URE tretji del

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Kolikor vidim so tukaj same moške ure. Predlagajte kakšno žensko uro (Omega, Rado). Rabim nekaj kupiti boljši polovici. S cenami ne pretiravajte.

Katero vsoto si si zamislil?
Za nekoga je 50€ za uro preveč, za drugega se pretiravanje začne pri 10k€

Hmmm... žal se pri urah Omega in Rado karkoli začne dogajati šele pri 2K. Recimo, da do 3,5K. Lahko so seveda tudi druge znamke.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Kolikor vidim so tukaj same moške ure. Predlagajte kakšno žensko uro (Omega, Rado). Rabim nekaj kupiti boljši polovici. S cenami ne pretiravajte.

Hmmm... žal se pri urah Omega in Rado karkoli začne dogajati šele pri 2K. Recimo, da do 3,5K. Lahko so seveda tudi druge znamke.

Za tak denar se stegni do Rolexa. Ne glede na to, kakšno ji boš kupil, jo bo nosila in se hvalila pred prijateljicami že zato, ker ji je dragi kupil Rolex (pazi, to doživi redko katera ženska
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:

Za tak denar se stegni do Rolexa. Ne glede na to, kakšno ji boš kupil, jo bo nosila in se hvalila pred prijateljicami že zato, ker ji je dragi kupil Rolex (pazi, to doživi redko katera ženska
wink-1.gif

Že zarad tega ji ga nebi kupil.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz bi raje gledal kake moške osnovne modele, itak so moderne malce večje ure, datejust npr. Če se hoče kdaj prodati naprej, ženski modeli nimajo nobene cene.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Mislim, da Resolver teh 3500 rajši zapije, kot da obdari ženo z uro, ki jo bo ta prodala dalje.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Pač bolj praktičen je, če babnici ni všeč ga lahko sam furaš, kak mulc potem lahko nosi.. če je pa kdaj potreba po €, se pa vsaj dobi kaj zanj. Samo zdaj smo revežu že nabili ceno.. :D

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:

wink-1.gif

Rolex je že super, ima nekaj modelov, ki bi padli v okvir (Oyster), vendar žal odpade ravno zaradi tega, ker je Rolex (fake rolexi in podobno). Kolikor jaz poznam boljšo polovico, ji na kraj pameti ne bi padlo, da bi se hvalila pred prijateljicami, torej tudi ta razlog za Rolex odpade. Omega je npr. veliko bolj diskretna, nevpadljiva znamka.

Kandidati:

-- Omega Constellation
-- Omega Constellation Quadrella
-- Rado Hyperchrome

Nekaj takega.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz bi raje gledal kake moške osnovne modele, itak so moderne malce večje ure, datejust npr. Če se hoče kdaj prodati naprej, ženski modeli nimajo nobene cene.

To je pomislek na mestu, trenutno so res in (pre)velike ure. Prodajati naprej pa se ne splača. Saj tudi moški modeli nimajo neke cene, če ne gre res za kakšen poseben model. Kakšno pa je razmerje rabljena : nova pri moških in ženskih modelih?

andmer99

Pripravnik
11. okt 2007
160
0
16
Nazadnje urejeno:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik andmer99 pravi:
Citat:

Zanimiva ura, bo treba preizkusiti.

Moje skromno mnenje: to je bolj kos nakita kot pa ura. Noter ima kvarc in če se bi že finančno toliko stegnil za nekaj, kar bi naj bila ura, potem bi pričakoval, da je noter mehanika in ne kvarc.

Oprosti, ampak v dobi mobitelov, pametnih telefonov in ostale navlake, ure pravzaprav nihče več ne potrebuje. Ura je, razen redkih izjem, postala izključno nakit. Mehanika ima svoje prednosti, ampak je pa tudi kak minus kje. Zakaj misliš, da je mehanska edino smotern nakup?

Lepa mehanska bi bila tale, ampak je over budget: Constellation Iris

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik andmer99 pravi:
Moje skromno mnenje: to je bolj kos nakita kot pa ura. Noter ima kvarc in če se bi že finančno toliko stegnil za nekaj, kar bi naj bila ura, potem bi pričakoval, da je noter mehanika in ne kvarc.

Od kolegov ki so kupovali ure babnicam slišim, da je še bolje kvarc, ker ženskam avtomatik pogosto ni všeč. Ona uro odloži za par dni, da drugo gor in pričakuje, da bo na prvi tudi čez teden dni točen čas. Potem se pa nosi urce nazaj ali na bolho in kupi kvarc.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Hamilton je načeloma res velikokrat korektna izbira. Meni sicer skeleton variante niso všeč, ampak oči pa malarji pa take fore.
Res pa ne zastopim, zakaj pri bogu milem bi iskal uro, ki bi jo nosil tako na trenerko kot na večerno obleko. Tu pa meni zmanjka, priznam. A obuje se tudi enako? Pa frizura je ista?

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Te popolnoma zastopim. Stvar je taka. Nekaj sem brskal za moškimi urami zase, ko sem bil ravno pri Hamiltonu. Pa ženščina to vidi, pa reče, dej še mal ženske odpri. In vidi ta dva modela, pa reče, so mi všeč ker so nekaj posebnega. Tako uro bi pa nosila. Ok zadeva je fletna in nevsakdanja, cena verjetno ne prehuda. Po podrobnejšem pogledu, pa vidiš, da je to lahko ura za vsak dan in za kakšne druge redkejše priložnosti. Nihče ni iskal ure za vse priložnosti. Te urce, posebej drugi link izgledajo tako maldostne, so nekoliko drugačne od klasičnih ženskih ur, ter se spogledujejo z modnimi urami tipa CK, gucci in ostali šrot. Cena je nekje na približno istem nivoju, tak tip ure pa pač izžareva posamezničin life style, ki je v najinem primeru "športno eleganten" in to je to. Vejet bi se kak princeska, ki cel life sedi na prestolu bolje počutila z kakšnim drugačnim dizajnom, ampak pri nas v hiši je to to. Vsekakor so pa HAMILTON urce kvalitetna zadeva za primeren denar.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Na prejšnji strani te teme, tam bol proti koncu je nekdo recimo nalepil 2 frači z moškim Rolex diverjem, ena vsakodnevno oblečena, druga za fancy kurbarijo. Obema tipična DIVER ura lepo pristoji. To sem hotel povedat. So določene znamke/modeli/oblike, ki pač so lahko za vse, drugi pa niti pod razno. Ne predstavljam si kakšnega Polarja na večerni obleki (samo za primer).