Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
Grajbos,lahko pa preveris mojo izjavo pri ustreznih organih.
lp
ampak jih stalno poudarjate in kažeš kako da so dobri. Tole je pa citat iz vaše strani ". Pričakovani donosi so 5% - 10% mesecno" - za stabilni program. Agresivni so pričakovani nad 30%. Kaj je pričakovan donos? Na vaši strani http://www.viginvest.com/Default_slo.aspx ne pišejo resnice (= pišejo laži?)Citat:
*mi NE obljubljamo donosov
ampak jih stalno poudarjate in kažeš kako da so dobriCitat:
*donosi NISO zajamčeni
In jaz sem rekel " Denar je treba nakazati v tujino (poskušali vas bodo zaslepiti z nakazilom na račun ugledne tuje banke)". Samo potrdil si še enkrat isto stvar. Lepo, da se strinjava.Citat:
*denar nakažeš na svoj trgovalni račun na Alpari ali Acm
In jaz ti plačam provizijo in delimo dobiček na poodlagi čega? Moje obljube, ali podpiševa nek list papirja, kjer gor piše dogovor, sporazum, morda kaj drugega? Temu se reče pogodba, pozanimajte se malo.Citat:
*tukaj mi ne sklepamo nobenih pogodb ampak samo odpremo trgovalni račun
Se pravi, niti nisi uspel nategniti dovolj ljudi ali pa nimaš dovolj denarja, da bi investiral v forex pri vas, kjer ste imeli tako visoke donose, da bi si ga z lahkoto kupil. Ker si tako prepričan, bi si osnovni kapital lahko celo sposodi. Ali nisi prepričan?Citat:
*nobeden od nas nima nobenega avta visokega cenovnega razreda.Mimogrede jaz osebno imam avto VW v vrednosti max 6000€