Vitaurium Investment Group?

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
845
113
cela tema je smeh
smile-1.gif

Najboljše, da sam organizitam turo po evropskih kazinih, v primeru vašega dobička, vam poberem 50%, v primeru vaše zgube pa ne dobim nič. Pred tem pa vam še prilepim en wordow dokument mojih zaslužkov zadnje 3 mesece na ruleti
smile-1.gif

Gre kdo z mano ?

Nazadnje urejeno:

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Thorzen....vse to dolgoročno profitabilnost ti lahko pokežm tudi na platformi,tako da se sam prepričaš.Glede na to da naš trejdr dela plus,ne morem zagotovo trdit da bo delal še naprej.Upam samo,da se bo držal svojega načina trejdanja in da bo šlo tako naprej.Lahko ti tudi pokažem ali sam pogledaš,da je trejdr naredil okoli 40 zaporednih pozitivnih trejdov,kar je skoraj nemogoče,ampak vse si lahko sam ogledaš.Ni pa to garancija da jutri ne naredi minus.

lp

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Papir res vse prenese, vprašanje če obstaja trejder ki je kdaj naredil 40 zaporednih pozitivnih poslov. Jaz tudi mislim da je bolje iti v kazino, pa če bo rdeča bomo imeli 100% donos, če bo pa črna pač ni šlo, se zgodi
bonk.gif

Celotna tema je res
uf-1.gif
samo vztrajen pa je.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Papir???kdo pa je govoril o papirju....lahko si sam downloadas platformo pa ti dam dostop do našega računa pa si boš sam ogledal ali je možno ali ne.Ne samo govorit prazne besede,katere nimajo nobene podlage.Če se tako prepričan,dajva se dobit pa boš sam videl ali je možno ali ne,do takrat pa raje zadrži neumne komentarje zase.....

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Platformo, lahko ti pošljem svojo, z mojimi donosi
bonk.gif
A se da kje tvoja platforma preverit, razen pri tebi? Še obstaja kje, jaz mislim da je to tajna, saj se obračajo veliki denarji.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
...in še če ti je celotna tema brezvezna,zakaj pa komentiras?enostavno se odmakni od stvari,ki ti niso zanimive,preprosto ne.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Platformo si downloads iz strani brokerja....nič bolj enostavnega....nato pa rabiš dostop ...če pa rabiš pomoč pri downloadanju ti lahko pomagam
smile-1.gif

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Saj bi pa se mi res več ne da. Rad bi samo malo ozavestil ljudi, da ne nasedajo tem denarnim igricam. Samo določenim pa še žal vedno ni pomoči. Mogoče je res bolje, da zaključimo, pa se čez 1 leto pogovarjamo naprej.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Se dobro da obstajajo taki jasnovidci ki vejo vse.Sem ti lepo povedal,da se se lahko sam prepričaš o tem,da se dobiva pa ti dam dostop do računov,ampak zgleda da raje govoriš neumnosti in laži,kot da bi vse skupaj preveril,in potem govoril stvari,katere si raziskal in ne si domišljal!

Imaš prav,raje bova govorila čez eno leto oz ne bova,ker vidim da ko ti hočem pokazat vse,te resnica ne zanima.Žal ni pomoči tistim,ki jih samo teorija in domišljija vodi skozi življenje.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Poglej skoz obračaš besede, meni dostop do računov nič ne pomaga. Ni problem nekaj virtualnega naredit. Vprašanje je jasno, ali se lahko ta tvojo platformo preveri še kje drugje, javno dostopno, razen pri tebi. Ker če se lahko samo pri tebi preverja, je potem lahko tudi hyip zaradi mene, z malo manjšimi donosi.
grims-1.gif
Predvidevam da se javno ne da preverit, s tem pa smo tudi zaključili na alterju.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
> Lahko ti tudi pokažem ali sam pogledaš,da je trejdr naredil okoli 40 zaporednih pozitivnih trejdov,kar je skoraj nemogoče,ampak vse si lahko sam ogledaš.Ni pa to garancija da jutri ne naredi minus.

Saj to je povsem mogoče, kot sem že napisal. Predvsem, ko se trejda brez S/L. Trade se pač pusti odprt, dokler ne pride v +. Dobra stran tega je zelo malo negativnih kupčij, slabost: en slab trade pobere s sabo veliko dobrih. Če mi daš kak dostop do vaše platforme, si bom z veseljem ogledal.

Torej, lahko si trader z 90% pozitivnih kupčij, pa vseeno overall izgubljaš, in obratno.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
realman....se dobiva pa si poberes sam platformo iz brokerjeve uradne strani.Nato ti dam dostop do našega računa,tako da si lahko sam pogledaš.Drugače pa itak ni možno videt kaj je trejdr delal...mimogrede...

thorzen...trejder dela po skalping metodi,tako da v povprečju so pozicije odprte do 10 min

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
A tako na mail pa ne gre, vsaj thorzenu ki je bolj v teh vodah. Vem da se ne more videti, točno s čim je delal trajder. Lahko bi pa bili dostopni podatki o njegovem mesečnem uspehu, mislim javno. Ne na teh računih, ki jih ti ponujaš, ker mene res ne ganejo.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Javno nismo nikoli izpostavljali trejderja in ga tudi nikoli ne bomo.Njegovo delo lahko vidis samo na nasih računih,če pa to ni dovolj ti na žalost ne morem pomagat.On je jedro vsega,tako da ne bomo ga nikoli izpostavljali!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
Javno nismo nikoli izpostavljali trejderja in ga tudi nikoli ne bomo.Njegovo delo lahko vidis samo na nasih računih,če pa to ni dovolj ti na žalost ne morem pomagat.On je jedro vsega,tako da ne bomo ga nikoli izpostavljali!

Pri meni lahko vidis ruleto, kjer sem za zadnji mesec imel vec kot 90% uspesnost ! Prinesi denar, ce ti bo uspevalo, ti poberem samo 50%, ce ne bo, bom pac vzel vse.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Kakšna je razlika med vami in recimo:
Raisino Holdings, Arch. Makariou III, 146, Alpha House, P.C. 3021, Limassol ali MeVideoCY Ltd., Prodromou Court, 54 Sittika Hanoum Str. Larnaca, 6051
Obe sta iz Cipra, obe obljubljata donose.
Ali pa recimo NFinvest Level 2/The BNZ Tower 125 Queen Street Auckland 1010 New Zealand. Tudi oni imajo lepo stran v slovenščini. Obljubljajo donose. Vsi delajo na Forex-u.

V bistvu res bistveno razliko vidim samo v tem, da je zgoraj naštete ATVP že registriral in v zvezi z njimi izdal opozorila. Vi ste pa drugačni (pošteni) ali samo ne dovolj agresivni pri trženju? Morda zato toliko časa posvetite forumskemu razpravljanju, ker drugače ne morete priti do novih strank?

Tako kot na moja prejšnja vprašanja, tudi na tega pričakujem "odgovor" o tem, da je temperatura vode v Atlantskem ocenau premosorazmerna z pogostostjo spolnih odnosov Sinjih kitov med selitvijo ali kaj podobnega (42 morda-ultimativen odgovor).

PS. Pa še za vse "nevedneže". Ne deli se samo profit, obstaja tudi vstopna provizija 5% glavnice (ala pri ruleti, rdeče/črno a bogami ima i zeleno)

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
ferdo....spet si navajal da obljubljamo donose,in se enkrat poudarjam DA NE GARANTIRAMO IN OBLJUBLJAMO NIČ!mogoče si bos zdaj zapomnil ker sem ti napisal malo bolj na veliko.Nobeden trejdr na forex trgu ti ne garantira nič,zato je pa forex naložba riskantna naložba.V bistvu vidim da kot stalni dopisovalec veš vse,tako da dejansko veš več o vsakemu podjetju kot ono samo.Bilo bi bolje da bi ta tvoj jasnovidni talent uporabil pri spolnih odnosih Sinjih kitov kot si prej navajal.
Vsekakor nabolje bi bilo,da ti dam v vsem prav,tako da boš imel v življenju vsaj enkrat zadoščenje,da si nekaj dosegel,tako da imaš prav.

lp

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Realman pravi:
Nismo zagrenjeni brez skrbi
smile-1.gif

Sam ste res zategnjenci vsi po vrsti.

Tukaj se meni sploh ne postavlja vprašanje ali trgujejo z denarjem ali ne. Trgujejo. Vem kako izgledajo tej trgovalni računi in upravljanje s takimi računi je zunaj Slovenije nekaj čisto normalnega in je čisto normalen proces. In noben ne more tega denarja prenesti nikamor. Prav tako je izplačevanje provizije čisto lepo urejeno s strani brokerja in je to stalna praksa pri traderjih (kar se tiče provizij v času donosov in izgub).

Kot sem že prej izpostavil dvom je tukaj samo vprašanje tega kako uspešno in koliko časa bo ViG dejansko lahko delal s takimi donosi. Sam sem že sodeloval v podobni zadevi in je zadeva super funkcionirala 5-6 let. Potem se je pa zgodilo črno obdobje in v nekaj tednih vrednost padla na samo 10%.

Ta predstavnik vig-a je povedal da delajo s scalpanjem. Tudi to precej dobro poznam in vem da se pri scalpanju uporabljajo visoki vzvodi. Vse lahko lepo funkcionira zelo lep čas... dokler se nekje ne zalomi, pa četudi je to čez 5let, ko traderju že 100% zaupaš.

P.S.: sicer ne sodi v to temo ampak me pa zanima, če kdo ve, kako kaj gre vašim traderjem? Nekoč sem slišal za nekaj 'uspešni' traderjev na SLO trgu, ki so imeli minimalne vstopne zneske po nekaj 10.000 eur, donosi so bili lepi.... Kako je kaj zdaj z njimi? To leti na imena kot so ThoreX, priimek Oblak (z gorenjskega konca), potem vem da so bili v igri tudi neki trgovalni roboti od neke SLO firme.... ali mogoče kaj ve kaj se je zdaj zgodilo z raznimi sistemi, ki so opozarjali na nakup (joj imena se ne spomnim več, trgovalo se je z dvema ali več pari tako, da si nekako hedgal med njimi)?

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Problem skalpinga ni samo visoki vzvod (lahko je tudi nizek, temu primeren rizik), ampak velikost provizije. Če je spread 3 pipe, pozicija pa je šla 6 pipov v tvojo smer, je takoj šlo 50% dobička brokerju. Trader torej mora biti pravi mali genij, da obdrži glavo nad vodo.

Pri tradingu na malce daljši rok, je provizija lahko npr. le 3% (če je šlo 100 pipov v tvojo smer in 3 pipe brokerju). V tem grmu tiči zajec. In zato na dolgi rok uspešnih skalperjev ni kaj dosti.

Za Thorex se, kolikor vem, sumi, da je piramida oz. ponzi, a še obratuje. FFX je že zdavnej pogorel, še en slovenski super trejder Nello Marconi iz Remius d.d. pa baje že dva meseca greje ljubljanske zapore. Potem imamo še svežo piramido First Free Bank, ki se je že sesula, a vlagatelji še vedno upajo na kak dinar. Vsem tem je skupno to, da se sklicujejo na forex, a z njim nimajo nobene veze, so le navadni goljufi.