Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kakšne replike? Če bereva isti alter, je govora o originalih in ne replikah. Za replike je bil nekoč kontaktna oseba uporabnik kloshar, vendar je verjetno do sedaj tudi on že prišel k pameti.
Tole uro vidim povsod. Ravno prej sem gledal Kitchen Nightmares - Ramsey ima črnega na usnjenem paščku, hišni kuhar je imel črnega na kovini, lastnica pa zlatega. Praktično vsakega, ki ima nekaj pod palcem (celebrity, športniki, direktorji ...) se da videti s subom na roki. Ura je res klasika in paše k vsakemu stilu, vendar je enostavno prepogosta.
Ja povsod se pojavlja, čeprav se mi zdi, da jih je večina še z alu in ne keramično luneto zadnje generacije. Zdi se mi, da ga ima tudi kuharica pri kitchen renovations.
Kar zabavno gledati na zapestja.
Zanimivo, da se na minutka forumu (kjer je btw nekaj res pravih mojstrov za ure in tudi lastnikov dragih ur) nobeden ni zgražal nad to uro. Verjetno tule na alterju vsi nosite fejke in solarne Casiote za 40€, ko pa kdo prilima uro pod 500€ pa v virtualni smeh.
Nihče se ti ne smeje, samo če že zdaj gledaš dražje ure, boš kasneje obžaloval vsak € porabljen za cenene ure, ker se jih kasneje ne da prodati kot rabljene, razen za simbolične vsote.
...kzs
No, da se malo pohvalim... ...sem včeraj pisal božičku
za tole lepotico.
Naročil iz USA za $427, kar je ca. 310€ - so imeli božično znižanje + zastonj dostava z UPS-om po vsem svetu.
Skupaj z DDV-jem me bo torej prišla ca. 370€ - mislim, da je to kar dober nakup
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.