Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Meni so se tele tri dejansko zasmilile, ker taka situacija sredi tedna, sredi popoldneva, ni normalna, pa naj reče kdo, kar hoče.
Nisem točno dojel zakaj so se ti zasmilile?
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Meni so se tele tri dejansko zasmilile, ker taka situacija sredi tedna, sredi popoldneva, ni normalna, pa naj reče kdo, kar hoče.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Saj to sem mu ze rekel, da naj spoka pa si najde eno normalno zensko.. pa ni efekta. "jo imam prevec rad" pravi.. klinc, pol pa sebe nimas dovolj rad, da gledas kako te drka u glavo..
Da bi pa mela narascaj si pa sploh ne predstavljam.. ceprav on se je pripravljen prilagodit.. njej je pa pac kariera sveta..
Vem, da ne veš, ker ti je taka situacija normalna, men pa ne. Če bi videl tiste njihove odsotne, brezciljne face, bi se tebi mogoče tudi.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Nisem točno dojel zakaj so se ti zasmilile?
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Vse naštete lastnosti si videl iz treh obrazov?
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Verjetnost za ta sklep je enaka verjetnosti mojemu.
S to razliko, da sem bil jaz prizoru priča, ti pa ne.
Sele zdaj podrobno prebral.Citat:
Hec pa je, da njej sluzba ni neka obveznost, da bi morala delati 10+ ur na dan, komot bi sla po 8ih urah domov in se pac odpovedala raznim pohajkovanjem okoli s sodelavci, ipd.. samo ne, njej je kul in to je to. Ce jo on kaj prosi itak ni nic od nje, ker je ali ni doma ali se pac preprosto naredi francoza in jo bk za njegove zelje in potrebe.. Zenska je totalna karieristka in egoist. Zadnjic se peljemo nekam, se hoceva s kolegom ustavit za 2 minute v enem objektu (en muzej vojaski, nima veze), nje pac to ni veselilo in je bila surlasta ter ignorirala oba cel dan.. Par primerov imas pa visje.. Pa recimo se en, on se je zastrupil s hrano, sel domov lezat, ker ni bil sposoben ama nic.. poklice njo, kje je, pa ce bi lahko na poti iz sluzbe se ustavila v lekarni in mu prinesla kaksno malenkost za boljse pocutje.. ona seveda prijarda domov ob 21:30.. sla je u soping in potem s kolegico se na kavo..
Nisva se razumela:Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Verjetnost za ta sklep je enaka verjetnosti mojemu.
S to razliko, da sem bil jaz prizoru priča, ti pa ne.
Če je verjetnost enaka, potem ni važno ali si bil priča ali ne.
Citat:
poklice njo, kje je, pa ce bi lahko na poti iz sluzbe se ustavila v lekarni in mu prinesla kaksno malenkost za boljse pocutje.. ona seveda prijarda domov ob 21:30.. sla je u soping in potem s kolegico se na kavo.