Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
@Numy: Sj ne vem, a je že blo omenjeno... Imam depozit na x banki, naslednji mesec se mi izteče vezava, pa bi ga dvignil in prenesel na y banko. Glede na to, da gre za malo večji znesek, ali se mi bo kdo obesil na to?
Težko, se strinjam, ampak država prave da se da s 500+dokladiCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Verjetno si potemtakem samorastnik?
Tudi sam in žena deliva podobno izkušnjo, pa tega ne izpostavljava.
Sicer je pa brez veze vse skupaj. Dokler ni bilo krize in otrok sva tudi midva imela vsake 4 leta nov avto (nov nov), pa varčevalo se je in zelo dobro živelo.
Sedaj pa mi naredi še stroškovnik, kjer lahko 4 članska družina, ki ima 1500€ dohodkov, ki je mlada in ji starci niso zapustili /poklonili hiše/stanovanja in je sama ob svojem v najetem stanovanju lahko po vaše na mesec prihrani 100/500/300 EUR. Pa da ni potem življenje tipa revščine in nenehnega odpovedovanja vsemu (še bolj kot itak).
Leta 2005 je družina z 1500€ mesečno živela lepo. Danes pa... Plače so šle pa gor koliko?
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Torej, več ne morem iti v trgovino in kupiti avto (naprimer iX20) tako, da naštejem trgovcu na mizo 15 000€
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Torej, več ne morem iti v trgovino in kupiti avto (naprimer iX20) tako, da naštejem trgovcu na mizo 15 000€
Ne.
http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=7859/Omejitev_gotovinskega_poslovanja_na_5000_eur