Vitaurium Investment Group?

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Vsak se odloči kako tvegano bi rad, to je pač želja vsakega investitorja....Tukaj vidim da res nimaš pojma kako se dela z upravljalnimi računi,kakšne programe ti da broker,da lahko trader vse te stvari uredi!!!!!Tako da...no comment profi

Preživeli smo vse ffx,tirne,vse take ovčje zadeve v katere si/so večina vlagali.SI bova znala povedat čez 5 let,mogoče boš takrat kaj več vedel.

Glej,saj ni več važno,mogoče maš pa ti prav,naj vsak presodi.Se slišiva konec meseca ko bom objavil rezultate.

lp

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Poznam jaz zelo dobro borzo in upravljalne račune. Samo ti kar neki mutiš, skrivaš. Rezultate lahko ti tudi jaz vsak mesec objavim če hočeš, bistvo so dokazi, da se to res dela. Tukaj pa ti kar hitro obrneš besede. Če je trajder res tako dober, definitivno ne rabi denarja od malih vlagateljev, ker se veliki tepejo za njega veš. Pa saj je brezveze s teboj o tem razglabljat, JAz pa žal nisem vložil v ffx ali podobne zadeve. Žal pa poznam ljudi ki so, čeprav sem jih opozarjal. Pohlep pač ne pozna meja in kot kaže je prav tako. Mogoče se boš pa res lahko čez leto ali dve pohvalil tukaj gor skupaj z kakšnim alterjevcem. Čeprav malo dvomim v to.
crazy1.gif

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
se zadnji post
smile-1.gif
...kdo je pa reku da on rabi naš "drobiž"???Podjetje Vig rabi njega in ne obratno.Trejdr ima ogromno kapitala v upravljanju,tako da naš denar je majhna drobtinca.

lp

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113

Pa dobro kaj bi vi tukaj sploh radi? Ponudili ste, nihče ni kupil, torej? Najprej ponujate pravljice, nihče ne nasede, ker večina tukaj je najbrž poštenih, poleg tega pa znajo tudi nekaj malega matematike. Zdaj bi pa povrhu vsega še zmerjali. Za začetek začnite odgovarjati na vprašanja, na petih straneh se jih je kar nabralo. Ali pa vložite v stabilni, normalni in agresivni, počakajte eno leto, potem pa odjahajte z vso to bogatijo nekam pod palmo. Nekam kjer ne bo potrebno po forumih prodajati pravljic.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Težko mu boš prišel zraven, saj vidiš da skozi eno in isto govori. Tu se dela denar, to ne moreš kar tako javno govoriti
bonk.gif
Vložite pa čim več notri, da ne boste na stara leta reveži. Saj tem pacientom ni pomoči, tisto ki pa notri vlagajo, pa še manj.
Meni se res ni več z njim prerekat. Se bomo čez kakšno leto pogovarjali.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Edino pametno kar je bilo povedano....se bomo pogovarjali čez kakšno leto..do takrat pa kar imejte prav.
lp

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
zanimivo, da se nihče ni vprašal, kako "vig" obračuna svoj donos...
ali enostavno prenese "dobiček" na svoj račun, ali izda fakturo, zahteva dodatno vplačilo na svoj račun,...

veleznani in sposobni broker: me prav zanima, kakšen je to broker, ki ima pod kontrolo 100 acc. če ti rata odpreti pozicije pri vseh, bo wave šel že v drugo stran preden pride do zadnje "stranke"...

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Točno tako, zato pa je zanimivo kako ima lahko poleg tega še 3 različne programe. Vsak ima svoj račun kjer lahko vse vidiš, ta virtualni denar je res nekaj čudovitega
grims-1.gif

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
MAKY..hmm.....zanimivo ne....ce bi vedel kako se dela s trgovalnimi računi bi vedel da broker sam naredi obračun na vseh računih,ker mi NIMAMO dostopa do teh računov.Denar lahko pride samo iz istega imetnika TRR in trgovalnega računa,in pot nazaj je enaka!!!!Kar se pa tiče tvojega drugega stavka,ti lahko samo povem da nam je dal broker program, ki povezuje določene račune skupaj,tako da se ne dela z vsakim računom posebej.Zanimivo ne

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Realman....se vidi da res ne ves kako se dela s trgovalnimi računi,ker vsaki broker ponuja programe ki združujejo trgovalne račune.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
in se Realman...virtualni računi....joj kok smo zagrenjeni...TO SO UPRAVLJALNI RAČUNI PRI BROKERJU(ALPARI,ACMGOLD) ,in ne kar neki virtualni računi ki si jih domišljaš!!!

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Drugo leto pa bos rekel se naslednje....Ok,glej,saj je brezveze karkoli vec povedat.Tisti ki bo hotel ,sem mu na voljo,če pa ne bo zadovoljen,pa ne bo vložil.Važno je ,da so investitorji zadovoljni in ne jasnovidci na forumih.

VSEKAKOR JE NABOLJE DA DAMO ČASU ČAS,TAKO DA BODO(SO ŽE) REZULTATI POKAZALI SVOJE.

Več informacij dobite na pm

lp
lp

Nazadnje uredil moderator:

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
> Denar lahko pride samo iz istega imetnika TRR in trgovalnega računa,in pot nazaj je enaka!!

Torej konec meseca, ko obračunate profit, kako dobite teh 50%? Vlagatelj vam jih sam nakaže, ali jih broker kar pobere iz računa vlagatelja?

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
Broker(Alapri,Acmgold,...) pogleda konec meseca ali je bil narejen dobiček.Če je bil narejen dobiček in so bili zraven vsi pogoji zadovoljeni,ga potem ustrezno razdeli,polovico ga pusti na investitorjevem računu,polovico ga nakaže podjetju.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik viginvest pravi:
MAKY..hmm.....zanimivo ne....ce bi vedel kako se dela s trgovalnimi računi bi vedel da broker sam naredi obračun na vseh računih,ker mi NIMAMO dostopa do teh računov.Denar lahko pride samo iz istega imetnika TRR in trgovalnega računa,in pot nazaj je enaka!!!!Kar se pa tiče tvojega drugega stavka,ti lahko samo povem da nam je dal broker program, ki povezuje določene račune skupaj,tako da se ne dela z vsakim računom posebej.Zanimivo ne
zanimivo, da si par objav kasneje napisal, da ti lahko tudi "broker" odtrga "zaslužen" denar. torej denar le ne potuje na en način...
bi bilo pa zanimivo videti, kaj bi naredili, v kolikor neka "stranka" ob zares velikem donosu kot ga obljubljate pred koncem meseca izprazni račun skupaj z vsemi donosi.

zanimivo je tudi, da vam je dal program, s katerimi lahko trgujete z več računi hkrati, a hkrati trdite,da nimate dostopa do računov. sam še nisem videl sistema, ki bi povezal neke račune skupaj, ne da bi vedel username in geslo vsakega računa.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
1.če stranka pobere denar pred zaključkom meseca,nas oškoduje za zaslužek.Vse kar lahko naredimo je ,da ne sodelujemo več z njim,drugega pa na žalost ne moremo
2.broker nam da program,ki 'povezuje račune.Mi pa nimamo dostop do računa v tem smislu,da bi lahko ta denar kamorkoli prenakazali.Pot denarja je jasna!Iz investitorjevega računa in nazaj na njegov račun!---to so osnove upravljalnih računov.Dostop za trgovanje pa imamo,ker drugače žal ne gre.

viginvest

Pripravnik
12. jan 2010
63
0
6
še nekaj.........napisal si da obljubljamo???..Tukaj ni nobenih obljub,ker če vam kdo karkoli garantira ali obljublja je to velika laž.Jaz sem vam sam povedal kakšne donose imamo,niso pa garancija za naprej!!

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz...

Glede tega sploh ni dvoma, takšne funkcije, kot jih opisuje viginvest nekateri brokerji vsekakor ponujajo.

Bolj sumljivi so ti konstantni profiti in dolgoročna profitabilnost tega traderja.

In pa delovanje brokerja, v kolikor bi traderju šlo predolgo predobro. Brokerji so market makerji in nimajo radi preveč profitabilnih računov, saj izgubljajo lastni denar. Pravljice o največjem trgu na svetu pozabite, večina kupčij se začne in konča znotraj brokerja. Ker je velika večina traderjev izgubarjev, gre denar direktno brokerju. V primeru da bi res bili le broker oz. posrednik, bi živeli le od dela spreada, tako pa je zadeva mnogo, mnogo bolj profitabilna. Razen v primeru takšnih wunder-kind traderjev.