URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz se javim za učenje pravopisa. Mislim, da znam kar dobro.. bi me lahko s cls-om prišel iskat?
smile-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Poglej....zakaj bi se mogel strinjati. To je tvoja stvar, če misliš pokazati ure. Samo, ko mi nekdo pravi, da ima xy ur po toliko vrednosti mi pač čut nezaupanja naraste na maximum.

Jaz, da jih imam bi jih z veseljem pokazal širši javnosti, da bi bili zavistni vsi na alterju.

Ne rabiš lepiti slik po forumu poslikaj in mi pošlij PM z sliko ali na mail a če si kje v okolici LJ potem se 1x do konec februarja oglasim in se napasem po tvojih lepotah. Upam le, da imaš kaj Jacka, da še kaj spijemo temu se ne morem upreti in bova še kako politično rekla :D
LOL, kaki luzer si ti
das ponudbo, on odgovori s primerljivo ponudbo,
a ti rep med noge
uf-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Tole se pa strinjam s tabo. Sem mislil, da bo reku: ok, sploh ni problem, ti samo nalimaj slike in alter screen v ozadju.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
@ateist
Ob predpostavki, da govoriš resnico me resno zanima s čim se pa ukvarjaš oz. kaj delaš / kako ti je uspelo priti do takega premoženja?

Nema veze s čim se ukvarja. Eni majo avto za 20k (kar ni nič posebnega in ga lahko ima vsak ki hodi v službo),
on pa ima pač uro za 14k. Sicer pa če ima uro za 14k še ne pomeni da je zanjo toliko plačal (dedovanje recimo)
Sam imam tut manjšo zbirko ur, ki skupaj presegajo moj letni zaslužek, pa sem študent, oz. delam ampak nimam ogromne
plače.

Plastični primer:
Ti si kupiš recimo laptop za 2k, ki je po petih letih skoraj neuporaben njegova vrednost je 0.
On kupi uro za 2k, po petih letih je pa verdna vsaj še polovico.

In kje piše da mores 14k uro keširat. Maš recimo na strani 3k za uro, jo kupiš, ostalo pa trajnik.

In če se vrnem k temu da uro za 14k ni nujno porabit dejansko 14k. Mogoče je kupil rabljeno od nekoga ki mu je hudo
zaškripalo in je zanjo dal samo 5k.

Recimo cena moje ure se suče približno takole:
Retail Price: $3,550.00
Sale Price: $2,733.50
Martin Luther King Day Sale: $2,556.00
Na keš jo dobiš skoraj pod 2 jurja. Govorimo dolarje.
v avstriji je izložbena cena 4,5k €, spet na hiter keš pod štiri jurjake.

Torej za uro daš okol 2k$, medtem ko jo zastopnik v avstriji (ali drugje) ponuja za kot sem rekel skoraj pet jurjev.
Preko neta si jo zdilaš za dost dost manj. Zdaj ko je dolar slab je kupovat v US milina.

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Ali mi lahko kdo pove kje naj pogledam za automatice, ce je moj budget 500-600 EUR. V outletih se dobi kaj pametnega. V sloveniji poznam samo slowatchevega, kaj pa kaj od bliznje tujine?

LP

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik fantom20 pravi:
Ali mi lahko kdo pove kje naj pogledam za automatice, ce je moj budget 500-600 EUR. V outletih se dobi kaj pametnega. V sloveniji poznam samo slowatchevega, kaj pa kaj od bliznje tujine?

LP

Če daš še kakšnega stotaka zraven lahko recimo dobiš že kakšen Longines. Za tak denar več kot odlična zadeva, pa še zveneče ime. V temi Ure, prvi del, na predzadnji strani jo je en gor nalimal. Fantastična urca.
nahrung002.gif

Drugače je pa meni osebno za cca. 600 evrov všeč tudi Victorinox Dive master 500 mecha.

Victorinox 500 mecha

Splača pa se tudi za kakšno SEIKO pogledat. Velik urce za svoj denar

Nazadnje urejeno:

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Zdaj sem se v enega Hamiltona Khaki Field automatica zagledal z Valjouxom 7750, ki je znizan, ker je ze malo starejsi, zgleda pa takole:

H71456533.jpg

Kaj pravite?

Sicer pa imam problem, ker vse ure ki so vecje od 38 mm na moji tanki roki ne zgledajo dobro
frown-1.gif

LP

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Super zadeva za svoj denar, samo men bolj odgovarjajo športnejši modeli z gumjastim ali kovinskim paščkom. Tisti longines oz podoben se pa dobi tudi v 39 mm izvedbi.

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Jaz pa ne prenesem kovinskih pasov, razen v primeru da gre za titan. Mi je pa od bolj sportnih vsec ena Omega in par Tagov, ampak zal ne sežem do tja pri debelini denarnice
smile-1.gif

LP in hvala.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ateist: ka zdaj boma preletela pravopis za 500€? v poštnem nabiralniku me namreč čaka položnica za nekaj čez 1k€, hoče met kresalka letno dajatev, pa bi mi prav prišlo
grin1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Izšel je svež katalog Wristwatch Annual 2010. Tole je super obetavno, 456 strani 1400 fotografij ur naslednjih 120ih izdelovalcev:
  • Alpina; Angular Momentum; Anonimo; Arnold & Son; Audemars Piguet; Aviator; Azimuth; Ball Watch; Baume & Mercier; Bell & Ross; Ernst Benz; Benzinger; Blancpain; Blu; Bozeman Watch; Rainer Brand; Martin Braun; Breguet; Breitling; Brior; BRM; Carl F. Bucherer; Bvlgari; Cartier; Chopard; Chronoswiss; Frédérique Constant; Corum; Cuervo y Sobrinos; Cvstos; Cyclos; De Bethune; De Grisogono; DeWitt; D. Dornblüth & Sohn; Doxa; Dubey & Schaldenbrand; Roger Dubuis; Ebel; Eberhard & Co.; Epos; Eterna; Jacques Etoile; Fabergé; Ferrari; Fortis; Gérald Genta; Girard-Perregaux; Glashütte Original; Glycine; Graham; GreubelForsey; Hamilton; Hanhart; Hautlence; Hublot; IWC; Jacob & Co.; Jaeger-LeCoultre; Jaquet Droz; JeanRichard; F.P. Journe; Kobold; Pierre Kunz; Maurice Lacroix; Lang & Heyne; A. Lange & Söhne; Limes; Longines; Giuliano Mazzuoli; MeisterSinger; Richard Mille; Milus; Louis Moinet; Montblanc; H. Moser & Cie.; Mühle Glashütte; Franck Muller; Ulysse Nardin; Thomas Ninchritz; Nivrel; Nomos; Omega; Oris; Panerai; Parmigiani; Patek Philippe; Perrelet; Piaget; Paul Picot; Porsche Design; Rado; RGM; Rodolphe; Rolex; Romain Jerome; Daniel Roth; Scalfaro; Jörg Schauer; Schaumburg Watch; Alain Silberstein; Sinn; Sothis; Stowa; Swiss Legend; Swiss Watch International; TAG Heuer; Temption; Tissot; Tutima; UTS; Vacheron Constantin; Ventura; Villemont; Vogard; Vostok-Europe; Wempe Chronometerwerke; Wempe Zeitmeister; Harry Winston; Zenith.
Cena je pa samo $35 USD. Dobra stvar je tole, vsekakor vredna nakupa.
smile-1.gif

Na tej strani se ga dobi celo samo za $30 USD:
http://www.cgabooks.com/wwa2010.php
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Izšel je svež katalog Wristwatch Annual 2010. Tole je super obetavno, 456 strani 1400 fotografij ur naslednjih 120ih izdelovalcev:
  • Alpina; Angular Momentum; Anonimo; Arnold & Son; Audemars Piguet; Aviator; Azimuth; Ball Watch; Baume & Mercier; Bell & Ross; Ernst Benz; Benzinger; Blancpain; Blu; Bozeman Watch; Rainer Brand; Martin Braun; Breguet; Breitling; Brior; BRM; Carl F. Bucherer; Bvlgari; Cartier; Chopard; Chronoswiss; Frédérique Constant; Corum; Cuervo y Sobrinos; Cvstos; Cyclos; De Bethune; De Grisogono; DeWitt; D. Dornblüth & Sohn; Doxa; Dubey & Schaldenbrand; Roger Dubuis; Ebel; Eberhard & Co.; Epos; Eterna; Jacques Etoile; Fabergé; Ferrari; Fortis; Gérald Genta; Girard-Perregaux; Glashütte Original; Glycine; Graham; GreubelForsey; Hamilton; Hanhart; Hautlence; Hublot; IWC; Jacob & Co.; Jaeger-LeCoultre; Jaquet Droz; JeanRichard; F.P. Journe; Kobold; Pierre Kunz; Maurice Lacroix; Lang & Heyne; A. Lange & Söhne; Limes; Longines; Giuliano Mazzuoli; MeisterSinger; Richard Mille; Milus; Louis Moinet; Montblanc; H. Moser & Cie.; Mühle Glashütte; Franck Muller; Ulysse Nardin; Thomas Ninchritz; Nivrel; Nomos; Omega; Oris; Panerai; Parmigiani; Patek Philippe; Perrelet; Piaget; Paul Picot; Porsche Design; Rado; RGM; Rodolphe; Rolex; Romain Jerome; Daniel Roth; Scalfaro; Jörg Schauer; Schaumburg Watch; Alain Silberstein; Sinn; Sothis; Stowa; Swiss Legend; Swiss Watch International; TAG Heuer; Temption; Tissot; Tutima; UTS; Vacheron Constantin; Ventura; Villemont; Vogard; Vostok-Europe; Wempe Chronometerwerke; Wempe Zeitmeister; Harry Winston; Zenith.
Cena je pa samo $35 USD. Dobra stvar je tole, vsekakor vredna nakupa.
smile-1.gif

Na tej strani se ga dobi celo samo za $30 USD:
http://www.cgabooks.com/wwa2010.php
smile-1.gif

Imam še ene 7 izvodov "not for resale, promotional magazine" če koga zanima, je pa nažalost v francoščini...

Ne, neplačam poštnine
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom,

kako si zadovoljen z Omego? Bi jo prodal za 2k?
smile-1.gif

Za koliko pa drugače lahko nabaviš kak Planet Ocean? Bi za 2k lahko zrihtal kakšno in si hkrati naredil še par 100e dobička?
smile-1.gif

Malo me mikajo, predvsem takšna:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.