URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Pod okencem, kjer pises notri text odspodaj odklukaj "Želim pregledati svoje sporočilo in/ali priložiti datoteko" in potem kliknes nadaljuj in nato na naslednji strani dodaš datoteko.

lp

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Najbolj neokusno se mi zdi, ko ima nekdo na zapestju »hudo uro«, oblečen pa je v staro trenirko.

Meni je pa ravno to najbolj fajn ... Da si zrihtan ko klošar, na sebi imaš pa en biser od urce.
cool-1.gif

bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma tebi se vidi, da si po krvi klošar, če nimaš stila, ti tud breitling ali tag nebota pomagala

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Najbolj neokusno se mi zdi, ko ima nekdo na zapestju »hudo uro«, oblečen pa je v staro trenirko.

Meni je pa ravno to najbolj fajn ... Da si zrihtan ko klošar, na sebi imaš pa en biser od urce.
cool-1.gif

bonk.gif

stupid-1.gif

Al se nista razumela al kaj.

Kloškota razumem pod to, da ima ubute superge, kratke hlače, kratko majico in na roki recimo tag-a.

KillaKHANa pa razumem pod to, da mu je mimo če ima nekdo adidas trenerko in zlatega roleksa...

Načeloma imata oba prav.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zamenjaj za usnjeni pas z belimi šivi, orginal na ebayu bo ene $100, pa bo ura imela čisto drug look.

ne-ne-1.gif
na tej mi kovinski pas čist paše. usnjen bo po novem na Paneraiu. upam da kmalu dobim mojo novo igračko.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
ma tebi se vidi, da si po krvi klošar, če nimaš stila, ti tud breitling ali tag nebota pomagala

Najraje bi imel kappa trenirko, fake rolex uro in p407.
priden.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Meni so pa paščki iz kavčuka hudi za popizdit. Najbrž bi tudi tale carrera zelo lepo pristajala z njim.
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:

Najraje bi imel kappa trenirko, fake rolex uro in p407.
priden.gif

potem vsaj po resnici povej.. lotto trenerka, fake rolex in fotrov A5

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.