Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Ali ve kdo, kje v SLO (najraje MB ali CE) bi se dal videti malo večji nabor pasov za ure?
Brskal sem za kovinskimi pasovi in usnjenimi pasovi s pregibno zaponko, oboje širine 24mm, a brez uspeha. Samo pri moskwatch imajo v ponudbi 22mm variante.
LP,
Milan
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Ali ve kdo, kje v SLO (najraje MB ali CE) bi se dal videti malo večji nabor pasov za ure?
Brskal sem za kovinskimi pasovi in usnjenimi pasovi s pregibno zaponko, oboje širine 24mm, a brez uspeha. Samo pri moskwatch imajo v ponudbi 22mm variante.
LP,
Milan
KUKI D.O.O. ima največjo izbiro urnih pasov visoko kvalitetnih.
Za Maribor bo povedal Nalim, za Celje pa vem, da precej paskov Kuki drži urarstvo Lečnik.Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Nam zaupaš kdo ima zalogo?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj se mučite z iskanjem dobaviteljev in trgovin.
Gres na jebven ebay in iz naslonjača kupis primeren pasek ki je čez 3 dni na vratih.
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj se mučite z iskanjem dobaviteljev in trgovin.
Gres na jebven ebay in iz naslonjača kupis primeren pasek ki je čez 3 dni na vratih.
Tudi opcija, če ti pri nas izbira ne ustreza.
Mene je od tega odvrnila verjetnost, da dobiš slabši izdelek (Kuki je menda kar OK kvaliteta), za 5x višjo ceno, pa še to šele čez 10 dni.
LP,
Milan
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Mam nekaj malega prstov vmes ja..
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Sem bil malo hiter s trditvami, tule je povzetek Kuki 'zaloge' v MB:
- Lečnik v Cityu - ženska me je skušala prepričati, da je temno moder pas v resnici črn. Mi ga je že namontirala, pa sem ga ob prvem pogledu nanj na soncu (2 minuti), prinesel nazaj in dobil vrnjenih 20EUR, kar je povprečna cena za Kukijev pas. Ko sem rekel, da bi na pas ustrezne barve bil tudi pripravljen počakati, sem med sarkastičnem prhanjem dobil odgovor, da kaj si pa mislim, da bodo oni naročali samo en pas za uro. O vsiljevanju črnega lakastega krokodila za zelo športno uro ne bom izgubljal besed. Prijaznost na psu, k njim me ne bo več, naj trohnijo v kleti trgovskega centra.
- Slowatch Jurčičeva: nekaj imajo, na nivoju ostalih. Cena za kako dlako (1-2EUR) nad Lečnikovimi, prijaznost prodajalke in varnostnika na nivoju.
- Urar na Koroški, tik nad tržnico: starejši prijazen možak, očimu bolje služijo, kot nekoliko mlajši dami pri Lečniku, tudi o naslednji pošiljki Kukijev in neke italijanske robe ve kaj povedati. Cene 15-20% pod Lečnikovimi (beri 3-4EUR/pas). Izgled trgovine dela (vsaj) ponudbi pasov krivico.
- Sten time v Evroparku: končno dobil to, kar sem iskal, Kuki je bil za nameček tam najcenejši, gospodična kljub pozni uri najprijaznejša med vsemi navedenimi, pa še telefonko rezervacijo je vzela resno in dala pas na stran.
Ko bom spet kupoval pas za uro, bom šel po trgovinah v obratnem vrstnem redu naštevanja.
LP,
Milan