Vitaurium Investment Group?

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Lje ni res to kar pišete. Pokazal so mi zgodovino trgovanja pa logiral so se na ta prav trgovalni račun in
mi pokazal zgodovino. Gre za upravljalski račun kjer imam denar na svojem trgovalnem računu. To je vse normaln
in cool. Dnar lahk dol vzamem samo jst. Ne gre za piramido. Sploh ni v tem fora. Vse je bilo cool dokler je trejdal
tist taprv trejder. Nori profiti. Trajal je skor pol leta. Full je blo vredu. Pol so se pa skregal s trejderjem pa je vse šlo v
franže. Samo v tem je keč. Če bi vedel kdo je bil ta prvi trejder bi ne blo problema. Niso nam povedal kaj se dogaja
pa so zgleda menjal trejderje pol vsak mesec pa je bil konc. Saj so spet menjal trejderja se prav vid. U bistvu
tu več ni šans da kaj rata. Če bi vedel kdo je bil ta prvi trejder bi se z njim zmenil tko pa nimam več kaj kot da upam da se
spet zmenijo s ta starim pa da kaj rata.

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Saj frend pozna enga ki pozna ta prvga trejderja sam je problem da je težko prit do njega ker noče trgovat
slovencem.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ful cool ... ludnica
priden.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Ej...sori, sam daj preberi kake pišeš.
Lepo zgodbico so ti natrosli v pojasnilo zakaj nikol več ne boš videl svojga denarja. Ti pa verjames al kaj? Marsikatera DZU menja upravljalca..in?? To sploh nima nobenega vpliva na stranke.
In tvoj frend pozna frenda, ki pozna nekoga, ki bi mogoče poznal oniga, ki NOČE upravljat keša od slovencev? Ma kaj sploh nekoga briga od kod je denar, če z upravljanjem lepo služi??

Ker si mogoče res "začetnik", v par alinejah:
- ni piramida, ampak ponzijeva shema (malo poguglaj)
- ti jim daš denar, za katerega ti oni rečejo, da ga upravljajo (in zlorabijo besedo Forex...s katerim ni nič narobe drugače..pač ena od mnogih zadev kjer pač lahko trguješ..zraven delnic, futuresov, terminskih pogodb......)
- ampak ta denar NIKOLI ni v nobenem upravljanju, ker ga vtaknejo v žep
- ne takoj vsega, ker en del ga namenijo za "grajenje zaupanja" in nekomu, ki je vložu 1000 eur, "izplačajo" oz. vrnejo 100 eur po 1 mesecu, ta ponori in si reče WAWWW, 10% v enem mescu so naproducirali
- ker je tega tisočaka bilo samo za "test", ta "Poldek", ki je sedaj že prepričan, da to ni nateg (saj so mu pokazali neko "zgodovino" in 10% izplačlo) vleti na polno - vzame kredit in poči v zadevo 20.000 eur...
-in potem....
- potem ni ničesar več
- telefoni nedosegljivi
- kolega bo probal nekoga kontaktirat, ki mogoče pa le ve, kje so zadeve
- v Švici pa je odprt nov račun z par miljončki, voznik novega ferarija, ki se turira nad Monakom in je spremenil ime iz Janez Novak v Francesco Starr, pa se hahlja ob misli, kolko bedakov je še na svetu, oz. kaže, da jih sploh nikol ne bo zmanjkalo.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Zaj pa še mi samo napiši, da to ni res...

Bom vsaj vedu, da si še vedno v fazi zanikanja in opravičevanja pred samim seboj in je s tabo debatirat itak brezveze. Raje kot to, si iz vsega potegni dobro lekcijo za življenje in boš v prihodnje prišparal marsikateri evrič.

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Lej ne razumeš. Imam odprt normalni trgovalni račun pri brokerju. K če si ti odpreš
račun pri Saxo. Pol sem jaz nakazal dnar brokerju ne pa uprvljalcu in dnar je na mojem trgovalem
računu pri brokerju na moji trgovalni platformi. Pol pa sem moral pooblastit vig za trgovanje vendar so hotel
5% od pologa da njim nakažem predno sprejmejo račun v upravljanje. V tem je keč.
Dnar ne more nihče drug dol vzet kot jaz sam. Če ga ostane kaj :/
Račun lahk spremlam če plačam na svoji mašini in vidim trgovanja v živo.
Gre za normalni managed account, pa dej mal pogooglaj da zveš kaj je to pol se bova pa morda bolš
razumela. Vem jaz kaj je ponzi vem pa tut kaj je managed account.

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Ta starmu trejderju ni vseen komu trejda ker so ga slovenski upravljalci zgleda okol prinesel
pa noče več slovencem saj ja uradno trejder vig. Pooblastilo daš pri odprtju računa za trgovanje vig investment
pa un potem plača trejderja

HVALA

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ponzi to ni, ker imaš odprt lasten račun. Ob predpostavki da gre za uglednega brokerja in je nakazal denar direktno brokerju.

Gre pač za požrešnost "podjetja", saj je dober trader očitno bil zelo drag. Pri forexu pač vsak, ki 3 mesece dela na demotu nek +, misli da je boga potegnil za jajca. Nato se zgodi kar se je tu.

Nazadnje urejeno:

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Ponzi to ni, ker imaš odprt lasten račun. Ob predpostavki da gre za uglednega brokerja in je nakazal denar direktno brokerju.

Gre pač za požrešnost "podjetja", saj je dober trader očitno bil zelo drag. Pri forexu pač vsak, ki 3 mesece dela na demotu nek +, misli da je boga potegnil za jajca. Nato se zgodi kar se je tu.

TOČNO TKO! BRAVO!!!
aplauz.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Alveo, ti vse zanikaš, zakaj potem sploh nas tukaj sprašuješ in odpiraš temo če vse veš oz. če veš kako zadeva gre in kako je na stvari? Koliko dnara si sploh vložil in koliko od tega so ti že zagonili če ni skrivnost?

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Čak. Kje sem jaz tebe kaj sprašval?
Pa valda vem kaj se je dogajalo z mano bolš od tebe. Logičn!
Sam priključil sem se k temi z informacijo s prve roke. A ni tle forum?!
Na googleu sem našel tole temo ko sem vtipkal vig pa sem videl da se tle špekulira
kaj se dogaja okol tega pa sem napisal svojo izkušnjo. Tema je že bla odprta in veliko pisanja
v njej pa sem napisal ravno zato ker vse vem! Da boste še vi vedel. Kje sem jaz tebe kaj sprašval?!
Uložil sem par jurjev k sem jih šparal za avto.
Sedaj imam par sto na računu.

Nazadnje urejeno:

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
hudo...
nism si mislu, da so na svetu tako naivni ludje...

nekoga pooblastiš za svoj račun, mu dovoliš da ti dela hud - in potem še samega sebe prepričuješ da je to zato, ker so "zamenjali traderja"...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ok ti verjamem sedaj pa imam podvprašanje in sicer zakaj bi ti zaupal tem informacijam "ki so jih še sami napisali". Zakaj ni enostavno to ena grda laž in izgovor?

Alveo

Zelenc'
7. nov 2010
16
0
1
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ok ti verjamem sedaj pa imam podvprašanje in sicer zakaj bi ti zaupal tem informacijam "ki so jih še sami napisali". Zakaj ni enostavno to ena grda laž in izgovor?

Hja. Ker človk sod po sebi. Če nisi barabe pa ti nekdo predlaga, dokazuje,
te vspodbuja .... pač hitr nasedeš lepim besedam in lažnim dokazom.
Baraba barabi verjetno težko kaj poturi. Moji frendi so šli zraven pa sem še jaz
poskusil. Ne verjamem da nihče ne dela profita z managed accounti le da je težko
dobit res prauga upravljalca. Drgač je pa moj frend bil med frendi na fbju ta
prvga trejderja, je videl kaj se dogaja, pa se tako marsikaj ve. Sej vig ničesar ne povedo.
To smo mi pogruntal.

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A bi ti lahko pisal v čitljivi slovenščini? Namreč že tako velikopotrebiš da se kar kadi, terna pa je to da je tvoje velikopotrebenje predhodno potrebno še dešifrirati v civiliziranim ljudem nativno obliko...