Vitaurium Investment Group?

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Kaj ste potem vi? Neke vrste dobrodelna ustanova
bonk.gif
Zadnje čase se res preveč takšnih pojavlja, vsi bi poslovali na forexu.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
Tisti ki bo hotel se sam prepričat da je vse transparentno,bo to naredil,...

lp

Sam že ves čas poskušam točno to. Najti en sam samcat objektiven podatek o firmi. Ciprski registri o podjetjih ga ne poznajo, banka pri kateri ima račun je banka samo po imenu, sicer pa navadno podjetje. Mogoče je na Cipru to normalna praksa, nekomu, ki ne pozna poslovanja tam pa kvečjemu razlog za dodaten dvom. Kontaktov razen maila tudi ni. Domene registrirane pri nekih SLO s.p. jih, ki imajo mail naslove s stilu carjanez123afnagmail.

Vse te stvari bi torej po tvoje lahko sam preveril, PREDEN nakažem denar.

@realman: daj no, še mati tereza ni bila tak dobrotnik.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
denar nakažeš na ACMGOLD ali ALPARI in ne na naše podjetje.DENAR je na tvojem računu,tako da imaš samo ti dostop do njega.
Nismo nobeni dobrotoniki.Nobeneden vam ne garantira da vam bomo naredili plus,mogoč je tudi minus,tako da če išče kdo dobrodelno ustanovo se mora kam drugam obrnit.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Torej vi živite od provizije pri vstopih traderja (npr. 1 pip od spreada na trade), več ta trader trguje, več dobite vi?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
@viginvest:
verjamem da to ni nategancija in da v resnici dejansko trgujete s trgovalnimi računi. To ni nič groznega, noben bav bav kakor ga nekateri zganjajo na forumu.
Problem se pojavi pri trgovanju. Trader lahko 6-7 let trguje z lepimi stabilnimi nekaj % donosi mesečno, pojavi se pa problem, ko pride na trg neka anomalija, ki pretrese trg in se hitro zgodi margin call ali pa panično zapiranje trejdov s končnim rezultatom -90%. Sledi šokanten klic tvojega brokerja, ki ti za nekaj mesecev pokvari spanec - dokler se pač ne sprijazniš z izgubo.

S čim jamčite, da se kaj takega ne bo zgodilo pri vas?

Pred dobrim letom dni ob začetku krize sem bil udeležen v enem takem polomu, kot sem ga opisal zgoraj. Med drugim sem nekaj časa trgoval tudi sam (še takrat ko si na spletnem iskalniku komaj našel kakšen zadetek na besedo FOREX) in nekako vem, da za tako velike donose potrebuješ precej velike vzvode. Beseda vzvod pa vemo kaj pomeni kadar gre tvoja pozicija v minus.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
thorzen...,podjetje je plačano samo v primeru da je narejen dobiček oz če en mesec je minus in drug mesec je manjši dobiček,kot je bil prej minus,podjetje v tem drugem mesecu ni plačano.Se pravi,podjetje je SAMO plačano v primeru dobička in še to če je več kot glavnica.

spirit...naš trejdr dela po metodi skalpinga,tako da ne dopusti velikih padcev.Karkoli želiš vprašat trejderja,da bi se potem prepričal o njegovi profesionalnosti mi posreduj na zs,tako da ti bo vse odgovoril,potem pa bos sam presodil o vsem

Nazadnje uredil moderator:

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
thorzen...ti dam primer
investicija:10.000€
1.mesec -10%.....glavnica 9000€....zaslužek podjetja 0€
2.mesec +5%.....glavnica 9450€.....zaslužek podjetja 0€
3.mesec +10%....glavnica 10395€(-50% od zaslužka)...glanica 10197,5€....zaslužek podjetja 197,5€
..............
...............

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Hudega vam ni ... ce gre slucajno v plus, mastno zasluzite, ce gre v minus, pa jebiga, ane ? Vemo pa da agregatno mali trejderji na dolgi rok izvisijo, ker nimajo moznosti vplivati na trg tako, kot tisti z maso denarja. V bistvu je vse skupaj loterija z vecjo moznostjo dobitka in nizjimi nagradami napram vplacilom, edini, ki zanesljivo zasluzi, je pa organizator.

Lepo, da si se pohvalil, fino da smo vendarle razcistili kako in kaj, v bodoce pa upam, da bodo moderatorji tvoje reklame (v skladu s pravili) brisali.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Najhuje pri tem je, če gre res v pozitivo ti 50% poberejo od zaslužka. Ko se pa stvar obrne, pri takšnih stvareh se vedno, pa nič ne vzamejo dobrotniki
grin1.gif
Tako, da na dolgi rok vlagatelj spuši, oni so pa fajn zaslužili, če je bilo vsaj nekaj časa v plusu.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Vsi investitorji ki imajo pri nas denar na upravljalnih računih niso v minusu,temveč v lepem plusu....Radirko,naš trejdr ni majhen,ima kar ogromno kapitala v upravljalnju,tako da dela tudi ze vrsto let in je v plusu,tako da...Vsak ki vlaga na forex trgu mora vedeti v kaj se podaja.Lepo je govorit in razglabljat teorijo,realnost pa je nekaj drugega.

lp

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
A lahko predložiš kakšne oprijemljive dokaze, kolikšna je bila uspešnost tega super traderja v preteklih 3 letih. Poleg tega ponujate 3 programe, glede na mesečni donos. V bistvu trader delo z neko maso denarja, od posameznika so notri samo promili,promilov.
Kako imate potem lahko 3 različne programe? A to mesečno dajete rezultate za vsak program posebej predvidevam.
Potem bi želel imeti podatke za lansko leto za posamezen program, kolikšna je bila uspešnost na letni ravni.
Ko mi vse to priložiš, seveda z preverljivimi dokazi. Potem bom pa sam enega desetaka-kilo notri vložil
grims-1.gif

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Kaj so pa zate dokazi?Kopije od account history od treh let da bos potem lahko z "dokazi" novacil ljudi za druge programe...???Imamo slabe izkusnje,ker smo naivno dali te kopije ljudem,potem pa so s takimi "dokazi" novacili ljudi za razne ponzi sheme in piramidne zadeve.Ze ko sem dal kopije od 3mescov gor sem naredil napako,ker potem to krozi povsod okoli!!!

Vazno je da so vsi nasi investitorji zadovljni,tisti ki bo hotel vlozit bo pa se dobil z nami na indvidualnem sestanku kjer se mu bo vse razlozilo,če pa ne bo zadovoljen pa ne bo vložil.Vsak naj vlaga denar ,kamor se mu zdi najbolje in najvarneje!!!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
Vsi investitorji ki imajo pri nas denar na upravljalnih računih niso v minusu,temveč v lepem plusu....Radirko,naš trejdr ni majhen,ima kar ogromno kapitala v upravljalnju,tako da dela tudi ze vrsto let in je v plusu,tako da...Vsak ki vlaga na forex trgu mora vedeti v kaj se podaja.Lepo je govorit in razglabljat teorijo,realnost pa je nekaj drugega.

Ko se najde en Geaorge Soros z milijardami $, je to dovolj denarja, da lahko izigra kaksno majhno drzavico (Estonijo). Vse, kar je manj, so - kar se tice vpliva na trg - kokice.

Tukaj se enkrat vec velja: "Veliki pocnejo, kar zmorejo, mali prenasajo, kar morajo".Edini, ki ima dolgorocno kaj od tega, je organizator.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Spet bom povedal enako kot prej:teorija in domišljija nista enaka realnosti.

Konec meseca bom prilepil rezultate.Kdor bo želel kaj več vedet me lahko kontaktira.

lp

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Jaz bi bil za individualno pranje, peglanje in poliranje, prej pa bi rad izvedel osnovne podatke o podjetju.

Se zahvaljujem že vnaprej.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
V vsakem primeru gre za hudo zavajanje ovčk. Dejstvo je, da besede vsekakor znaš obračat, to je pa tudi vse. Vse mora biti tako skrivnostno, res so si ubogi tisti ki nasedajo takšnim.
Žalostno se mi zdi, ker poznam 2 primera iz finanzasforexa, ki sta mi še pred dobrim letom tako zatrjevala, kako je to fajn. Kako je sedaj raje nebi, čeprav sem jima že tedaj povedal, da denarja ne bosta več videla, če pa kaj bodo pa drobtinice. Verjamem pa, da so določeni promotorji res zaslužili ogromne zneske, s tem ko so prodajali svoje virtualne račune.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Realman,hja zdaj nas se primerjas s ffx..Tam si nakazoval v Panamo na svoj virtualni račun,kjer so ti obljubljali neke procente,...itd..Če bi upal bi ti vse o našem trejderju povedal in pokazal,sam nobeden poslovnež ti ne izda recept za njegov uspeh,ker se boji da mu ga ukradeš,in to je v našem primeru naš trejdr.Rade volje se dobiva da ti pokažem dokaz,da boš videl s kom vse sodeluje naš trejdr,tako da se boš prepričal o tem,ali je dovolj dober.
Drugače pa,vsak naj sam presodi.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ja, vsak naj sam presodi ali bo dajal svoj denar nekam, o cemer ne more izvedeti nic konkretnega (sami mutni odgovori in izmikanja), edino, kar je jasno pa je, da v primeru, ce bi slucajno kaj zasluzil, od tega takoj izgubi 50%, ce je na izgubi, je pa pac na izgubi, edini, ki od tega garantirano nima nobene skode, je pa organizator.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Radirko(profesionalec),vsak ki ga dovolj zanima in se bo dobil z nami,mu bo predloženo vse kar bo hotel,da bo videl da je vse transparentno.Ne bom pa vsakemu takoimenovanemu profiju na internetu kazal in posiljal kopije account historya za 3 leta nazaj.Tudi vsakemu ki ga resno zanima bom pokazal reference nasega trejderja,tako da bo videl da govorimo o neki profesionalni osebi(v pravem pomenu!!!)....Spet ti poudarjam,tvoja znanje ki je bazirano na teoriji ima veliko lukenj.

Lp

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Reference lahko prikažeš, samo če se dajo preverit je pa drugo vprašanje. Vsekakor se znaš spretno izmikat, čim se gre o dokazilih.
Čim vidim ta trojni program, mi postane slabo
tongue-1.gif
Ljudje ki pa temu nasedajo se mi pa res smilijo. Samo očitno je pač treba ovce z veliko volne postriči. Ne vem kako lahko ponudite 3 različne programe, če trader dela z neko večjo maso denarja, ki ga je prejel od več vlagateljev, potem on to razdeli na 3 dele, pa so manj in bolj rizične naložbe. Eno je res teorija, drugo pa je praksa.
Saj jaz bi raje videl, da se ta tema izbriše, da res ne bi še kakšno stranko pridobil, potem bo pa alter kriv
ne-ne-1.gif