Dončič - NBA

Schime

Guru
22. nov 2008
2.048
817
113
Zaradi same tekme se nikoli prej ne zbudim in se ne bi tudi, če bila tekma za prvaka. Samo te sedaj so večinoma ob taki uri, da lahko zjutraj preden grem v službo malo pogledam. Pri Dallasu je bilo manj takih terminov. Celo tekmo pa pogledam mogoče samo, ko je kakšna ob večerni uri. Gledam pa kar je na tv in, če je kak stream.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.705
1.201
113
Titograd
Lakersi pa v tem času dobijo povprečno 20 košev manj, brez tiskovk o obrambi. So po številu prejetih točk med vsemi ekipami na 9. Mestu, Dallas na 16.... pred prihodom Dončiča so bili Lakersi mesto nad Mavsi

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Schime

Guru
22. nov 2008
2.048
817
113
No treba je v zakup vzeti, da ima Dallas poškodovane vse tri glavne centre s katerimi bodo veliko bolj konkurenčni, ko se enkrat vrnejo.

Lakersi pa bojo imeli sedaj na sporedu nekaj tekem, ki bodo pokazale kako so konkurenčni - New York, Boston. Milwaukee in Denver

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.705
1.201
113
Titograd
Denver so sicer premagali prejšnji teden, Jokića so zaklenili. Res pa Jokiću to težko narediš 2 krat zapored. Res je, na teh tekmah se bo pokazalo približno kam lahko merijo. Na centru so kar šibki, z obetavnim, a še precej zelenim centrom in solidno rezervo, čeprav se to teh 7 ali 8 tekem niti ni poznalo.

• Všeč mi je

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.377
93
48
Zanimivo bi bilo slišat komentar Sagadina nad vsem tem....
Ker sem se spomnil, da je pred leti za Doncica rekel, da več fizične kondicije, pa bo bolje. In da je treba igrat obrambo.
Ravno to zdej gledamo....

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.607
5.190
113
Zmeraj pa je vprašanje, kako daleč ima smisel, da se posameznega človeka zateguje pri delu, da bo še vzdržal. Košarkarjev ne poznam dovolj dobro, o Ronaldu pa pišejo, da živi samo zato, da trenira in se drži diet. Dobro, mediji lahko tudi lažejo. Dončić bi se mogoče ob strogi dieti psihično zrušil in bi dal od sebe precej manj kot takrat, ko se pač neko prosto obdobje pregreši in potem to spravlja dol. Ni stroj, ni idealen cel čas, je človek. S svojimi slabostmi in napakami kot vsak drug.

• Všeč mi je
Reactions: Rikolus

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.205
9.710
113
O tem sem prejšnjič poslušal, kako Nicotu in njegovim ni blo jasno, da Luka ni navadna ameriška kita. On je visoko inteligenten košarkaš, ki rabi balans in ko je srečen dela čarovnije po parketu. Z vsako tekmo bolj se mi zdi, da se bo pri Lakersih veliko več počutil srečen kot v Dallasu in da bo med njim in Lebronom ravno obratno kot so napovedovali, ker en drugega dopolnjujeta in si nikakor nista konkurenca. Lepo je Lebron potegnil vzporednico z ameriškim nogometom, da je Luka rojen quarterback, on pa rojen reciver.

• Všeč mi je