URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kolega nabavil to zadevo:
Rado_Jubile_Men%27s_Ceramic_Watch_with_Sapphire.jpg

za 1500€...
sem mu rekel, da bi za tak denar že pravo uro lahko dobil
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mah, rado je res samo ura. Vsaj jebeno štoparco mora imet ura. Kot da si danes kupiš avto brez klime.

Pa rado ma sicer za zenske lepe ure, za dede pa nevem no, je kak tag pravi odgovor.

ma meni se Rado dopade, ta črni lakast look, samo to je ura, ki bi jo mel gor občasno ob primerni priložnosti ne pa vsak dan

vsekakor bi mi bil kak seamaster bolj pri srcu za vsak dan, čeprav zadnjič sem v roku dveh dni na šihtu videl dve luminor panerai, pa sem se kar malo zagledal

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Evo boljšo sliko...

lepo, lepo in še enkrat lepo. Tudi cena je glede na ime in model kr taprava

Tudi sam sem zaenkrat zelo zadovoljen... lepo se nosi. Je tudi presentljivo lahka, prejšnje Sector-ce, ki sem jih nosil so bile precej težje. Naslednja bo kar verjetno Tag Heuer Link, ker sem se že sedaj težko odločal med njima.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Sicer imam v planu nabavit Tag Monaco varianto, vendar sem nakup prestavil v prihodnost (pač, adaptacija stanovanja je nujnejša).

Me pa zanima, če kdo ve, kako kaj Tag Carrera ure prenašajo močnejše vibracije. Namreč, vsak dan imam opravka z vibro mizami za beton. Prenesejo mehanizmi to ali ne? Citizenka mi je namreč prejšnji teden šla po gobe (sicer sem jo imel že 16 let, ampak na šihtu sem jo zelo poredko nosil (mogoče 4x na mesec)).

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ta mi je ful ušeč, upam da bo še letos moja. Ima kdo, kakšne izkušnje, mnenja ...

http://www.longines.com/watches/longines-hydroconquest/L3.642.4.56.6

Kaj pa menite kej o tem. Meni za svoj denar fenomenalna stvar. Pa še te diving zadeve se mi dopadejo

Pa še zglesda kot Rolex hehe... če se komu to dopade.

Tega Longinesa imam kak mesec. Tudi meni se zdi luštna stvarca za ta denar. Všeč so mi bolj enostavne ure. Najraje bi imel črnega Seamasterja, a bi mi bil trenutno dosegljiv samo quartz. Zato sem se odločil za Hydroconquesta. Fajn je, ker ga lahko nosiš tako na obleko kot na casual zadeve.

Kupil sem ga pri Slowatchu, kjer so imeli na zalogi samo modrega. Naročil sem ga in namesto napovedanih 14 dni, nanj čakal več kot mesec in pol. No, zdaj sem zadovoljen. Vsaj za nekaj časa.
grims-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.853
1.960
113
najrajš na babi
APICO, za 700 do 800 eur je ta urca špica. Preverjen mehanizem, znano ime, kvaliteta izdelave, pa še super zgleda.

Upam da bom že letos moja last.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz pa mam eno "težavo" z mojo Sector-co. Sekundni kazalec, ki deluje samo kot štoparca, ima prestavljen nični položaj. Namesto na 12.00 je 2 sekundu pred 12.00.

To se mi je zgodilo že na prejšnji uri in takrat sem kr do urarne stopo in je pol ona teta naklikala kazalec nazaj na 12.00.

Pozna kdo od vas rešitev za moj problem?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Jaz pa mam eno "težavo" z mojo Sector-co. Sekundni kazalec, ki deluje samo kot štoparca, ima prestavljen nični položaj. Namesto na 12.00 je 2 sekundu pred 12.00.

To se mi je zgodilo že na prejšnji uri in takrat sem kr do urarne stopo in je pol ona teta naklikala kazalec nazaj na 12.00.

Pozna kdo od vas rešitev za moj problem?

Srednji gumb 2x ven, potem pa s tistim za štoparico naštimaš sekundni kazalec na 12.00, potem pa daš gumb nazaj noter.

Nevem katero sektor imaš ? Se pravi srednji gumb 2x ven, naštimaš sekundni na 12.00, pa srednji gumb nazaj noter.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Tole mam. Sector 280.

s%201.jpg

Tista tvoja kombinacija mi ne rata, ker ob stiskanju gumba za štoparco se mi premika mali kazalec v levem malem števcu.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja saj najprej daš malega na 12.00, srednji gumb noter, pa spet ven, potem še velikega. Izvlečeš srednjega, potem pa držiš spodnji gumb pritisnjen, da se začnejo kazalci sekundni premikati, potem pa lahko po 1 sekundo na pritisk premakneš.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Evo mi je ratalo:

Sredinskega 1x ven in pol z spodnjim prestavit.

Tnx za pomoč
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.