Vitaurium Investment Group?

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
najlažje je sedet doma v svoji otroški sobi in odpret stran z neverjetnimi dosoni in potem preko interneta spamat in spraševat sam sebe kaj menite o teh super podjetjih. Vse kar delate je to, da dobro lažete ljudem. Pa si ti normalen, da ti dam jst 10K+€ pa mi ti rečeš, da naj me ne zanima kje in kako se bo obračal denar in da boste za to že vi poskrbeli. Mene še prekleto zanima kje se bo obračal moj denar in kdo bo z njim upravljal. Še posebej, če mi ti nič ne garantiraš. Najlažje pa je živet od denarja drugih in nategovat narod.

lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
za ostali vprasanja ki niso povezana s temami ki sem vam jih nastel,pa nazalost nima volje/casa se ukvarjat.Je pa lepo,da si nekdo uzame cas pa zacne govorit in pametovat o zadevah o katerih se ne spozna.

Heh, coban lopovski, takoj ko nekdo vprasa par kljucnih podatkov, je tezava in "nimas volje/casa", ker po tvoje "pametujejo" taki, "ki se ne spoznajo". Po tvoje bi morali vsi sprasevati samo "Kam nakazem svoje prihranke in kje podpisem", kajne ?

Vecina ljudi tukaj ima najbrz vsaj toliko izobrazbe iz relevantne smeri, kot ti, precej verjetno pa se vec kot ti (zvenis kot en faliranec z EF, ki mu je potem morda vendarle uspelo prilesti skozi VPS ali mariborsko EPF ... ali pac ne). Ce opozorijo na luknje v tvojih zgodbicah, da bi s tem odvrnili druge sodelujoce na forumu, morda slabse poducene, da ne bodo potem spet na Tedniku in Trenjih jokali ko je ze prepozno, je to samo pohvalno.

Ko bodo golazen tvoje vrste (= bil bi gazda Jezda, pa ne znas ...
rolleyes-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Kaj pa imaš ti proti Mariborski EPF? A ti je študij splodletel? Si slabe volje?
smile-1.gif
Hja fakulteta ni za vse...

Lp

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Thorzen:
-tle se uporablja skalping tako da stop lossi se uporabljajo ce pusti trejdr odprt trejd vec casa(skozi noc)
-zmeraj so bili minusi in tudi bodo,tako da tega ne zanikam,zdaj je slucajno primer kjer je veliko plusov zapored
-sanjski rezultat a dosegljiv.seveda v forexu dva meseca nista nic,to vsi mi vemo da je treba leta in desetletja izkusenj,da se nekaj ustvari,vse to pa nas trejdr ima
- ce mislis da sem brisal rezultate,ti tudi tebi povem kot "ferdotu",da ti rade volje odprem platformo v zivo,kjer bos sam lahko raziskal in videl donose

Ferdo:
-ce odprete npr. racun pri Alpariju,vas racun tam ostane,ne glede kaj se dogaja z nasim podjetjem,ker mi delujemo neodvisno od brokerskih bank!!
-imeli smo ze obisk dolocenih organov,kjer jim ni bilo nic narobe,da odpiramo trgovalne račune,tako da imamo vse čisto!!!
-sredstva ne upravljamo mi,ampak nas trejdr,tako da mi nimamo nic z vasim denarjem!!

Ateis:-najprej premisli kar pises
- ce zelis si lahko tudi sam odpres racun pri brokerju,je enaka procedura kot da ce ti mi pomagamo.podpisejo se enaki dokumetni,s tem da nam ti dovolis da nas trejdr obrača tvoj denar
-ce bi nategovali narod ko ti pravis, bi nakazovali denar oz bi nam ljudje nosili gotovino tako kot dela vecina sorodnih podjetij.Tukaj si sam nakazes k brokerju denar,do katerega imaste samo vi dostop!Kjerkoli boste hoteli delovat na forex trgu,boste morali na isti nacin odpret racun.

Radirko:-cigan in golazen je lahko kdo durgi....tukaj se vidi vse
-kadar bos doumel v cem je poanta trgovalnih računov(delovanje teh je povsod enak) bos videl da potek denarja je samo iz tvojega bancnega racuna k brokerju in nazaj.vmesne postaje ni!

Sej ne da nocem tle odgovarjat,ampak ce te nekdo poimenuje golazen nima vec pomena.Enkrat mesecno bom objavil rezultate.Na kulturna vprasanja pa bom ZMERAJ odgovoril na anderj.zigon@viginvest.com

lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kaj pa imaš ti proti Mariborski EPF? A ti je študij splodletel? Si slabe volje?
smile-1.gif
Hja fakulteta ni za vse...

Lp

En sprej, pa nic ne pomaga
cool-1.gif
Ne, malo za hec, sicer sem dostudiral (drugje) in to brez tezav.

EPF je naslednja postaja za tiste, ki odletijo na EF, taka je percepcija na zahodni strani Trojan. Tisti, ki se jim ne ljubi tako dalec, grejo pa eno stopnicko nizje (VPS) ali pa na kaksno tisto solo, kjer placas in se prides poklopckat vsake toliko, da dobis titulo..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Hehe mogoče boš presenečen ampak EPF UNI niti ni bil tako lahek, lepa selekcija. Zanimjivo da ga bivša sošolka ni mogla delat nakar je šla v LJ na EF in jo naredila brez večjih težav. Tako da napačna percepcija
smile-1.gif

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Pozdravljeni!

Pošiljamo vam delne rezultate. Mesec januar je do sedaj odličen.

Doseženi procenti meseca januarja (prvih 14 dni).
To so neto donosi za investitorja. Trgovanje poteka na računu investitorja.

Investicija Stabilni pr. Normalni pr. Agresivni pr.
1000€-.50.000€ 4,5% 6,75% 9%
50.000€ - 100.000€ 5,4% 8,1% 10,8%
nad 100.000€ 5,85% 8,8% 11,7%

Vse dodatne informacije dobite na andrej.zigon@viginvest.com oz na tel.št. 041853750.

lp

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Mi odpiramo samo trgovalne račune,če pa vi želite sodelovati v kakšnem mrežnem marketingu,si morate žal poiskati drugo podjetje.

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ma dajte no, zdaj pa ste že rahlo nadležni. Človek je pač predstavil neko zadevo, po dolgem in počez ste ga skurcali. Torej kdorkoli se bo v kaj spuščal si bo lahko na podlagi vsega napisanega ustvaril neko mnenje. Ali zadeva deluje ali ne in če deluje kako dolgo bo delovala ne ve najbrž nihče od nas tako da ne delat krivice... Ne me narobe razumet, ne trdim da je vse čisto pač ni pa nujno da je vse tako črno! Pa brez zamere!

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Nič, jaz bom dal 1000 altov, pa da vidimo, kaj bo v 1 mesecu.....
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Glede na vso meglo, bi si prej ustvaril mnenje na podlagi zamolčanega, ne pa tistega kar je bilo napisano. Vse tole smetenje in kreganje bi nam bilo prihranjeno, če bi bili vsaj osnovni podatki o podjetju na voljo, kot je to navada v poslovnem svetu. To je prva stvar, ki jo objaviš, oziroma nek minimum. Zdaj zakaj je namesto osnovnih podatkov potrebno vsakega ki jih zahteva ozmerjati z nejevernežem, pa vejo samo oni sami. Morda kaka nova metoda pridobivanja zaupanja, ki pri večini tukaj gor ne pali. Ne rabiš diplome, samo nekaj zdrave pameti. Kar se mene tiče bi moral najprej konkretno na glavo past preden bi jim nesel denar, sicer pa ko voli nek izvoli. Za tiste, ki verjamejo v magične donose je tako ali tako samo vprašanje časa, kdaj se bodo lopovi mimo pripeljali da jim poberejo denar.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
jello...Samo nekaj bi dodal na vaš post.Tukaj ne govorimo o magičnih donosih,ampak v donosih narejenih pri forex trgovanju.Vsi vsemo da je možno narediti lepi plus oz minus,tako da tukaj ne slepimo nobenega,ker vsakemu tudi razložimo da je forex trg rizična naložba,kjer seveda ni garancije.Podjetje VIG samo odpre račun na investitorjevo ime pri preverjenem brokerju,ostalo pa naredi trejdr...plus ali minus.

Lp

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
@viginvest. Se v celoti strinjam. Ni mi pa jasno zakaj potem na strani govorite o treh programih, donosih,...če pa ponujate samo pomoč pri odprtju računov? Zakaj je potrebno biti sherlock holmes, oziroma še razlagati na dolgo in široko po forumih da človeku dopoveš da ponujate samo to in nič več? Oprosti, ampak na prvi, drugi in tretji pogled je vaša stran enaka stranem ponzijev. Malodane do pikice. V čem ste drugačni? Zakaj se to da niste ponzi ne vidi iz aviona? Zakaj namesto odgovorov zmerjanje tistih ki mislijo drugače? Zakaj ni kontaktov, razen maila? Osnovnega kapitala? Ma vse te odgovore bi morali stresti iz rokava še preden se je oglasil prvi dvomljivec. Če se greste res to o čemer govoriš tukaj (o odprtju računov) zakaj tega ne poveste na prvi strani, zakaj je treba najprej en kup megle in zgodbice o donosih, zakaj se programu, ki predvideva 5-10% mesečno reče stabilni, če pa je stabilno na forexu samo to da se z lahkoto pušne.....se mi zdi da tole o tem da samo odpirate račun je za vsak slučaj, da imate lep izgovor če slučajno zagusti. Ampak tokrat se najbrž motim in je res slovenec tisti, ki ima dostop do vrhunskega traderja in bi rad miljone ponudil tudi drugim miljonov željnim slovencem.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Poglejte,zadeva je enostavna.Odpiramo račune pri Alapari in Acmgold,ter zraven damo tudi trejderja,s katerim sodelujemo.Nekatere nase/njegove rezultate sem objavil,tako da ni nic skritega.Tukaj ne prodajamo nobene megle,ampak sam povemo kakšni so pričakovani in ne garantirani donosi,seveda glede na prejšnje rezultatePozni shema pa ne more bit!!,ker tukaj ne delimo nobenega dobicka glede na nov vnos kapitala v podjetje,ker tukaj se ves denar obrača na investitorjevem upravljalnem računu,do katerega ima samo on dostop(managed accounts).

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
še nekaj....če se zagusti praviš...poglejte,vsakega seznanimo z rizikom trgovanja na forex trgu,tako da če se sam odloči da bo investiral pol naj,nobenega pa se ne sili ali prepričuje.Karkoli se zgodi,plus ali minus,vsak investitor točno vidi kaj se dogaja na njegovem računu,tako da se sam prepriča ali je vse ok.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Če prav razumem, si je boljše odpreti trgovalne račune direktno pri Alpari in ACM Gold, kar preko njihove spletne strani, kot pa preko posrednikov, kot je npr. VIG... Tveganje je enako, posrednikov pa ni (nobeden ne dela zastonj, zato tudi posrednik ne bo zastonj odpiral računov pri traderju). Ni posrednika, ni stroškov provizije...

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Boljse ni,ker pri nas nimaste nic dodatnih stroskih pri trgovanju,tako da.....Trejderja pa nimaste,tako sam trgovalni račun z denarjem ki miruje pa vam nič ne pomaga.

lp

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Glej, 3x si mi že odgovarjal, pa razen ponavljanja megle še vedno ni niti najmanjšega dokaza da tale firma sploh obstaja, da o čem drugem sploh ne govorim. Na forexu se lahko igram tudi brez tega da mi en lopov bere pravljice.

Sicer pa glede na odzive tukaj gor bi rekel da se večini zdi bolj smiselno recimo dat popravit zobe pri avtomehaniku kot pa vam zaupat denar. Pošteno in edino prav.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Lopov je mogoce kdo drug imogrede....Tako bom povedal...Vsakemu najprej odpremo račun pri borkerju,tako da nima investitor na začetku nobenih stroškov.ko je račun odprt,šele potem nakaže denar na svoj upravljalni račun.Tako da se lahko tudi sam prepriča kam nakaže denar,tako da preveri vse skupaj kam bi potekala transakcija...

jello...ne bom te prepričeval in tudi ne bom se več trudil odgovarjat,ker vidim da itak mečeš vse v isti koš.Tisti ki bo hotel se sam prepričat da je vse transparentno,bo to naredil, in seveda to brez stroškov,če pa mu naš način delovanja ne bo všeæ,bo poiskal drugo podjetje,ki bo zadovoljevalo njegove želje in potrebe.

lp