Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V lokalnem merkatorju sem ob 11h dopoldne prodajalki pomolil stotaka za slabih 10€ računa. Sem mislil, da sploh plačati ne bom mogel, tolk je imela za povedat
Zanima me, kakšen je postopek za dvig večjega zneska (cca. 20 jurjev) gotovine na banki. Vem, da je treba napovedati ta dvig... koliko prej? Se da to napovedati tudi preko mobilne banke? Pa v kakšnih bankovcih bi rad, da se ne hodi ravno s torbo tja....
Mene pa zanima zakaj to direkt banko ne vprašaš. Telefonski klic, email ali pa osebno na okencu?
Ali je pač samo bolj pomembno popolnim neznancem na forumu povedati, da imaš 20jurjev v banki?
Najbolje, da poveš še kje boš dvignil in ob kateri uri ter kako boš takrat oblečen.
Mene pa zanima zakaj to direkt banko ne vprašaš. Telefonski klic, email ali pa osebno na okencu?
Ali je pač samo bolj pomembno popolnim neznancem na forumu povedati, da imaš 20jurjev v banki?
Najbolje, da poveš še kje boš dvignil in ob kateri uri ter kako boš takrat oblečen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.