Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

sousis

Guru
16. nov 2019
1.620
1.086
113
Koliko je letni proračun LA gasilcev in kakšno je bilo zmanjšanje, da jih je rezanje budžeta spravilo v stisko? Jaz najdem podatke, da so zmanjšali za 17 milijonov, kar naj bi bilo cca 2% celotnega proračuna.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Komunisti,Wokeci, U name it.....oni so krivi.....svoboda govora pa to, ane Tomi.
Ampak brezskrbibo sedaj Trump vse to zrihtal, da ne bo več goro, ne bo orkanov, zdravstveno bo za vse posrbljeno....aja , zadnje verjetno ne bo držalo.
Ja. Opozarjal je pred casom, valda ni nihce poslusal. In ne, ni na poziciji, Biden je. Zanimivo kako vsi pricakujejo, da bo trump reseval njihov zajeb..

• Haha
Reactions: jest5 in aljoman

corsol

Guru
11. mar 2010
3.082
1.037
113
Ja. Opozarjal je pred casom, valda ni nihce poslusal. In ne, ni na poziciji, Biden je. Zanimivo kako vsi pricakujejo, da bo trump reseval njihov zajeb..
Kot sem rekel, bo zrihtal, , ...na poziciji bo čez 1T........pa da ne bo vse na Trumpu, bodo ostali republikanci pomagal .
Najprej pa bo predvidevam Trump osebno vojno v Ukrajini končal v 24h.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.696
9.915
113
40
MB
Komunisti,Wokeci, U name it.....oni so krivi.....svoboda govora pa to, ane Tomi.
Ampak brezskrbibo sedaj Trump vse to zrihtal, da ne bo več goro, ne bo orkanov, zdravstveno bo za vse posrbljeno....aja , zadnje verjetno ne bo držalo.
to da teh pojavov več ne bo si si gladko potegnil iz tazadnje.

bodo pa bolj pripravljeni na njih, to pa ja. ker ne bo treba več prvi pogoj dei.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.990
113
kod Džej-Zija
Dejansko je intenzivna debata, zakaj je vodstvo mesta in same Kalifornije tako čakalo z vpoklicom nacionalne garde. Še en v nizu nesmislov in gnilega vodenja.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.312
2.943
113
Lublana
Obišči stran
fire.jpg

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.307
113
:valjamse: nisem gledal in niti ne bom. Fantastična preusmeritev problema. Fantje. Problem je podrastje, a gori med drugim v centru mesta. Woke! Trump vam bo vse rešil. Še 7 dni do odrešitve.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.990
113
kod Džej-Zija
Saj ne, da sem točno o podrastju pisal že par dni nazaj. Problem podrastja je dejansko problem politike upravljanja z okoljem. Nekoč takih požarov ni bilo zaradi kontroliranega požiganja podrasti. No, tega se že leta ne dela več, ker so zeleni tako proti. Podobno je z upravljanjem vode. Posledice se lahko vidi danes.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.307
113
:valjamse: ne ne, sploh jih ni bilo. Sej ti pravim, to je woke problem. Pa premalo financirani gasilci v 4. ekonomiji sveta. Pa zanemarimo dejstvo, da je veter pihal tudi do 160km/h in da so zraven ee Pacifika.

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.256
113
Podrastje v takšni obliki kot ga imajo (oz. bolje rečeno so ga imeli) je zgolj eden od mnogo problemov in ko se veliko napak poklopi skupaj s slabimi okoliščinami narave pa dobiš tako katastrofo. Ja, med drugim gori v centru mesta, kje se je pa začelo vse skupaj? Izven mesta, tam kjer je polno podrastja. Pri nekem daljnovodu, če sem prav zasledil.

Matr ej, eni take pišete, kot da je bil folk obsojen na požar takšnih razsežnosti ne glede na vse.

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
No ja...za 15 ur so imeli dovolj vode pri prvem pozaru... vodo so spustili v Pacifik zaradi ene ribe al whathefuck sn gledal neko gasilko na twiteru ki je opozorila da je they in da je glavno furat diversity :bonk:

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.431
7.041
113
Saj evkaliptus so tudi sadili, pa je kot, da bencin vržeš na ogenj.

Kar je zanimivo (in lahko delamo primerjavo), zelo visoki davki - hkrati pa zmanjšujejo budget za gasilce. Infrastruktura se ne vzdržuje (prazno vodno zajetje zaradi vzdrževanja - a nobenih vzdrževalnih del). Potem pa še bereš o kvotah po barvi kože med gasilci in nedelujočih hidrantih v mavričnih barvah.

Pa v Karolini ni bilo nič boljše. Cele regije odrezane od sveta, uprava se ni zganila. Še hujše:

Kot, da bi spravil našo Levico na oblast, potem pa se čudil izkupičku.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in sajkek

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Saj evkaliptus so tudi sadili, pa je kot, da bencin vržeš na ogenj.

Kar je zanimivo (in lahko delamo primerjavo), zelo visoki davki - hkrati pa zmanjšujejo budget za gasilce. Infrastruktura se ne vzdržuje (prazno vodno zajetje zaradi vzdrževanja - a nobenih vzdrževalnih del). Potem pa še bereš o kvotah po barvi kože med gasilci in nedelujočih hidrantih v mavričnih barvah.

Pa v Karolini ni bilo nič boljše. Cele regije odrezane od sveta, uprava se ni zganila. Še hujše:

Kot, da bi spravil našo Levico na oblast, potem pa se čudil izkupičku.
+ free medicare za vse aliene