Uporabnost žensk v dandanašnjem modernem času

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ker imajo prehud tempo
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Saj to sem mu ze rekel, da naj spoka pa si najde eno normalno zensko.. pa ni efekta. "jo imam prevec rad" pravi.. klinc, pol pa sebe nimas dovolj rad, da gledas kako te drka u glavo..

Da bi pa mela narascaj si pa sploh ne predstavljam.. ceprav on se je pripravljen prilagodit.. njej je pa pac kariera sveta..

Tip nej pakira kufre ASAP...Njegovo bejbo že brusijo drugi
smirk-1.gif

logično poglej: če se vidita samo 1 uro na dan, pa če ona raje okol hodi s svojimi "sodelavci" na "pijačke"...potem mora bit nekaj prekleto narobe...
stavim tudi da nimata kaj veliko posteljnih aktivnosti zaradi "preutrujenosti"...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Meni so se tele tri dejansko zasmilile, ker taka situacija sredi tedna, sredi popoldneva, ni normalna, pa naj reče kdo, kar hoče.

Nisem točno dojel zakaj so se ti zasmilile?
Vem, da ne veš, ker ti je taka situacija normalna, men pa ne. Če bi videl tiste njihove odsotne, brezciljne face, bi se tebi mogoče tudi.
Torej: zakaj?
Ker jim je na obrazu pisalo, da niso srečne, a pač morajo, zaradi imidža, furati trend. Doma nimajo cajta, ne volje, ne znanja kuhat zase, koga drugega niti nimajo, da bi šle z veseljem domov. Gradijo si kariero. Med vikendom se nafukajo s kakim mimoidočim za cel teden. Čas beži, rožice venejo, zanimanja za resno zvezo s strani nasprotnega (ok, al pa istega) spola je vedno manj, kariera pa kljub trudu ne gre tako, kot je bilo mišljeno.
In to marsikateri piše na obrazu, tem trem je vsem. A je treba znati prebrati - za kar rabiš malo (lastnih) življenjskih izkušenj, ne samo prebrati v knjigah/cajtengih. Mizerija, v glavnem.
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ali pa je ženska med šihtom, sredi kakega projekta raje skočila na toplo kosilo, kot da žuli sendvič v pisarni... pojedla svoje in se odpravila nazaj v pisarno.
wink-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Verjetnost za ta sklep je enaka verjetnosti mojemu.
S to razliko, da sem bil jaz prizoru priča, ti pa ne.
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jaz pa vem za eno, ki namesto, da bi šla na kosilo, gre k enmu tipu kavsat..
no, saj itak pride nazaj polna beljakovin
grin1.gif
med službo seveda..

Nazadnje urejeno:

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Jaz bi nardil tako: ce zvem, da se kolegova goni al je kak drug problem, kolegu namignem. Ce mu bo v interesu, da se o stvari pozanima, se bo. To, da bi ga pregovarjal, naj jo pusti, pa ni sans. Da se bom zarad ene glupe ..... skregal s kolegom - ni vredno.
wink-1.gif
Dokler sam ne pride do tega spoznanja, je brez veze vse vkup...

Je tud tak, da se v bistvu odraslim ljudem ne vmesujem v veze - je lahko zelo neprijetno. Dost mas bab, ki se jim tipi gonijo okol, ampak dokler ma kreditno kartico, je srecna. Razlicni smo.
wink-1.gif

Nameno pisem, kako bi jaz ukrepal. Ti se pa mors sam odlocit, kr najbolj poznas situacijo.
smile-1.gif

Ali pa: ce se skregata v sluzbi, se nosijo problemi in kreg tud domov - zna bit dvorezen mec tole... Samo pravim, noben primer ni enak...
smirk-1.gif

Edit:
Citat:
Hec pa je, da njej sluzba ni neka obveznost, da bi morala delati 10+ ur na dan, komot bi sla po 8ih urah domov in se pac odpovedala raznim pohajkovanjem okoli s sodelavci, ipd.. samo ne, njej je kul in to je to. Ce jo on kaj prosi itak ni nic od nje, ker je ali ni doma ali se pac preprosto naredi francoza in jo bk za njegove zelje in potrebe.. Zenska je totalna karieristka in egoist. Zadnjic se peljemo nekam, se hoceva s kolegom ustavit za 2 minute v enem objektu (en muzej vojaski, nima veze), nje pac to ni veselilo in je bila surlasta ter ignorirala oba cel dan.. Par primerov imas pa visje.. Pa recimo se en, on se je zastrupil s hrano, sel domov lezat, ker ni bil sposoben ama nic.. poklice njo, kje je, pa ce bi lahko na poti iz sluzbe se ustavila v lekarni in mu prinesla kaksno malenkost za boljse pocutje.. ona seveda prijarda domov ob 21:30.. sla je u soping in potem s kolegico se na kavo..
Sele zdaj podrobno prebral.
redface-1.gif

Kr vzgoja otrok je timsko delo in ce en ali oba gledata samo na svojo rit, pol bo bolj bukovo vse vkup. To zame ni veza.

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Verjetnost za ta sklep je enaka verjetnosti mojemu.
S to razliko, da sem bil jaz prizoru priča, ti pa ne.
wink-1.gif

Če je verjetnost enaka, potem ni važno ali si bil priča ali ne.
grin1.gif
Nisva se razumela:
verjetnost je enaka zate, ker nisi bil zraven, zame pa ne.
Malo nerodno sem se izrazil.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
poklice njo, kje je, pa ce bi lahko na poti iz sluzbe se ustavila v lekarni in mu prinesla kaksno malenkost za boljse pocutje.. ona seveda prijarda domov ob 21:30.. sla je u soping in potem s kolegico se na kavo.

OMG
1. kako je lahko on tako glup, da jo prenaša?
2. Kako je lahko ona taka [censored]?
10.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sam dobr, rečte kar hočte... Ampak res mi ni jasno, kako lahko tip prenaša to? A je res slep al kaj?

(Nanaša se na tisto, da je šla na kavo in prišla ob 21:30 dam..)