URE tretji del

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Ne, trenutno ničesar ne iščem, samo tako me zanima za čem gledate v tem rangu...

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Omega Seamaster Planet Ocean

29085082-20.png

Nove sicer ne bo za ta denar, rabljene so pa že tam od 2000 eur naprej.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Zacetni model Planet Ocean se je dal dobiti za 2.4 k Eur, samo jezik nisi smel drzat za zobmi. V SLO.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Res? Najbrž tamalo, 42. Ta, ki je nalimana, tavelika, 45,5 je precej bolj impresivna in tudi dražja.

Ja, nigel, rabljene so v tem rangu.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Res? Najbrž tamalo, 42. Ta, ki je nalimana, tavelika, 45,5 je precej bolj impresivna in tudi dražja.

Ja, nigel, rabljene so v tem rangu.

Ja, tamala.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Kolikor vidim so tukaj same moške ure. Predlagajte kakšno žensko uro (Omega, Rado). Rabim nekaj kupiti boljši polovici. S cenami ne pretiravajte.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Precej nehvaležno početje, kupovanje ure za boljšo polovico.. vsekakor se dogovori za možnost zamenjave. Ali pa še bolje, kupi ji darilni bon za kako zlatarno :D

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Kolikor vidim so tukaj same moške ure. Predlagajte kakšno žensko uro (Omega, Rado). Rabim nekaj kupiti boljši polovici. S cenami ne pretiravajte.

Presplošno vprašanje. Kakšno uro? Športno, elegantno, športno-elegantno? Za kakšne priložnosti? Kako veliko dlan ima in kako široko zapestje? Kako se oblači? itd.

So ženske, ki rade volje nosijo velike moške ure in so takšne, ki prisegajo na majhne, tipične ženske ure.

tale. Žal ne poznamo mi tvoje punce.

Evo, če hočeš konkretne primere:
- Omega
- Rado

Nazadnje urejeno:

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Precej nehvaležno početje, kupovanje ure za boljšo polovico.. vsekakor se dogovori za možnost zamenjave. Ali pa še bolje, kupi ji darilni bon za kako zlatarno :D

Bon je bon. Ženske to dojemajo drugače kot mi. One imajo raje konkreten izdelek.
smile-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:

Presplošno vprašanje. Kakšno uro? Športno, elegantno, športno-elegantno? Za kakšne priložnosti? Kako veliko dlan ima in kako široko zapestje? Kako se oblači? itd.

So ženske, ki rade volje nosijo velike moške ure in so takšne, ki prisegajo na majhne, tipične ženske ure.

tale. Žal ne poznamo mi tvoje punce.

Evo, če hočeš konkretne primere:
- Omega
- Rado

Elegantna ura. Všeč ji je Rado, vendar so večinoma črne, kar je menda problem kombinirati
smile-1.gif
. Kolikor sem potipal, ji je všeč serija Constellation od Omege, kakšen Iris.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:

Katero vsoto si si zamislil?
Za nekoga je 50€ za uro preveč, za drugega se pretiravanje začne pri 10k€