URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
KSZ; Poznate spletno trgovino WatchShopUK?
Ne deluje mi ravno kot scam stran (dober PR, 3 leta stara domena, precej zadetkov na googlu,...). Imajo precej veliko izbiro - Tissot, Citizen, Seiko,...

Glede na reviewe so kar dobra trgovina, mogoče me je malce strah kupovati uro iz tujine preko spleta, da ne fašem kakšnega ponaredka.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
KSZ; Poznate spletno trgovino WatchShopUK?
Ne deluje mi ravno kot scam stran (dober PR, 3 leta stara domena, precej zadetkov na googlu,...). Imajo precej veliko izbiro - Tissot, Citizen, Seiko,...

Glede na reviewe so kar dobra trgovina, mogoče me je malce strah kupovati uro iz tujine preko spleta, da ne fašem kakšnega ponaredka.

Na prvi pogled zgleda OK. Sam T-touch expert titanium majo pa kr drage. Je marsikje ceneje.

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Citat:
Uporabnik map pravi:
Na prvi pogled zgleda OK. Sam T-touch expert titanium majo pa kr drage. Je marsikje ceneje.
Jaz sem se nekako zagledal v TOLE, ki ima pri njih daleč najboljšo ceno. Tudi poštnina ni draga (med 5 in 7,5 funtov).

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Mi ne potegne. Malce je prevelika, motita me bež barva ozadja in zlata barva ohišja. Drugače je vzorčna urca takšna, a trenutno so na vrsti druge investicije
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kot sem pravilno sklepal je tale Calvaneo kitajsko sranje, ki mu umetno držijo visoko ceno:

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=1874178&mode=linear#post1874178
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=781530&mode=linear#post781530

Realna cena je taka, kot jo imajo tiste ure, ki sem jih jaz prilepil.
smile-1.gif

Še pojasnilo:
What is a mushroom brand?
Those are brands that contract for chinese watches, come up with a fancy sounding name, some bullshit story of their heritage, ridiculous msrp and list on ebay.
Sprout like "mushrooms".

Pa, da me ne bo kdo razumel narobe, nič nimam proti Kitajcem, tudi oni delajo kvalitetno robo, prav z veseljem bi imel kakšno Longio uro.... Pa tudi sicer je dejansko precej delov iz Kitajske tudi v Swiss Made in German Made urah, ampak te "mushroom znamke" so pa v glavnem navaden nateg.

Sicer pa se ti ne zdi čudno, da se ura, ki naj bi bila vredna 1500€ prodaja za 200€? Če je ura realno vredna 1500€ je za precej manj ne boš dobil. If it sounds too good to be true – it probably is.

Nazadnje urejeno:

Cola

Pripravnik
26. okt 2007
92
1
6
Glede WatchShop-a, pri njih kupil Tissot, kjub temu da so jo pri transportu ukradli, so mi poslali novo. Zelo prijazni in profesionalni!

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
ksz; urca pri watchshopuk naročena. Uspel sem najti še kodo, ki pomeni 10% popust na znesek nakupa. Če bo kdo naročal, koda je: MVCJAN, ne vem pa do kdaj še velja.

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kje sem pa kaj narobe prebral?
confused-1.gif
Titov ni imel v mislih ure Tag Heuer, ki sem jo jaz omenjal (čeprav je z njegovim repliciranjem izgledalo tako), ampak uro Calvaneo, katere link do Bolhe je prilepil doktorz. V oglasu na bolhi piše, da je normalna prodajna cena ure 1480 eur! V bistvu pa gre za mushroom znamko, kar smo prebrali na forumih iz objavljenih linkov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.