URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Da bo še bolj razumljivo, če imate malo razštelan kronograf, kako ga nastaviti.

Potegneš ven sredinski gumb in takrat se štoparica resetira. Potem pa z držanjem zgornjega gumba nastaviš tavelik kazalec na 12, s spodnjim pa majhnega.

To je to.
smile-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Fantje prosim za mnenje o naslednji uri. Pravzaprav ni (vsaj izgled) nič posebnega a ne vem zakaj me je tako privlekla ta - pilotska varianta.

Kakšno imate kaj mnenje o Revue Thommen urah?

Všeč mi je Revue Thommen Airspeed ( automatic chronograph). Dobim jo tam - do cene 700€ (tujina), je to preveč? Je pa ETA Cal. Valjoux 7750 - 25 jewels, 28.800 A/h. Kakšna je točnost omenjenega kalibra? +- 4s/dan?

4192a83ZKgL.jpg

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Bom kar tule vprašal, ker je tema o urah.

Pred časom sem dobil v dar eno Roamer uro, na kateri pa se mi je strgal gumijast pašček. Ali kdo ve kdo je zastopnik za te ure, oz. pri komu naročit nov pašček?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Edoxke so malo manj znane ampak hude ure. Imajo par atraktivnih modelov, ampak si za slabih 10k raje kupim kaj
bolj solidnega, nevem če so nekateri modeli dejansko vredni toliko. Pa zgodovinski dogotki so tudi bol tak tak, tako
da je vrjetno enbom nikoli imel, vsaj želja mi ni.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Najbolj neokusno se mi zdi, ko ima nekdo na zapestju »hudo uro«, oblečen pa je v staro trenirko.

Meni je pa ravno to najbolj fajn ... Da si zrihtan ko klošar, na sebi imaš pa en biser od urce.
cool-1.gif

Sicer pa bo čez poletje nekaj novega. Odločam se med:
breitling-superocean-heritage-chronograph.JPG

in
tag-heuer-carrera-mtc.jpg

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
no enakega tagheuerja carrero kaliber 16 imam jaz, original z računom in certifikatom. ura ima kovinski original pas. prodam, če je kak interesent tukaj.ura je kot nova, brez znakov nošenja.
lp

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Spet fehtariš po alterju?

Drugače bi ti pa lahko naredil to uslugo, vendar mi nategovanje naivnežev ni v krvi. Bo kar tvoj foter pravi naslov.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik zino pravi:
no enakega tagheuerja carrero kaliber 16 imam jaz, original z računom in certifikatom. ura ima kovinski original pas. prodam, če je kak interesent tukaj.ura je kot nova, brez znakov nošenja.
lp

Pa bi naredil uslugo in si slikal zapestje? Kolko mm ima?

Rajši bi imel malo večjo uro, brajt ima po specifikacijah 44mm, carrera pa 41.5. Samo brajt mi zgleda nekako stisnjen, ne vem.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Carrera je 41 mm in ne 41.5 mm.
V vsakem primeru lepše zgleda Carrera, vsaj meni. Breitling zgleda optično manjši, ravno zaradi ohišja ki je nekoliko širše.

Tudi jaz sem ze kako leto studiral o Carreri, sedaj pa sem se odločil in kmalu dobim Carrero day/date. Predvsem mi je vsec, ker je nekoliko vecja (43 mm).

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.