URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Normalna prodajna cena za to uro znaša 1480 eur!

Ja bullshit, če pa kdo da toliko denarja za takšno uro je pa tut
bonk.gif

Ti daš za laptop 2k, ki je po petih letih vreden 200€, jaz dam za uro 2k ki je po peth letih vredna 1200.

Zakaj bi jaz bil zdaj
stupid-1.gif

bonk.gif

hysterical-1.gif

Če boš kupoval jo raje kupi za 220 eur na bolhi da neboš res tolk denarja za njo dajal
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa ti si v tej temi ko synthman v avtomobilizmu... globoko vdihni, preberi zadnjo stran, potem še enkrat preberi in naredi povzetek v glavi, potem odpiši

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Normalna prodajna cena za to uro znaša 1480 eur!

Ja bullshit, če pa kdo da toliko denarja za takšno uro je pa tut
bonk.gif

Ti daš za laptop 2k, ki je po petih letih vreden 200€, jaz dam za uro 2k ki je po peth letih vredna 1200.

Zakaj bi jaz bil zdaj
stupid-1.gif

Preberi do konca...

Men ni problem, dati za uro par tisoč evrov (ok trenutno je, ker pač nimam par tisoč evrov na razpolago, ampak to je druga zgodba...
smile-1.gif

dezzo

Zelenc'
18. feb 2010
1
0
1
Pozdravljeni vsi skupaj.

Ker sem ob pregledu te teme ugotovil, da je tu gor kar nekaj poznavalcev ur, bi rabil en nasvet. Kupujem uro zase, cenovno nekje od 300 do max 500 €. Malce sem že bil okrog, pa so mi dve padle v oči, in sicer:
1. Jacques Lemans (http://www.sten.si/catalogue/c96/p5623) cena ~410€
2. Danish Design (http://www.danishdesignwatches.eu/prod_detail.php?p=1&id=77) cena ~260 €

Kar bi rad vedel je najprej, ali so to kakovostne ure, pa katero bolj priporočate.
Seveda pa če kdo pozna kaj podobnega po obliki, se ne bi branil kakega nasveta, kaj še pogledat...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
KSZ....

Kake lepotice pa TAG Heuer zadnje čase na plano daje...
srce-1.gif

tag-heuer-monaco-twenty-four-concept-chronograph.jpg

Nič... bo treba začet šparat
smile-1.gif

Tule šparanje ne bo pomagalo, na žalost gre le za konceptno uro ... Monaco Twenty Four Concept Cronograph.
Škoda, za tole bi pa tud jaz začel resno šparat.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Ima kdo kaj izkušenj s Sectorjem, konkretno model Mountain Master.
Ko sem jo prvič videl in nadel, se mi je zdela, kot da bi imel gašperček na roki.
evil.gif
Imam občutek, da bi se prej navličal mase in dimenzij, kot bi se je navadil v tolikšni meri, da bi na roki 'pozabil' nanjo.

LP,

Milan

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.241
113
www.adriamedia.si
Jaz sem Sectorco (model 450) nosil kar nekaj let. Teže se zlahka navadiš, motilo me je edino "potapljaško" 'dno' ki zna grde odtise na roki puščat ... Zdaj čaka na servis (pašček, pa navadno dno) ...
Sicer pa: pašček (zaponka) se je 2x zlomila (vsak večer snamem uro) v teh 6 ali 7 letih, baterija je zdržala cca 2 leti, šipca je (pa sem malo mesarja za ure) praktično kot nova, ima le eno resno razo (padla na asfalt + pohodil sem jo) ...

magnum

Pripravnik
31. avg 2007
230
3
18

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Ali ve kdo, kje v SLO (najraje MB ali CE) bi se dal videti malo večji nabor pasov za ure?
Brskal sem za kovinskimi pasovi in usnjenimi pasovi s pregibno zaponko, oboje širine 24mm, a brez uspeha. Samo pri moskwatch imajo v ponudbi 22mm variante.

LP,

Milan

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Ne bom odgovoril točno na tvoje vprašanje; mogoče pa ti bo vseeno pomagal ta naslov:
Uhrenbandversand

Tukaj sem pred dvema tednoma naročil, in prejšnji teden tudi dobil tri tekstilne pasove. Imajo pa tudi usnjene in kovinske, s širino 24 mm.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.