Thorzen:
-tle se uporablja skalping tako da stop lossi se uporabljajo ce pusti trejdr odprt trejd vec casa(skozi noc)
-zmeraj so bili minusi in tudi bodo,tako da tega ne zanikam,zdaj je slucajno primer kjer je veliko plusov zapored
-sanjski rezultat a dosegljiv.seveda v forexu dva meseca nista nic,to vsi mi vemo da je treba leta in desetletja izkusenj,da se nekaj ustvari,vse to pa nas trejdr ima
- ce mislis da sem brisal rezultate,ti tudi tebi povem kot "ferdotu",da ti rade volje odprem platformo v zivo,kjer bos sam lahko raziskal in videl donose
Ferdo:
-ce odprete npr. racun pri Alpariju,vas racun tam ostane,ne glede kaj se dogaja z nasim podjetjem,ker mi delujemo neodvisno od brokerskih bank!!
-imeli smo ze obisk dolocenih organov,kjer jim ni bilo nic narobe,da odpiramo trgovalne račune,tako da imamo vse čisto!!!
-sredstva ne upravljamo mi,ampak nas trejdr,tako da mi nimamo nic z vasim denarjem!!
Ateis:-najprej premisli kar pises
- ce zelis si lahko tudi sam odpres racun pri brokerju,je enaka procedura kot da ce ti mi pomagamo.podpisejo se enaki dokumetni,s tem da nam ti dovolis da nas trejdr obrača tvoj denar
-ce bi nategovali narod ko ti pravis, bi nakazovali denar oz bi nam ljudje nosili gotovino tako kot dela vecina sorodnih podjetij.Tukaj si sam nakazes k brokerju denar,do katerega imaste samo vi dostop!Kjerkoli boste hoteli delovat na forex trgu,boste morali na isti nacin odpret racun.
Radirko:-cigan in golazen je lahko kdo durgi....tukaj se vidi vse
-kadar bos doumel v cem je poanta trgovalnih računov(delovanje teh je povsod enak) bos videl da potek denarja je samo iz tvojega bancnega racuna k brokerju in nazaj.vmesne postaje ni!
Sej ne da nocem tle odgovarjat,ampak ce te nekdo poimenuje golazen nima vec pomena.Enkrat mesecno bom objavil rezultate.Na kulturna vprasanja pa bom ZMERAJ odgovoril na
anderj.zigon@viginvest.com
lp