URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
http://orientwatchusa.com/watch.php?id=70

tale je huda
smile-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Ali ve kdo, kje v SLO (najraje MB ali CE) bi se dal videti malo večji nabor pasov za ure?
Brskal sem za kovinskimi pasovi in usnjenimi pasovi s pregibno zaponko, oboje širine 24mm, a brez uspeha. Samo pri moskwatch imajo v ponudbi 22mm variante.

LP,

Milan

KUKI D.O.O. ima največjo izbiro urnih pasov visoko kvalitetnih.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
In kaj sedaj ciganom ni jasno?
Ne nosim usnjenih pasov. Na nekaterih urah je kombinacija jeklo zlato, jeklo platina, ali pa kaučuk.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Ali ve kdo, kje v SLO (najraje MB ali CE) bi se dal videti malo večji nabor pasov za ure?
Brskal sem za kovinskimi pasovi in usnjenimi pasovi s pregibno zaponko, oboje širine 24mm, a brez uspeha. Samo pri moskwatch imajo v ponudbi 22mm variante.

LP,

Milan

KUKI D.O.O. ima največjo izbiro urnih pasov visoko kvalitetnih.

Hvala, sem danes našel zalogo kukijev
smile-1.gif
v MB za 20EUR/pas in bom kar tam enega vzel.

LP,

Milan

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Sem bil malo hiter s trditvami, tule je povzetek Kuki 'zaloge' v MB:

- Lečnik v Cityu - ženska me je skušala prepričati, da je temno moder pas v resnici črn. Mi ga je že namontirala, pa sem ga ob prvem pogledu nanj na soncu (2 minuti), prinesel nazaj in dobil vrnjenih 20EUR, kar je povprečna cena za Kukijev pas. Ko sem rekel, da bi na pas ustrezne barve bil tudi pripravljen počakati, sem med sarkastičnem prhanjem dobil odgovor, da kaj si pa mislim, da bodo oni naročali samo en pas za uro. O vsiljevanju črnega lakastega krokodila za zelo športno uro ne bom izgubljal besed. Prijaznost na psu, k njim me ne bo več, naj trohnijo v kleti trgovskega centra.
uf-1.gif

- Slowatch Jurčičeva: nekaj imajo, na nivoju ostalih. Cena za kako dlako (1-2EUR) nad Lečnikovimi, prijaznost prodajalke in varnostnika na nivoju.

- Urar na Koroški, tik nad tržnico: starejši prijazen možak, očimu bolje služijo, kot nekoliko mlajši dami pri Lečniku, tudi o naslednji pošiljki Kukijev in neke italijanske robe ve kaj povedati. Cene 15-20% pod Lečnikovimi (beri 3-4EUR/pas). Izgled trgovine dela (vsaj) ponudbi pasov krivico.
smile-1.gif

- Sten time v Evroparku: končno dobil to, kar sem iskal, Kuki je bil za nameček tam najcenejši, gospodična kljub pozni uri najprijaznejša med vsemi navedenimi, pa še telefonko rezervacijo je vzela resno in dala pas na stran.

Ko bom spet kupoval pas za uro, bom šel po trgovinah v obratnem vrstnem redu naštevanja.
evil.gif

LP,

Milan

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj se mučite z iskanjem dobaviteljev in trgovin.

Gres na jebven ebay in iz naslonjača kupis primeren pasek ki je čez 3 dni na vratih.

Tudi opcija, če ti pri nas izbira ne ustreza.
Mene je od tega odvrnila verjetnost, da dobiš slabši izdelek (Kuki je menda kar OK kvaliteta), za 5x višjo ceno, pa še to šele čez 10 dni.

LP,

Milan

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj se mučite z iskanjem dobaviteljev in trgovin.

Gres na jebven ebay in iz naslonjača kupis primeren pasek ki je čez 3 dni na vratih.

Tudi opcija, če ti pri nas izbira ne ustreza.
Mene je od tega odvrnila verjetnost, da dobiš slabši izdelek (Kuki je menda kar OK kvaliteta), za 5x višjo ceno, pa še to šele čez 10 dni.

LP,

Milan

Kaj mislis kje kupujejo naše trgovine? Pri distributerjih kot sam na ebayu.
(ok ne direkt na ebayu samo proizvajalec je isti, izogibaj se pač kitajski, kaka anglija je verodostojna in blizu, hitra)

Z anglije en top rated seller nima zanič robe, garantirano.

Pred dnevi prevzel usnjeno denarnico za 10$, sprva sem mislil da bo plastična, ampak je na veliko začudenje prav leder...

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Kakor komu paše - jaz sem vzel občutno cenejši pas preverjene kvalitete (v vsaki trgovini so mi rekli, da imajo pasove drugih znamk, a so slabši od Kukija), katerega sem lahko povaljal po rokah in še montirali so mi ga takoj. Zadovoljena je bila moja varčnost, radovednost, neučakanost in nečimrnost.
cheer.gif

LP,

Milan

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Kar obsežna stran, precej zanimivih podatkov. Če bo dovolj ažurna, zna postati kar obiskana.

Je to tvoja stran?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Mam nekaj malega prstov vmes ja..

Takoj se posvetite ostalim pogostim znamkam, ker vam kar nekaj znanih manjka in imate nekaj "krnekih",
tako da prec na delo.

Razširite št. modelov. (nekatere slike modelov so ponaredki)

Modele dajte sortirat po ceni, letu izdelave, namembnosti, in da bo možno to izbirat kaj naj prikaže prej.

Pri omegi imate recimo samo 8 ur. Od tega niti ene časovno interesantne. Recimo bondove klasike...

Pri panerai vam manjka osnoven kalsičen najbolju zann model.

Kot da bi predstavljali mercedes pa nebi imeli predstavitve S600.

rado ni ustanovljen 1957, ampak takrat so na trg lansirali prvo kolekicjo pod imenom Rado, firma je obstajala že
1917 kot Schlup & Co in so izdelovali samo mehanizme ampak so bojda zaradi pretežke izgovorjave drugo govorečim
narodom zadevo poenostavli v RADO. (govorice vrjetno)

Nemislim več težit, kr tako naprej ste soidna stran.

Nazadnje urejeno:

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Hvala za oceno, vsaka konstruktivna kritika je seveda zaželjena :)

Nabor znamk je trenutno omejen na tiste ki so v prodaji v Sloveniji, vsekakor pa se bo širil.

Nazadnje urejeno:

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Lastniki Tag Heuer ur... kupujete v Sloveniji? Kje?
Jaz sem do zdaj kupoval v tujini, ker se da shantlat tudi do 20% popusta... kakšne so cene pri nas?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Sem bil malo hiter s trditvami, tule je povzetek Kuki 'zaloge' v MB:

- Lečnik v Cityu - ženska me je skušala prepričati, da je temno moder pas v resnici črn. Mi ga je že namontirala, pa sem ga ob prvem pogledu nanj na soncu (2 minuti), prinesel nazaj in dobil vrnjenih 20EUR, kar je povprečna cena za Kukijev pas. Ko sem rekel, da bi na pas ustrezne barve bil tudi pripravljen počakati, sem med sarkastičnem prhanjem dobil odgovor, da kaj si pa mislim, da bodo oni naročali samo en pas za uro. O vsiljevanju črnega lakastega krokodila za zelo športno uro ne bom izgubljal besed. Prijaznost na psu, k njim me ne bo več, naj trohnijo v kleti trgovskega centra.
uf-1.gif

- Slowatch Jurčičeva: nekaj imajo, na nivoju ostalih. Cena za kako dlako (1-2EUR) nad Lečnikovimi, prijaznost prodajalke in varnostnika na nivoju.

- Urar na Koroški, tik nad tržnico: starejši prijazen možak, očimu bolje služijo, kot nekoliko mlajši dami pri Lečniku, tudi o naslednji pošiljki Kukijev in neke italijanske robe ve kaj povedati. Cene 15-20% pod Lečnikovimi (beri 3-4EUR/pas). Izgled trgovine dela (vsaj) ponudbi pasov krivico.
smile-1.gif

- Sten time v Evroparku: končno dobil to, kar sem iskal, Kuki je bil za nameček tam najcenejši, gospodična kljub pozni uri najprijaznejša med vsemi navedenimi, pa še telefonko rezervacijo je vzela resno in dala pas na stran.

Ko bom spet kupoval pas za uro, bom šel po trgovinah v obratnem vrstnem redu naštevanja.
evil.gif

LP,

Milan

Če povzamem, ure za jurja ali koliko, pri paskih si pa obletal cel kraj, da si ugotovil kje je 3€ ceneje ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.