Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
To sedaj govorite o replikah dragih ur z japonskimi mehanizmi (z rotorjem da se navija sama ob premikanju)?
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Original rolex ima v sefu, okrog bo nosil ponaredek
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne nakladajo, imajo zivljenski stil primeren.
Ampak ker se z javnim prevozom vozijo v sluzbo, recimo, imata eno "made in Thailand" in eno original... Ko je treba se gre z ta pravo, ko pa ne pa z "homage" (ker so very, very high quality kopije)... Brez zajebancije.
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Original rolex ima v sefu, okrog bo nosil ponaredek
Ja pa ja de. Je to zate racionalen človek?
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ampak ker se z javnim prevozom vozijo v sluzbo, recimo, imata eno "made in Thailand" in eno original... Ko je treba se gre z ta pravo, ko pa ne pa z "homage" (ker so very, very high quality kopije)... Brez zajebancije.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Po mojem nakladajo o lastništvu pravega ali pa si ga v resnici ne bi smeli privoščiti, če so tako paranoični.
Jaz nosim rolexa že dobro leto dni, pa ga še opazil ni noben. Če bi se bala ropa, potem tudi ponaredka ne bi bilo dobro imeti na roki.
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Prijatelj, blodiš. Če se kaj spoznaš, bi mi lahko za začetek povedov ali je notri ETA mehanizem, v še enkrat dražji uri imaš lahko notri tudi Miyoto, ki pa jo najdeš tudi v urah za par 10€. Vse bolj se mi dozdeva, da maš še manj pojma o urah kot jaz.