Uvoz avtomobila po izbiri!

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Katere firme uvažajo avte recimo iz Nemčije?
Da si izberemo en avto pa nam ga uvozijo.
Hvala

srce-1.gif

HABAHABA

Zelenc'
1. mar 2013
9
0
1
Dobra je firma, katera ima mail avtohisa123@gmail.com. Katerikoli avto, kakrsnakoli cena, uredijo kredite tudi takim, ki ga drugje ne dobijo. Pri njih vzel 4 vozila, petega mi ravno uvazajo. Uredijo tablice za vec drzav. Moram reci, zelo zelo dobri.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Citat:
Uporabnik HABAHABA pravi:
Dobra je firma, katera ima mail avtohisa123@gmail.com. Katerikoli avto, kakrsnakoli cena, uredijo kredite tudi takim, ki ga drugje ne dobijo. Pri njih vzel 4 vozila, petega mi ravno uvazajo. Uredijo tablice za vec drzav. Moram reci, zelo zelo dobri.
smile-1.gif

Sounds legit
hysterical-1.gif

jaki "resni" dilerji z gmailom
evil.gif

HABAHABA

Zelenc'
1. mar 2013
9
0
1
Jaki resni dealerji? Ja, ce poslujejo z googlom business email naslovom in ce uporabljajo Microsoft Office 2013 business potem, kaj mislis, katero predponko za email uporabljajo? Ali gmail ali pa mns! Toda to izgleda za nekatere ni merilo, ce si drugi z malo denarja naredijo posel pri tem pa jim goole in microsoft "cistijo" spame. Za mene so brihtni, ce pa pogledas njihovo financo porocilo pa je malo takih v Sloveniji. Dalje, ce prodajo letno preko 8.000 novih avtomobilov potem niso kar tako in ce jih imajo cirka 24.000 rabljenih na zalogi tako njihovih kot od njihovih partnerjev. Koliko prodajalcev v Sloveniji letno proda cez 8000 novih vozil? Dvomim, da kdorkoli, niti BMW niti MB. Pogledal sem si oba njihova weba - na prvem se samo prakticno predstavljajo na drugem pa je prava "trgovina" kjer se da per takoj kupiti avto. Zares so "resni" dilerji kot pises!

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Se podpišem pod Kreativne najeme. Profesionalen odnos in dobre izkušnje.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
in ta mail ima: katera avtohisa. povej te da vsi vidimo, da vidim kaj ponujajo in če so res taki asi kot sam praviš

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tudi Google za majhen denar omogoča hostanje e-mailov na lastno domeno.
Nekaj@google.com pa uporabljamo fizikalci (ker je free) in pa dilerčki, ki so kot zvezdni utrinki... Sad ga ima, sad ga nema...

B81

22. jul 2007
37.677
10.959
113
Citat:
Uporabnik cerko pravi:

Resno? Mene skrbi, da bi recimo uvozili avto iz DE, pa bi ga pregledali in predlagali kakega svojega, ker da tale moj kao ni dober...
A potem oni tudi jamčijo z garancijo, ki ti pripada ali je pogodba napisana malo drugače?

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik HABAHABA pravi:
Jaki resni dealerji? Ja, ce poslujejo z googlom business email naslovom in ce uporabljajo Microsoft Office 2013 business potem, kaj mislis, katero predponko za email uporabljajo? Ali gmail ali pa mns! Toda to izgleda za nekatere ni merilo, ce si drugi z malo denarja naredijo posel pri tem pa jim goole in microsoft "cistijo" spame. Za mene so brihtni, ce pa pogledas njihovo financo porocilo pa je malo takih v Sloveniji. Dalje, ce prodajo letno preko 8.000 novih avtomobilov potem niso kar tako in ce jih imajo cirka 24.000 rabljenih na zalogi tako njihovih kot od njihovih partnerjev. Koliko prodajalcev v Sloveniji letno proda cez 8000 novih vozil? Dvomim, da kdorkoli, niti BMW niti MB. Pogledal sem si oba njihova weba - na prvem se samo prakticno predstavljajo na drugem pa je prava "trgovina" kjer se da per takoj kupiti avto. Zares so "resni" dilerji kot pises!

no kar
write.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik cerko pravi:

Resno? Mene skrbi, da bi recimo uvozili avto iz DE, pa bi ga pregledali in predlagali kakega svojega, ker da tale moj kao ni dober...
A potem oni tudi jamčijo z garancijo, ki ti pripada ali je pogodba napisana malo drugače?
Torej, če prav razumem, ti izbereš avto, oni ti ga samo pripeljejo dol in potem naj ti bi na ta avto dali garancijo?
confused-1.gif

Verjetno dajo garancijo na svoje avte, v tvojem primeru pa je edino prav, da odgovarjajo za postopek uvoza in to je vse. Garancijo si moraš pa sam zrihtat pri prodajalcu. Morda se lahko tudi dogovoriš z njimi in ti za dodatno plačilo dajo tudi garancijo, če bo avto ok.

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik cerko pravi:

Lahko sam najdeš avto (jaz sem gledal na http://www.kreativni-najemi.si/pages/si/rabljena-vozila/podaljsanje-garancije.php?lang=SL. Glede na to, da se ne spoznam ravno na avtomobile in postopke mi je bilo fino, da so vse uredili oni in se nisem rabil ukvarjat.