Veselega in zdravega nacionalnega interesa....

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kje so tile VIP testi, da si pogledam?
smile-1.gif

Glede kvalitete, naš primer v službi: Kakorkoli računamo in obrnemo, ne moremo izdelati izdelka ta tako ceno, ki je njim zanimiva, če je recept za izdelek po standardih, pa imamo pri naših dobaviteljih najboljše pogoje. Ok lahko sicer naredimo, ampak z nižjo ceno strmo pada tudi kvaliteta. Sicer ne vem, kako je pri drugih izdelkih, ampak za teh nekaj izdelkov vem, da je kvaliteta na dnu oz. so vse surovine poden od podna.

Uporabi google. Npr:
http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042432058

Nikakor ne trdim da je vse kar prodajajo v Hoferju super kakovostno in poceni, vendar tega prav tako ne moremo trditi za Mercator.

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Poznam način vseh in navijam za Mercator (prijazen do dobaviteljev), potem pa Spar.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj pa kisa ne delate doma?
confused-1.gif

To tu na vasi počnejo ne vem zakaj pri vas v višavah ne
evil.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Poznam način vseh in navijam za Mercator (prijazen do dobaviteljev), potem pa Spar.

Kupci smo napram dobaviteljem VSEKAKOR v ogromni večini!

Osebje v Mercatorju je vsekakor manj prijazno do kupcev, kot je osebje v nekaterih drugih sistemih.

NAJBOLJ NEPRIJAZEN pa je Mercator do denarnic kupcev... Tu pa sploh NIMA konkurence. V slabem pomenu besede...

Denis, lepo, da te Mercator plača, da lobiraš zanj in njegovo blagovno znamko. Mene ne plača (ne more podkupiti) nihče!
Sem zgolj zahteven kupec, ki kiksov (kakršnihkoli že) trgovcu NE oprostim...

Nazadnje urejeno:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Subjektivna ocena
smile-1.gif

(sicer pa ni ravno problemov z nobenim)
Torej hočeš rečt da so ostali bolj agresivni in ne dopuščajo napak al kako?
.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Prijaznost praviš...
Super.
Mercator ima najkrajše plačilne roke v Evropi. Kar se pa tiče ostalega pa seveda ne bomo komentirali.
Jaz največ nakupujem v Tušu, nato sta pa Hofer in Lidl. Mercator in Špar nikakor, le če res ni nobene druge trgovine v bližini.

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Prijazen do dobaviteljev v smislu seštevka rabatov, človek bi mislil, da ker ima največ trgovin, najbolj obere dobavitelje, pa temu ni tako. Ampak seveda, še vedno dobi preveč.

@nekdo: pa ti veš kaki milijoni se tu sučejo....
evil.gif
Ne, resno, ne lobiram za nikogar, samo govorim dejansko stanje iz prve roke, ker vidim, da nekateri pišejo stvari iz (izgleda) četrte ali pete roke.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Sem ti napisal, da sem potrošnik, uporabnik. Ki piše stvari iz svoje (torej PRVE) roke!
In takega prav nič ne zanima, kaj je zadaj. In še manj, kaki miljoni se tu sučejo...

Zanima ga (me) le kvalitetna hrana za manj denarja! Plačilni roki pa nikakor.

In ja, tudi Mercator ima, kljub odličnemu in hitremu plačevanju dobaviteljev, poljsko/bolgarsko milko. Pfuj za bolgarsko Milko. Pfuj za Mercator!!!

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ker nimaš izbire. Plačaj takoj or the highway!
tongue-1.gif

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Razumem...ampak če bi bila prava Milka 50 c dražja, pa bi bilo spet vse narobe, kako je draga...za to imaš Müller npr.
In ja, je razlika v sestavi, PC "naše" milke je nižja od PC prave milke.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
v info v avstriji je prava milka cenejša kot poljska pri nas in sicer kupljena v njihovem sparu.
Le zakaj je original pri njih lahko cenejši delavka pa več plačana tu nekaj ne gre skup z našo komunistično logiko
bonk.gif

aja saj res sam oni pa le nimajo nacionalnega interesa...
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
To bi lahko bilo to.

+ to, da Slovenci (dobavitelji) ne znamo skupaj stopit.

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

.
Gre IZKLJUČNO za to, da so npr. avstrijci pravi patrioti in ne kupujejo od drugih, če le to ni nujno potrebno (v službi smo zaradi minimalnih pridelkov v Avstriji prvič v zgodovini firme delali z njimi, ne prej in ne potem več nikoli).

Raje dam jodlarju 99 centov za 1 liter jogurta, kot pa skorajda še 1x več v mercatorju za isti izdelek... Delajo pa vse Ljubljanske mlekarne, tako da konec koncev gre vse v naš žep.

Zakaj pa mora imet mercator pri enem jogurtu 1,5€ marže? K*** jih gleda s takimi cenami...

aplauz.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ker nimaš izbire.

Ti imaš izbiro? Mogoče plačaš čez 3,6 mesecev? Nikoli?

Mimogrede, spet en tvoj "pameten "post. Ko se oglasim (kar se redko), VSEKAKOR moraš replicirati. Čeprav z napisano bedarijo...

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.468
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
v info v avstriji je prava milka cenejša kot poljska pri nas in sicer kupljena v njihovem sparu.
Le zakaj je original pri njih lahko cenejši delavka pa več plačana tu nekaj ne gre skup z našo komunistično logiko
bonk.gif
Avstrijci nimajo Tine Maze.
cheer.gif

60266949.jpg