Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In v čem je problem? Če nekje nimajo kokakole, jo pač kupiš drugje. Če kupuješ ravno tiste izdelke, ki jih nekdo nima, ti že zdrava pamet pove, da pri njem nimaš kaj iskati. Jaz kokakolo kupim recimo, ko grem k trgovcu ki jo ima in ki jo ima po dobri ceni. Pa pač takrat kupim zalogo. In imam dolgo časa mir. No, jaz si za španciranje izbiram druge lokacije, kot so trgovine. Zame sprehod po trgovini ni sprehod. Sem pač različen od večine slovencev.
Po tvoje.
Še vedno pa mi nisi konkretno odgovoril, katera tuna je najboljša, da bom potem kupoval tisto? Ker sedaj s prilogo kupujem delamrisovo v hofru, prav tako tuna pašteto, ker mi je ibr okusna pa še poceni je v tej trgovini? Pa tudi tista njihova brez pirloge almare mi je zelo okusna pa imam očitno srečo ker je še cena ugodna? Lahko me pa razsvetliš, pa bom kupoval dražjo drugje, pa čeprav mi bo manj okusna, ker ni nobene jedrske podmornice v bližini 'lovišča'? Ja, o kvaliteti tun nimam blage veze, izbiram po okusu in da je 100% tuna bolj v kosih, ne zmleta, to mi je všeč.
Ti kar riši, lahko tudi delaš sklece na prstih ali pa poješ uzbekistansko himno. Meni pač ni všeč, če blaganjičarka dela, kot da je na sedativih. Raje vidim, da bliskovito meče. Imam še zastonj trening koordinacije in refleksov.
Kot rad rečem - vsakemu svoje.
ne, vsake stvari ne tempiram na minute, ne maram pa čakanja v vrsti. In še enkrat (ti narišem?) - zakaj bi čakal v vrsti, če mi ni treba?
Bottom line - kupovanje pri različnih trgovcih je 1. prijazno denarnici, 2. poveča izbiro. Če si na taki lokaciji kot jaz, je tak način kupovanja čista zmaga.