URE drugi del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Najbolj neokusno se mi zdi, ko ima nekdo na zapestju »hudo uro«, oblečen pa je v staro trenirko.

Meni je pa ravno to najbolj fajn ... Da si zrihtan ko klošar, na sebi imaš pa en biser od urce.
cool-1.gif

bonk.gif

stupid-1.gif

Al se nista razumela al kaj.

Kloškota razumem pod to, da ima ubute superge, kratke hlače, kratko majico in na roki recimo tag-a.

KillaKHANa pa razumem pod to, da mu je mimo če ima nekdo adidas trenerko in zlatega roleksa...

Načeloma imata oba prav.

Jaz sem mislil bolj tako:

Usrani čevlji, raztrgane kavbojke, prepotena in umazana majica, lopata in sea-dweller na roki.
wink-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Seveda je. Heuer je poskušal s precej bolj vpadljivim modelom:
ampak mislim da se počasi vrača nazaj...

Ne vrača se nazaj... zgoraj par postov si objavil sliko nove Carrere model 1887, spodaj pa je slika Carrere day/date.
"Carrera" je bolj klasična in tudi malenkost manjša (41 mm), medtem ko je model day/date bolj športen in večji (43 mm). In day/date z usnjenim pasom zgleda noro... čakam na njo
wink-1.gif

tag-heuer-watch-calibre-16-day-date.jpg

Typhoon

Zelenc'
18. maj 2010
2
0
1
Pozna kdo ure Ulysse nardin?

Pred kratik sem videl tole in mi ne gre več iz glave. Kakšne so cene?

Ulysse_Nardin_6152.jpg

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tudi če ni, ko bo izvedel za cene originalov, bo, če ni ravno tajkun, hitro spremenil svojo misel o nakupu ure.
smile-1.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Ti pa poznaš vse strani kjer fejkane ure prodajajo, a ne?

Pa mene bi blo sram nekomu predlagat naj si fejk kupi...
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nemislim slabo, ampak pomoje si je nemoreš privoščit, nekatere stanejo tudi po 90k, najcenejša pamislimda je okol 4 jurje,
stem da je dost bolj revna kot ta "tvoja". Ta na sliki po občutku govorim bo ene 5-7 jurjev, mogoče celo več,..

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Po moje celo več.

Orange,
tvoj problem. Taka ura je lahko boljša od kakih Seikotov, Jacques Lemansov in ostalih low-budget ur. Pa če se na glavo vržeš.

Tomi79

Zelenc'
3. avg 2008
3
0
1
Jaz imam tole uro ca. 2 leti in sem zelo zadovoljen z njo. Lahko jo nosiš elegantno ali športno oblečen. Avtomatik, natančnost izmerjena 3 sekunde/5 dni. Manjši problem je, da ima samo 48h rezerve in jo moraš navijat, če je ne nosiš redno in pa da se tile titan-vložki na pasčku hitro spraskajo.

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Jaz ne bi dal nase fejk uro pa da ga j****

Vprašanje je koga fejkaš. Pomoje sam sebe, to pa glih nima nekega posebnega smisla...

Govorim na splošno, ne leti na nikogar osebno.

Nazadnje urejeno:

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Daj no mir! Če bi res bil nek ljubitelj ur, kot vestno razglašaš, pol fejki avtomatsko odpadejo. Tak da si kvečjemu en "wannabe", kar se že od časov tvojega LOLexa naprej kaže.

Verjemi, da bom raje in z večjim ponosom nosil JL-a, al pa Poljota za 200 EUR kot pa fake Ulysee Nardina ali kateregakoli drugega.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Seveda je. Heuer je poskušal s precej bolj vpadljivim modelom:
ampak mislim da se počasi vrača nazaj...

Ne vrača se nazaj... zgoraj par postov si objavil sliko nove Carrere model 1887, spodaj pa je slika Carrere day/date.
"Carrera" je bolj klasična in tudi malenkost manjša (41 mm), medtem ko je model day/date bolj športen in večji (43 mm). In day/date z usnjenim pasom zgleda noro... čakam na njo
wink-1.gif

tag-heuer-watch-calibre-16-day-date.jpg

Ta ura je ena najlepših kar sem jih kdaj koli videl...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.