Vitaurium Investment Group?

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Zato ker virtualne firme ne moreš najti, pa tudi virtualnega denarja ne moreš zapraviti
hysterical-1.gif

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
SEM REKEL DA NE BOM VEC PISAL SAM MORAM SE ZADNJIC NAPISAT ,KER VIDIM DA NEKATERI NE ZNAJO NITI BRAT KER SEM ZE 100X POVEDAL DA PODJETJE VITAURIUM INVESTMENT GROUP POMAGA PRI ODPIRANJU TRGOVALNIH RAČUNOV,ZA KAR NI POTREBNO NOBENE LICENECE,TKO DA NE VSI SKUPAJ PREVEC PAMETOVAT!!!!!!!!

SAMI FORUMAŠI KI V REALNEM SVETI NIMAO POJMA IN KOMAJ ČAKAJO,DA LAHKO SKRITIZIRAJO KARKOLI NA FORUMIH,KER SAMI NE NAREDIJO NIČ V ŽIVLJENJU!......tko da če pa zdaj ni jasno,pol pa govorite kar vam je volja

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
kako je z odgovori na moja vprašanja? pogodbe, pooblastila, zakonodaja, register, odpoved pooblastil, odškodninske odgovornosti i...

pa caps lockse izključi!

Nazadnje urejeno:

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
jaz odlično berem.

in to kar piše na vaši spletni strani:

Vitaurium Investment Group l.t.d. je naložbeno podjetje, ki deluje na t. i. valutnem trgu. Podjetje je ustanovila skupina finančnih strokovnjakov (odvetniki, davčni svetovalci ter investitorji), ki hočejo ta način vlaganja predstaviti večji množici ljudi, predvsem pa želijo vsakemu dati možnost doseganja visokih dobičkov. Strokovnjaki smo v svoje vrste pritegnili najboljše trejderje na svetu in z njihovo pomočjo ponujamo visoke donose dostopne tudi vam. Naši izkušeni sodelavci vam pomagajo odpreti trgovalne račune pri enemu izmed najboljših brokerjev na svetu. Kapital investitorjev podjetje bogati v trgovanju z valutami, vsi sodelavci in trejderji pa so profesionalci na svojem področju z veliko izkušnjami.

pač ni zgolj odpiranje računov! vaš podjetje se torej ukvarja s "plemenitenjem" kapitala investitorjev. tako piše, povsem jasno!!!

veš kaj,s tabo se ne bom več ubadal, imamo utrezne inštitucije. na moja vprašanja nisi odgovoril. tako da, srečno....

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
SAMI FORUMAŠI KI V REALNEM SVETI NIMAO POJMA IN KOMAJ ČAKAJO,DA LAHKO SKRITIZIRAJO KARKOLI NA FORUMIH,KER SAMI NE NAREDIJO NIČ V ŽIVLJENJU!......tko da če pa zdaj ni jasno,pol pa govorite kar vam je volja

No to ni čisto res, ker tukaj si edini ki ga kritiziramo. Smo se pa pustil sprovocirat ja. Na drugih forumih so te v tretjem postu razkrinakli in čao, mi pa kar ne znamo odnehat.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
SEM REKEL DA NE BOM VEC PISAL SAM MORAM SE ZADNJIC NAPISAT ,KER VIDIM DA NEKATERI NE ZNAJO NITI BRAT KER SEM ZE 100X POVEDAL DA PODJETJE VITAURIUM INVESTMENT GROUP POMAGA PRI ODPIRANJU TRGOVALNIH RAČUNOV,ZA KAR NI POTREBNO NOBENE LICENECE,TKO DA NE VSI SKUPAJ PREVEC PAMETOVAT!!!!!!!!

Ker sem rekel, da te bom kaznoval, če boš kričal, te bom res. Lepo počivaj v toplicah. Poleg tega pa bom pustil vse kot si pisal, da ljudje vidijo s kakšnim človekom imajo opravka. In verjemi mi, da kdor bo prebral ti dve temi na forumu, se ti bo izognil v velikem loku.

Aja in če praviš. da ne rabiš licence in firme me zanima, če delate zastonj.
Ker če v Sloveniji opravljaš profitabilno dejavnost moraš zato odpreti firmo in več kot očitno tega vi nimate, kar pomeni, da delate na črno in bi vas bilo za prijavit na davčno inšpekcijo in še kam.

lp

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
ne maram nategunov. sploh takih, ki hočejo nategniti nepoučene ljudi.
zato sem danes podal ustrezno prijavo na agencijo. bom poročal, ko dobim kak odziv.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Tudi jaz sem se pred nedavnim odločil, sicer v zavarovalniškem hofu, da če slučajno zasledim, da je kdorkoli "nategnil" stranko s kakšno spremembo zavarovanje na način zavajanja ali čistega natega, bo tudi prijava letela na pravi naslov... Ne bo težko ugotovit kdo je naredil tole, ali posameznik ali agencija...

Ker tudi v zavarovalniški dejavnosti je vse preveč posameznikov, ki jim gre samo in izključno za točke in kariro v multi-level sistemih, pa si jo gradijo preko trupel...

Drugače pa bravo za tole potezo, čakam(o) pa novice, kako se bo izšlo...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
ne maram nategunov. sploh takih, ki hočejo nategniti nepoučene ljudi.
zato sem danes podal ustrezno prijavo na agencijo. bom poročal, ko dobim kak odziv.
zvezdice že letijo...
aplauz.gif

Tudi od mene. Pravno nisem dovolj poducen, podpiram vsakega, ki poskrbi, da smetko pocistijo.

Zanimiv bi bilo, ce bi lahko - v loceni temi - razlozil kako je z zakonodajo s tega podrocja, kaj so tiste stvari na katere mora potencialna stranka paziti (razen zdrave pameti glede obljub ...), kam se da obrniti, kateri deli zakonodaje specificno obravnavajo dolocena podrocja, akr se tega tice, itd. Meni ne dela tezav teorija (izobrazba iz tega podrocja), imam tudi prakticne izkusnje, a sem silno konzervativen, torej vse prej raje 10x premeljem in preverim, preden grem v nekaj, do zdaj nisem dozivel nic slabega (domsiljam si da ravno zaradi moje previdnosti), a niso vsi ljudje enaki, zato bi bilo zelo koristno, ce bi navedel kaj od kljucnih stvari, na katere ne naletis v clankih od Financ oziroma pri predavanjih na solah ustrrezne smeri in tako dalje. Problem je predvsem, ker noben od teh virov ne obravnava problema tudi naprej, torej kar se tice pravnega postopka, ampak je povsod vse obravnavano parcialno.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To ne bo isto, ta se je potrudil poudarjati, da on nicesar ne oblublja, on samo navaja ene enormne stevilke kar tako zaradi lepsega, ker ravno nima boljsega dela ...

In on je tudi ze vnaprej povedal, da bo pobral 50% od morebitnega zasluzka, torej tudi ne izplaca 100%, za razliko od teh kljukcev, ki jih imenja video na tvoji povezavi. Sklepati je torej, da so to eni drugi cigoti.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Pa saj se je ta osebek tu na forumu samo lepega delal... Kako pa je v resnici, pa samo on ve.

Drugače pa je VIG-ov v Sloveniji itak preveč...

Forex je čisto OK, ampak ni za vsakega. In ne preko vsakega...

bebo

Zelenc'
9. apr 2010
1
0
1
Sem popolnoma nov, pa vidim da tudi ti
ne-ne-1.gif
Sem preveril, več pa ne vem, niti me ne zanima.
Vsake oči pa imajo svojega malarja pa si lahko ekspert ali pa bebo kot jaz.
sprasujem se.gif

lp

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Si pregledal in prebral vse poste v tej temi? Pa še na kakem drugem finančnem forumu tudi?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Seveda je, saj to je isti tip sam pod drugim vzdevkom. Prvi je šel v banovce.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
pa kolk je en folk dosadan. pa kok so ljudje pogumni preko foruma, kako prepričujejo kok so uspešni in oh in sploh. če je kdo, se lahko naročimo na to super ultimativno svetovanje oz. pomoč pri odpiranju rčunov, pa da vidmo kok bo v živo prepričljiv.

lp