Vitaurium Investment Group?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Kaj pa drugi "privatni" upravljalci, ki dejansko upravljajo z denarjem? Nek Oblak je eden, spet nek drugi je iz LJ... je še kaj drugih "znanih" traderjev, ki delajo podobno (kot ViG)?

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Pozdravljeni!

Donosi za januar(neto donosi za investitorja):
ACMGOLD...+3%
ALPARI...+7,9%

Razlaga:zgodili so se hitri premiki na trgu,tako da je nas trejdr zaprl račune pr Alpariju ,ampak za AcmGold je bilo prepozno,tako da smo naredili manjši plus.

http://www.shrani.si/f/1q/13e/2fUOovTt/januar1.doc

Objavljam se delne rezulate za februar,in kot vidite nam gre zelo dobro.
http://www.shrani.si/f/1O/f0/40DQx9CU/februar.doc

Reklamiranje ni dovoljeno. Lahko objaviš rezultate vendar brez kontaktnih podatkov !!!

Nazadnje uredil moderator:

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Pozdravljeni!

V mesecu februarju bodo vsi naši investitorji, ki so ali bodo položili na svoj trgovalni račun 1000 usd dobili dodatni bonus v vrednosti 50 usd.
Investitorji ki bodo položili 3000 usd in več bodo prejeli bonus v znesku 100 usd.
Znesek ostane na računu investitorja in ga je mogoče izplačati takoj!

Pazite! To velja le za račune ki so bili ali bodo odprti v mesecu februarju!

Lep pozdrav

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
En post bi bil dovolj...

Dejstvo pač je, da je pri nas preveč Forex nategunov, zato te kot amaterja tudi jaz postavljam med njih... Morda neupravičeno, ne vem... Ampak zaenkrat še nobeden ni potrdil tvojih besed, nobeden še ni pokazal zaslužkov in donosov, ki jih omenjaš itd itd.
Tisti tvoji copy-paste izpiski, morda celo prirejeni, pač zame niso objektivni...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Bolj konkreten bodi, saj nimamo 30-ih uradov, ki bi naj urejali zadeve...
Pa tudi vsi ti kvazi-forex-tržniki, ki so jim na koncu dokazali goljufanje, so sprva delovali pošteno, donosno, kot d.o.o ipd. Pa se jim je zalomilo.

Forex ja, ampak direktno pri trejderjih, ne pa rri posrednikih, katere motiv za posredovanje je najverjetneje zaslužek in dobiček, ne pa dobrodelnost...

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Pri nas imajo vsi investitorji svoje trgovalne račune pri brokerjih,tako da mi ne moremo do denarja.Vsaki,preden bo vložil,naj se pozanima pri ustreznih organih,če je vse ok,kateri pa so,naj vsak sam razišče.

Maky,lahko tudi zavod za zaščite zelenjave če ti tako ustreza.

lp

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Kako prepoznati Ponzijevo shemo?
* Ponudnik obljublja nenavadno velike donose (najbolj prebrisani od 10 do 20 odstotkov, navadno pa od 35 pa vse do sto ali več odstotkov na mesec) pod pretvezo upravljanja premoženja na surovinskih ali valutnih (forex) trgih.
* Za donose trdijo, da so zajamčeni oziroma malo tvegani.
* Denar je treba nakazati v tujino (poskušali vas bodo zaslepiti z nakazilom na račun ugledne tuje banke) ali pa želijo gotovino.
* Pogodbe se pogosto sklepajo zunaj Slovenije oziroma se kot kraj sklenitve navede kraj v tujini.
* Gre za ponudbo nepooblaščenih posrednikov (brez licenc ATVP in Banke Slovenije ) prek spletnih strani ali v obliki predavanj za ozek krog ljudi.
* Tržnik produktov (sebe sicer imenuje finančni svetovalec) bo poskušal narediti vtis na vas z oblačili višjega cenovnega razreda in luksuznim avtomobilom.

Kaj od tega ne drži za VIG?
1 da
2 da
3 da
4 da
5 - kakšen avto imaš?
cool-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tale je zvit, ni rekel, da je karkoli garantirano ali da obljublja nevemkaksne donose ... razen njegovega 50% zasluzka, ki je garantiran v vsakem primeru, ko bi tudi ti karkoli zasluzil.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
FERDO
*mi NE obljubljamo donosov
*donosi NISO zajamčeni
*denar nakažeš na svoj trgovalni račun na Alpari ali Acm
*tukaj mi ne sklepamo nobenih pogodb ampak samo odpremo trgovalni račun
*nobeden od nas nima nobenega avta visokega cenovnega razreda.Mimogrede jaz osebno imam avto VW v vrednosti max 6000€

Tako da,....škoda besed za tvoje pametovanje in razglabljanje!

RADIRKO
Če si si sploh prebral,si videl da je delitev dobička samo v primeru da je narejen donos.

ŠKODA BESED,VAŽNO DA KAŽEJO REZULTATI SVOJE.Karkoli že,lep dan tudi vama dvema še naprej.

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Mater eni tukaj pa ste res otročji in nadležni. Kaj vam gre to toliko v nos? Dajte se no spijaznit da v Sloveniji morajo bit razne piramede, igre ter nategancije ker v nasprotnem primeru folk ni zdrav. Oni morajo na vsak način vložit in kasirat strašne donose. Poznam dva modela ki sta že bila povsod zraven, vedno popušila in še bi se spustila v to. Takšni pač smo, noben ne bi delal, vsi bi vlagali in fino živeli. Kdo je zdaj tukaj kriv? Na idjotih se pač služi. Kar pa se tega VIG-a tiče pa se mi zdi smešno da tukaj nekaj blatite človeka in podjetje če nimate dokazov zoper njega. Torej vsak se sam odloči, nihče nikomur ne lama rok. Gori vam je lepo napisal da nihče nič ne jamči. Torej tudi če danes nakažete in jutri ni več niti centa nimate kaj jokat in nihče ni goljuf.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
*mi NE obljubljamo donosov
ampak jih stalno poudarjate in kažeš kako da so dobri. Tole je pa citat iz vaše strani ". Pričakovani donosi so 5% - 10% mesecno" - za stabilni program. Agresivni so pričakovani nad 30%. Kaj je pričakovan donos? Na vaši strani http://www.viginvest.com/Default_slo.aspx ne pišejo resnice (= pišejo laži?)
Citat:
*donosi NISO zajamčeni
ampak jih stalno poudarjate in kažeš kako da so dobri
Citat:
*denar nakažeš na svoj trgovalni račun na Alpari ali Acm
In jaz sem rekel " Denar je treba nakazati v tujino (poskušali vas bodo zaslepiti z nakazilom na račun ugledne tuje banke)". Samo potrdil si še enkrat isto stvar. Lepo, da se strinjava.
Citat:
*tukaj mi ne sklepamo nobenih pogodb ampak samo odpremo trgovalni račun
In jaz ti plačam provizijo in delimo dobiček na poodlagi čega? Moje obljube, ali podpiševa nek list papirja, kjer gor piše dogovor, sporazum, morda kaj drugega? Temu se reče pogodba, pozanimajte se malo.
Citat:
*nobeden od nas nima nobenega avta visokega cenovnega razreda.Mimogrede jaz osebno imam avto VW v vrednosti max 6000€
Se pravi, niti nisi uspel nategniti dovolj ljudi ali pa nimaš dovolj denarja, da bi investiral v forex pri vas, kjer ste imeli tako visoke donose, da bi si ga z lahkoto kupil. Ker si tako prepričan, bi si osnovni kapital lahko celo sposodi. Ali nisi prepričan?
Tako da,....škoda besed za tvoje pametovanje in razglabljanje!