ksz
Nekdo ima poceni to, nekdo drug ono, nekdo ima nekaj kvalitetnega, spet drug ima npr. ugodno mleko Made in EU (Ciper) by cow milk from Belarus.
Suma sumarum vsega skupaj pa je, ko na koncu nakupiš vse bolj ali manj potrebno za gospodinjstvo, da je račun bolj ali manj enak povsod, ne glede na to, če si nakup opravil v Tušu, Šparu, Mercatorju, Lidlu ali Hoferju. Vsaj mi2 zadnje čase opažava to.
Pravzaprav, ko gledam cene v Lidlu, se mi zdijo nekatere stvari hudo drage, ampak ker je to Lidl, marsikdo samega sebe prepriča, da je poceni.
Meso je v Lidlu drago ko svija... Če gledaš ceno na kg. Ali pa določeno sadje, zelenjava, kjer je cena na kos.
Sem pa opazil, da ima skupno gledano daleč najboljše sadje in zelenjavo Mercator, sledi mu Hofer. Nato pa daleč za njima Špar in Tuš. Lidla pa zaradi preplastičnega okusa in izgleda sadja in zelenjave več ne upoštevam...
Sploh namizno grozdje je v Mercatorju za moje pojme najokusnejše. Ko sem ga enkrat kupil v Šparu, je bilo brez okusa, pa še v istem dnevu je v hladilniku crknilo...
Špara se pa zadnje čase tudi izogibam, ker so hudičevo tečni s to svojo Špar plus kartico. Tako po TV kot pred blagajno...