudi izcuzajo zadnje prihranke s pretvezo o 100% donosih v kratkem obdobju ipd.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Samo kakšne no!
Sicer sem dokaj laik glede teh stvari ampak za nasedet moraš pa bit res brokolo.
Potem pa se še tip hvali kako je podjetje uspešno vsak dan raste (miljoni €) a na internetu nikjer sledi o njih stran pa majo narjeno
kot, da jo je delal 10-letnik. Ni kaj to so wannabe Ponzi.

majasadar

Zelenc'
1. maj 2010
2
0
1
O tem kako je z dajanjem denarja v upravljanje nekomu, ki nima niti objavljene statistike trgovanja, ni vredno niti debatirati, saj sploh ne moreš vedeti če se s tvojim denarjem sploh trguje ali pa ga dajo lepo v žep in obljubljajo lepe donose, ki bodo nekoč nastali...
Po moji izkušnji si raje sam odpreš račun na svoje ime, poiščeš dobrega trgovca, recimo : http://www.alpari-forex.com/en/investor/ in klikni na How does it work? ...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Glede na nick... Si ti kaj v sorodu z Davorinom Sadarjem? Pa ne tega vprašanje razumet z negativnim prizvokom, ampak obratno...

majasadar

Zelenc'
1. maj 2010
2
0
1
Ne, niti malo si nisva v sorodu....Ampak se sploh ne bi branila poznanstva z njim, bi me lahko naučil kakšnih skrivnosti v biznisu pa še kakšno lumparijo zraven
wink-1.gif

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Glede Vitaurium Investment Group oziroma VIG investment lohk povem kaj se dogaja s prve roke.
Sem mel neki prek viga pa še par mojih frendov z mano vred pa lahk povem da ludnca. Sem stoprocentn da menavajo trejderje skor vsak mesec.
Moj frend pozna prvga trejdera ki je za vig trejdal lan. Fantastrični rezultati in tip resničn raztura. Govori se naj bi bili pri vig do njega nefer, neki s plačvanjem pa so se skregal pa jih je dal tip na nogo.
Tip je delal scalpe in dnevna trgovanja na funtu in euru rezultati pa ludnca. Potem pa naj bi moral poiskat nouga trejderja pa naenkrat čist vse drgač longterm. Rezultati Katastrofa! Čez kak mesec spet skalpiranje ampak vse u zgubo. VSE! Pol spet parurni trejdi pa scalpi pa vse v zgubo. Sem zgubu skori ves dnar.
Sedaj spet bolš delajo, vse je cool s trejdi pa mi pove frend da je slišu da so starga trejdarja od lan poklical nazaj da jih reši pa jih je po par tednih spet dal na čevelj ker naj bi bilo spet neki z dnarjem. Pol mi pa pove en ki za njih dela da so sedaj angažiral enga trejderja iz slo k je za njih delal pred leti in vse pokuru novim ulagateljem pa naj bi kazal rezultate od ta starga trejderja od lani trguje pa sedaj po najnovejšm tist tapraster ispred nekaj let. Tanovtaprastar trguje vse žive valute pa ogromen stop in minimalni profit pa zgleda tole sedaj kot da bi moja mama trgovala. Adijo svet. Človk ne sme bit naivn pa vse verjet. Jst nikol več ne dam dnarja
pa da ne vem kdo trguje. Kaj men pomaga da mi kažejo zgodovino trgovanj od trejderja k ne bo trejdal mojga dnarja pa potem počno kar se jim zlub.

Nazadnje urejeno:

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
K sem pristopu so mi vzel par procentov pristopnine.
Pol so pa hotel da plačam vpogled v trgovanja vsak mesec če čem videt kaj se dogaja z mojim dnarjem.
Ful velke dnarje. Dol so mi vlekl 50% od mesečnega profita vsak mesec ko sem hotel vedet kdo mi to trejda
pa so mutil z nekim cheef trejderjem in skupno trejderjev in analitikov. Kaki trejderji in analitiki.
Ta prv trejder je bil slovenc, dobro poznan, res dobr. Vsi trejderji so slovenci sem 100%.
Pol pa ko jih je ta prv trejder odlovil pa je vse skup padl. GROOOOZA
uf-1.gif

K sem spraševal kaj se dogaja je njihov šef napisal na fb "kar cvilite prašički"
Ne najdem besed da izrazim ogrčenje
frown-1.gif
sedaj pa mutijo da majo nove trejderje.
Tu več ni rešitve
bonk.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
http://www.atvp.si
Opozorila agencije...

"Agencija za trg vrednostnih papirjev investitorjem odsvetuje sklepanje poslov z družbo VIG, v primeru prejema njihove ponudbe pa naj ravnajo zelo previdno in upoštevajo vsebino tega javnega opozorila."

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Napačno se je izrazil, moral bi uporabiti besedo voluharji! Takih dost poznamo, ki ne bi nič delali, par jurčkov vložli ki po možnosti niti njihovi niso in živeli od bajnih donosov.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce odmislim bajne donose (za katere dvomim, da obstajajo), je sluzenje od kapitala cisto normalna stvar. Ce das denar na banko, tudi sluzis s kapitalom, ne vem zakaj bi bil potem "voluhar".

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Glej, treba je živet v realnem svetu. Na banki ti nudijo 4% obresti na letnem nivoju. Vsak ki pa nasede na 5+% obresti na mesečnem nivoju in za to nič ne dela je pa za moje pojme voluhar. Enostavno ni logike in to ve vsak ki ima malo pameti v glavi. Torej takšni se mi čist nič ne smilijo.

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
A sedaj sm pa jst voluhar če pošteno zaslužen dnar vložim v trgovanje?!
Sem komu s tem kaj slabga nardil? Saj zdi se mi da vlagatelje taki gledajo
točno tko. Kot voluharje pa to uzemejo kot opravičilo da lahk počno kar čejo pa se še norca delajo.
Lejte ga voluharja, dajmo ga okrog prnest ker hoče zaslužit brez dela?!
Ampak svoj denar k sem ga uložil sem pa z delom zaslužil!
Pol pa ko jih trejder odjebe pa uzamejo cenejšga sosedovga janeza da trguje, da lahk
še več zaslužjo, ti pa misliš da je nek profi za volanom .... ker ti lažejo, si pač sam kriv.
Ker si voluhar!?
stupid-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Poslušaj tovariš, nobenemu nisi škodil samega sebe si zahebal ker si bil morda lahkomiseln, morda požrešen skratka nimaš stika z realnostjo. Vse kar hočem povedat je to da se mi takšni ljudje ne smilijo sploh pa ne v današnji dobi ko kadarkoli prižgem TV teče debata o tem, o samih verigah, po TVju plozajo kriminalisti, omizja itd... Upam da ti je to šola za življenje in da si skapiral da lahko prislužen denar ne obstaja.

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
A oni od vig investment na forexu se ti pa zdijo cool a ne?!
Se ti zdi da je treba nategnt te ki si to sami prosijo a ne?!
Al gre sam za privoščjivost
sprasujem se.gif
?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
1. Počasi boš spoznal, da tile tvoji VIGovci niso nikol tvojga denarja sploh trejdali...

2. Zanimiv "direktor", ki komunicira prej FBja...

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Direktor je Dalibor Kosmina. Ima profil na fb pa VIG Investment in Vitaurium investment sta
še sajta za fane, grupa, ... Ja delujejo preko fbja.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Muca ne poznam jaz vig investmenta tako da se mi ne zdijo cool, se pa mi zdi cool nekdo ki s svojim denarjem nekaj pritrejda in se tudi zaveda kakšen je riziko in če nekaj popuši se tudi s tem sprijazni! Kaj ti naj rečem sine, pamet v roke!

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Daj raje razloži malo s čim so te prepričal in kako si vložil (nakazilo v indijo koromandijo al gotovina ob špricerju,...). Torej kako je šlo? Ker večinoma grejo take zgodbice tako da se je Lojzek, katerega nikoli nihče ni maral, šola pa mu je šla tudi bolj težko, nekega dne v kravati pripeljal z......

Me pa resnično zanima. Če ni skrivnost.

Sicer pa, daj no, temu da so oni trejdali se še vrabci smejejo.