na koncu bo itak kriv "lojze" ki je narobe spojil lajtngo (zamnjal)... ostali se bodo oprali krivde...
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Cevki zamenjani med seboj.
Tudi nepismen vidi, da sta modra in bela na nepravih mestih
Če bi bil na kakšnem, bi vedel razliko med prevzemom objekta in tehničnim pregledom. Ker pa novinarji in pametnjakoviči kot si ti zdaj iščejo krivca tam, kjer se ga ne išče, bo pa karavana štempljanja na lepe oke šla dalje. Pri izpeljavi tehnični pregledov v vlogi predstavnika investitorja nastopam že zadnjih 15 let, tako da sem bil že na ene par takih seansah.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
sem bil na tehničnih prevzemih, zato pa vem kako zgledajo in vem kje so problemi.
Aja, koliko štempljarčkov ki so bili odgovorni pa je že šlo sedet? Daj poišči kak primer.
Meni se zdi normalno da izvajalci na stroju napravi preveri če dela tako da bo lahko delal. To naredi vsak švasar, rezkalec, strugar itd v vseh podjetjih da lahko normalno in varno dela. A zdravnik oziroma tehnik al kdorkoli ki pač uporablja med. opremo pa ne bi. C c c.
Temu se reče zdrava pamet.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Kje se išče krivca po pravem gospod nadzorni?
pri delavcu ki je natikal cevi? ali pri štempljarčku? ali pri pregledniku dokumentacije, ki je prišel na kosilo?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ta dva našteta "krivca" imata oba državne str. izpit in štemplje itd. Velika odgovornsot, strašni carji. Ravno zaradi te birokracije mi gredo na bruhanje taki in drugači stro. izpiti in licence, ki so sami sebi namen.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
V dotičnem primeru inštalacije naprave pa še vedno mislim da del krivde nosi uporabnik naprave. Ki zadeve ni preizkusil ali dela tako kot mora. Sploh ker gre v tem primeu uporaba naprave na tretji osebi - pacijentu.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
pa takole jst za domačo delavnico nebi upal narediti, ne pa na neki urgenci, kjer mora biti vse tipi top. Tole se na daleč vidi, da je narejeno zelo šalabajzersko.