URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če povzamem, ure za jurja ali koliko, pri paskih si pa obletal cel kraj, da si ugotovil kje je 3€ ceneje ?

Nisem tip človeka, ki da za uro 1000EUR (ura zame ni naložba, niti statusni simbol), prav tako nisem iskal cenejše ponudbe, ampak točno določen dizajn pasu, katerega sem dobil samo v eni trgovini, to pa je bila StenTime. Info o cenah sem pobral mimogrede in če je komu za privarčevati kak EUR za kavo, hkrati pa doživeti prijazen odnos prodajalke/ca, to tudi lahko stori.

Če povzamem mojo izkušnjo v slogu reklame:

- Kukijev pas - 15EUR
- tekanje od trgovine, do trgovine - 2uri + kak EUR za bencin
- informacija o odnosu posameznih trgovin do kupca - PRICELESS!
evil.gif

LP,

Milan

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No ker sem brskal po ebayu malo za ure, sem naletel na 3/4 kitajskega sranja, pa sem naročil eno za foro, plačal sem 0,99 eur. Sem rekel ajde da vidim kakšna so ta jajca. Pa še malo sem si feedback izboljšal z nakupom haha

Ura je taka ista samo da je komplet črne barve ki je na soncu modra pa malo novejši model bi rekel,ker im še en gumb na levi pa malo več številk narisanih
bonk.gif

Sama ura je kao automatic, vendar se sama ne navija ker se tista utež vedno zatakne, pa sem jo podmazal pa še vedno ne deluje. Ima tudi možnost ročnega navijanja, ta dela v redu. No ura je kar točna, kadar dela. Fora je v tem da se vsakih nekaj ur kar ustavi sama od sebe, pa še ko z roko močneje opletaš se mehanizem upočasni - iz tega sklepam, da je točna samo kadar stoji na mizi ali v predalu - pa še takrat se sama od sebe ustavi, jo je treba malo "frcniti" s prstom
grin1.gif
Pašček je iz pravega usnja vendar je trd, ne sede lepo na roko.
Mehanizem je pa tako majhen, da bi v ohišje lahko spravil še en komplet mehanizem hehe

Skratka katastrofa od ure, Nevem kateri idioti res plačajo po 100+ eur za take ure, jaz sem jo kupil iz čistega firbca.

LP

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Lastniki Tag Heuer ur... kupujete v Sloveniji? Kje?
Jaz sem do zdaj kupoval v tujini, ker se da shantlat tudi do 20% popusta... kakšne so cene pri nas?

Graz, ebay, druga ni cenejšega. V graz si jo greš probat, na ebayu pa jo naročiš.

Jutri grem kupit Carrero... v MB jo imajo, vendar dobim samo 10% popusta na gotovino. Mogoče kdo ve zanesljivo, če so v Grazu cenejše oz. se dobi boljši popust, da se ne bom vozil zamanj?

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
No če koga slučajno zanima za Tag Heuer... cene v Avstriji so cirka 10% nižje kot pri nas, vendar dajejo zgolj med 5 in 10% popusta. Pri nas gre po mojih izkušnjah do 15%. Torej nekaj ceneje še je v Avstriji, vendar je zelo majhna razlika.

Jaz sem jo na koncu kupil kar v MB, ker je bila prodajalka tako mična. Padla pa je Carrera
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
No če koga slučajno zanima za Tag Heuer... cene v Avstriji so cirka 10% nižje kot pri nas, vendar dajejo zgolj med 5 in 10% popusta. Pri nas gre po mojih izkušnjah do 15%. Torej nekaj ceneje še je v Avstriji, vendar je zelo majhna razlika.

Jaz sem jo na koncu kupil kar v MB, ker je bila prodajalka tako mična. Padla pa je Carrera
smile-1.gif

Dober izbor, dej kakšno slikco gor

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
kok je bla končna cena, če ni skrivnost? (da malo primerjam s cenami v grazu in ebayu)

Redna pri nas 1740, dobil sem jo za 1500. V Grazu tega modela sploh niso nikjer imeli (bil sem v vseh treh trgovinah, ki držijo Tag). Na ebayu pa je ena ponudba iz US in ena iz Avstralije, katerima še moraš prišteti carino.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.