LOL, kaki luzer si tiCitat:
Uporabnik logistik pravi:
Poglej....zakaj bi se mogel strinjati. To je tvoja stvar, če misliš pokazati ure. Samo, ko mi nekdo pravi, da ima xy ur po toliko vrednosti mi pač čut nezaupanja naraste na maximum.
Jaz, da jih imam bi jih z veseljem pokazal širši javnosti, da bi bili zavistni vsi na alterju.
Ne rabiš lepiti slik po forumu poslikaj in mi pošlij PM z sliko ali na mail a če si kje v okolici LJ potem se 1x do konec februarja oglasim in se napasem po tvojih lepotah. Upam le, da imaš kaj Jacka, da še kaj spijemo temu se ne morem upreti in bova še kako politično rekla
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
@ateist
Ob predpostavki, da govoriš resnico me resno zanima s čim se pa ukvarjaš oz. kaj delaš / kako ti je uspelo priti do takega premoženja?
Citat:
Uporabnik fantom20 pravi:
Ali mi lahko kdo pove kje naj pogledam za automatice, ce je moj budget 500-600 EUR. V outletih se dobi kaj pametnega. V sloveniji poznam samo slowatchevega, kaj pa kaj od bliznje tujine?
LP
Citat:
Ali mi lahko kdo pove kje naj pogledam za automatice, ce je moj budget 500-600 EUR. V outletih se dobi kaj pametnega. V sloveniji poznam samo slowatchevega, kaj pa kaj od bliznje tujine?
LP
Citat:
Sicer pa imam problem, ker vse ure ki so vecje od 38 mm na moji tanki roki ne zgledajo dobro
LP
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Izšel je svež katalog Wristwatch Annual 2010. Tole je super obetavno, 456 strani 1400 fotografij ur naslednjih 120ih izdelovalcev:
Cena je pa samo $35 USD. Dobra stvar je tole, vsekakor vredna nakupa.
- Alpina; Angular Momentum; Anonimo; Arnold & Son; Audemars Piguet; Aviator; Azimuth; Ball Watch; Baume & Mercier; Bell & Ross; Ernst Benz; Benzinger; Blancpain; Blu; Bozeman Watch; Rainer Brand; Martin Braun; Breguet; Breitling; Brior; BRM; Carl F. Bucherer; Bvlgari; Cartier; Chopard; Chronoswiss; Frédérique Constant; Corum; Cuervo y Sobrinos; Cvstos; Cyclos; De Bethune; De Grisogono; DeWitt; D. Dornblüth & Sohn; Doxa; Dubey & Schaldenbrand; Roger Dubuis; Ebel; Eberhard & Co.; Epos; Eterna; Jacques Etoile; Fabergé; Ferrari; Fortis; Gérald Genta; Girard-Perregaux; Glashütte Original; Glycine; Graham; GreubelForsey; Hamilton; Hanhart; Hautlence; Hublot; IWC; Jacob & Co.; Jaeger-LeCoultre; Jaquet Droz; JeanRichard; F.P. Journe; Kobold; Pierre Kunz; Maurice Lacroix; Lang & Heyne; A. Lange & Söhne; Limes; Longines; Giuliano Mazzuoli; MeisterSinger; Richard Mille; Milus; Louis Moinet; Montblanc; H. Moser & Cie.; Mühle Glashütte; Franck Muller; Ulysse Nardin; Thomas Ninchritz; Nivrel; Nomos; Omega; Oris; Panerai; Parmigiani; Patek Philippe; Perrelet; Piaget; Paul Picot; Porsche Design; Rado; RGM; Rodolphe; Rolex; Romain Jerome; Daniel Roth; Scalfaro; Jörg Schauer; Schaumburg Watch; Alain Silberstein; Sinn; Sothis; Stowa; Swiss Legend; Swiss Watch International; TAG Heuer; Temption; Tissot; Tutima; UTS; Vacheron Constantin; Ventura; Villemont; Vogard; Vostok-Europe; Wempe Chronometerwerke; Wempe Zeitmeister; Harry Winston; Zenith.
Na tej strani se ga dobi celo samo za $30 USD:
http://www.cgabooks.com/wwa2010.php