Uporabnost žensk v dandanašnjem modernem času

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Žal ni bizonov pri nas
confused-1.gif
. Še enkrat preber moj post in boš vidla, daa tisto velko je napisano, kaj ste v osnovi, ane. Kar se tiče enakopravnosti.... Hiško bom gradil in definitivno ne bom svoji pustil delat težka dela. Naj gre takrat s ščerko nekam. Vidim mojo mat in sosede, katerih so žene pomagale možem. Težka dela niso za vas pa pika. Druga če pa res še enkrat preber moj post, ker nisem nasprotnik uspešnih žensk. Svojo bom podpiral in ji pomagal. Do ene meje. Enako tebi želim uspešnost. pa vendar bi ti rad rekel, če gledaš dolgoročno. Se spomniš osnovne/srednje, ko je kak otrok prišel s starejšimi v šolo. Kaj ste pomislili? Pač ga je dedek pripeljal, ali babi.
Zakaj to pišem? Vidim moje strše. Če ne bi bilo male sestre, ki je sedaj stara 15 let, bi bila sama že cca 10 let. Oba s sestro sva kaj hitro šla od doma. Matki kr pomagam glede tamale, ker se vidi, da je pri matkinih 49 letih težko sledit najstniškim muham. Aja mene sta mela pri 19-tih. Sam takrat, priznam, da so bili mal drugačni časi.
Da povdarim, podpiram uspešne ženske, a na falus mi gredo tiste, ki družino oz otroke zanemarjajo in podtikajo otroke v razna varstva.
O tem, bi lahko tudi za moške napisali a ne?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj to sem mu ze rekel, da naj spoka pa si najde eno normalno zensko.. pa ni efekta. "jo imam prevec rad" pravi.. klinc, pol pa sebe nimas dovolj rad, da gledas kako te drka u glavo..

Da bi pa mela narascaj si pa sploh ne predstavljam.. ceprav on se je pripravljen prilagodit.. njej je pa pac kariera sveta..

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Kaj pa če bi bile vloge obrnjene? Torej, da bi ženske furale uspešen biznis, njen tip bi ji pa pomagal in "natipkal tiste 3 račune"? Ne, tko se pa ne gremo
hysterical-1.gif

Vse se da, če se hoče. Tudi skombinirat posel, moža in družino. Jaz nikoli ne bom delala toliko, da bi trpelo moje privatno življenje, čeprav bi lahko in bi imela še za kakšno stopničko bolj luksuzen avto ali pa Swarowski špegle. It's just a matter of principals
smirk-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zakaj pa ne.. Ce me neka zenska prosi, ji z veseljem pomagam, ne glede na opravilo.

Ves kako je, ce hoces svojo firmo met uspesno se moras malo manj, kot pretegniti.. in itak nimas cajta za 0.. Ce pa si zaposlen nekje v podjetju.. Kaj vem, kakor vidim danasnji tempo ni nikoli dovolj.. Redke so sluzbe, kjer oddelas 8 urc, imas dobro placo in imas popoldne zase in za svoje bliznje..

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kot sem že napisal, glih tukaj je problem, ker moški preveč cincajo. Ne vem kako maš lahko nekoga rad, ki ga vidiš tako malo. Meni bi se resnično zmešalo in ne bi mogel furat take veze. Sploh pa ne pri teh letih ko sta onedva, ko naj bi bil že odrasel in so časi luftanja nekako mimo. Pa ne govorim zdej o otrocih, ampak na splošno.

Bič dej si še enkrat preber malo poste od Vhiperja. Če bi bila ona bolna, bi šel on lepo v lekarno in ji prinesel Lekadol. Vse fino in super! Ko pa on rabi Lekadol, je pa razvajen mamin sinko in ne vem kakšen nesposobnež. Če bi se moški obešal na vsake malenkosti, bi bla večina žensk samskih. A je tako težko nudit eno oporo partnerju, takrat ko jo potrebuje? Če moški ne bi šel po Lekadol, bi mu to še 6 mesecev naprej metala.

Prov vesel sem, da še obstajajo ženske, ki ne gledajo samo na svoji rit. Sam kaj, ko take ponavadi dobijo totalne bebčke, ki jih izkoriščajo. Sicer je pa vsak svoje sreče kovač in bo mogu sam pogruntat kako pa kaj. Če je raje nesrečen, kot brez nje, si je čisto sam kriv. Krivda je na obeh straneh, kako se bo pa izšlo, bosta pa sama mogla pogruntat.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pomoje ne kariera sama, ampak tisto kar pride zraven. šopingi, kavice, žur s sodelavci... in to ji omogoča da doma nič ne naredi.

so pa nekateri pokazali svoj pravi obraz v tej temi. samo jz jz jz, moje moje moje. ubogi vaši partnerji če zbolijo. bi lahko še umrli, ker ste presebični da bi kaj za njih naredili.
stupid-1.gif

@ ynos tako odraslega se delaš, a globoko v sebi si navadn butl. ko vidš moj nick se ti zamegli pred očmi in pišeš bedarije. kaj so ženske v osnovi in kaj mi tipi, so dejstva ki jim ne more NOBEN oporekat. in nikjer nism napisu da morjo ženske doma ostat in met 10 otrok, ampak sm smao govoru kaj so ženske v OSNOVI. sej vem da neboš dojel ampak vseeno še 1x napišem.
smirk-1.gif

kot je že viper napisal, naj hodi v službo, če ji je toliko do tega. ampak ko pride pa do otrok, pa ne bo okol norela, otroka pa dajala v razna varstva.
ne-ne-1.gif
ne, tut jz nebom.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Valda, okol skace in ji dol visi za vse ostalo.. fuckthat, ce travca ni pokosena, ce so roze uvele, ce je svinjak doma.. nej on pospravi (to da dela 16 ur za njun boljsi dom in je kljub temu ze N-krat pospravil, a ona se nikoli je itak ne zanima), itak bo samo prespat prisla.. Vazno, da ji je kul
cheer.gif

On je pa R, ki to gleda..

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Še dobro, da se je ta tema sprevrgla v pljuvanje po kolegovi bejbi
confused-1.gif
,..pusti jima, da si sama poštimata kakor jima paše,..če mu taka veza ne odgovarja, bo prej ali slej to dojel in spokal,..če mu boš pa ti želel odpreti oči, pa lahko izpadeš najslabši, tako da premisli, če se ti splača...drugače pa ne vem, če je fer, da vse bejbe sodite po dveh, treh izvenserijskih primerih, ki jih poznate...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No, sej ravno to hocem... ce mu bom kaj zinil, bom badguy.. ce bom tiho mi pa vest ne pusti..

Ves kaj je zalostno, da ni edina taka, ki jo poznam.. poleg njenih kolegic so tukaj v okoli se ene 3-4 take.. hura.. Zato me je sploh spodbudil ,da sem se oglasil, ce bi bila samo ena taka, bi mi bilo ravno..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Kot sem že napisal, glih tukaj je problem, ker moški preveč cincajo. Ne vem kako maš lahko nekoga rad, ki ga vidiš tako malo. Meni bi se resnično zmešalo in ne bi mogel furat take veze. Sploh pa ne pri teh letih ko sta onedva, ko naj bi bil že odrasel in so časi luftanja nekako mimo. Pa ne govorim zdej o otrocih, ampak na splošno.

Bolje preživeti manj časa skupaj, pa tega kvalitetno.
smile-1.gif
Potem pa vidiš pare, ki ne vejo več kam bi se dali, ker so preveč skupaj....in jim je standard bit večino časa zaprt med štirimi stenami, ob gledanju televizije ipd...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ja tukaj ti je težko kaj svetovat, ker ga ti najbolje poznaš in najbolje veš kako bi sprejel tvoje mnenje, jaz vem, da se v takem primeru ne bi vmešavala,...sama poznam tudi podoben primer para, pa tipu tudi očitno paše, ker vztraja že 11to leto...nekaterim moškim očitno paše taka vloga, kaj češ
confused-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kot kaze jim res odgovarja to.. ali pa so pi.. in si ne upajo nic zinit, v strahu da bojo sami ostal.. who knows..

Moram se malo premlet pa se potem (ne)lotit situacije..

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
ksz

Itak je treba najt eno pravo mero skupnega časa... Recimo meni je dost bad, kadar delam jaz pop, on pa dop. Takrat se vidiva samo zvečer... Meni je to pač dost malo. pa ne pričakujem tega, da bo skoz na men visu, ampak pač tko, za neko normalno vezo pomoje ni dost, da se vidita samo za 2 uri zvečer in čao. (aja pa to mislm tko, da si že dalj časa v vezi, pa da živiš skupaj...) -aja pa pustmo tle izjeme, ko gre kdo pa nekaj dni kam..

Drugače pa... dost egoistično je to, da ne greš za tipa/žensko v lekarno po tablete, če je bolan, da mu/ji ne poveš, da je cel umazan, da ne pomagaš pri delu doma al kjerkoli te pač partner rabi, če maš sam čas. Ni pa fer, da ne pustiš drugemu časa zase, tut to mora bit. Kako in na kakšen način je pa odvisno od dogovora s partnerjem... enim pač ustreza, vsak dan met en hobi, drugim je dost enkrat na teden, tretji si pa najdejo skupnega..

KAr se tiče pa kariere in žensk, pa se sama bolj nagibam k temu, da bi imela otroke na nek način čimprej, vsekakor pa pred 30 letom... Se mi zdi, da se da neke vrste karirero furat (ja ne morš pa bit multi tulti podjetnica, ki žvi sam za biznis, in misl da ne more podjetje brez nje obstajat) tudi ob otrocih, oz. da si lahko zadovoljen tako v službi kot doma... zakaj otroke prej? zato, ker si tezko predstavljam, da imam (recimo) 55 let pa 2 najstnika v hiši...

Kar se pa tiče preživljanja parov samo doma, je pa dejansko njuna odločitev, če se jima ne ljubi dvignit riti in it vsaj na sprehod, hja dejansko njun problem...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Potem pa vidiš pare, ki ne vejo več kam bi se dali, ker so preveč skupaj....in jim je standard bit večino časa zaprt med štirimi stenami, ob gledanju televizije ipd...

Ti se boš pa počas še kej naučil
grin1.gif

Nikol nam ni prav. Če tip dela premalo, je lenuh (+poln kufr ga imamo že, ker skor okol nas visi), če dela preveč, je deloholik (in nas seveda zanemarja).
bonk.gif
Nikoli zadovoljne.
Ljudje se pač različno znajdemo in imamo različne cilje. Nekaterim je cilj gradit kariero. Ok neka! Če paše to njim in njihovim partnerjem, ki so skoz sami, prav. Spet drugim je manj pomemben njihov status in imajo raje nekoliko manj denarja, pa uživajo v svojem prostem času. Najbolj bedni so mi pa tisti, ki za isto plačo, katero jaz dobim za 8-urni delavnik, delajo po cele dneve. Jaz delam zarad dnarja, ne pa zato, ker nimam življenja.

Preživljanje prostega časa....kako preživljaš prosti čas z nekom, ki dela 7 dni v tednu po cel dan?
17758-icon_confused.gif
Težko....torej se tako tudi veze ne da gradit, sploh pa ne uspešne. Želim si imeti vezo, ki bo temeljila na spoštovanju. Torej tudi na razumevanju za različne potrebe in različne obveznosti. V končni fazi je na vsakem posamezniku ali bo prenašal to, da je njegova žena cele dneve v službi in da mora on skrbeti za otroke, kuhat, pospravljat.....poznam, pa take pare, ampak imajo verjetno srečo, ker sprejemajo eden drugega kot take in ne gledajo na to kaj je kao "prav".

Le čevlje sodi naj kopitar.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:

Bolje preživeti manj časa skupaj, pa tega kvalitetno.
smile-1.gif
Potem pa vidiš pare, ki ne vejo več kam bi se dali, ker so preveč skupaj....in jim je standard bit večino časa zaprt med štirimi stenami, ob gledanju televizije ipd...

Nisem pristaš tega, da skoz visiš skupaj, ampak da takrat ko že da preživiš skupaj kvalitetno kakor praviš. Ampak 1h po zgaranem dnevu to definitivno ni.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Poznam eno "karieristko" ,samo pravi pubec jo je v roke dobil in manj kot leto po izjavi da ona nebo imela frocov ker jo zanima kariera, je lepo okrogla
grin1.gif

mizerere

Pripravnik
12. sep 2007
57
0
6
blog.unikati.eu
Ne filozofirejte kukr ene čenče
evil.gif

Dejstvo je, da če ne deklce ne bi mele lule bi izumrle že predn so se sploh povrgli dinozavri iz morja =)

Tako pa vladate svetu z dvema joškama in luknjo med nogami.

Dajte si priznat že no
srce-1.gif

IMAM RADAAAAAAAAAAAAAAAA pravi soseda
write.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
No, sej ravno to hocem... ce mu bom kaj zinil, bom badguy.. ce bom tiho mi pa vest ne pusti..

Ves kaj je zalostno, da ni edina taka, ki jo poznam.. poleg njenih kolegic so tukaj v okoli se ene 3-4 take.. hura.. Zato me je sploh spodbudil ,da sem se oglasil, ce bi bila samo ena taka, bi mi bilo ravno..
Lej, da bo volk cel in koza sita - zakaj ne bi diskretno (da frend ne bi nič vedel o tem) omenil pomislekov babi? Pač, da se ti ne zdi prav, kar počne (način in odnos)? Mogoče bi ji pa pomagalo, da bi sama sprevidela, da ne dela prav in mogoče spremenila svoj odnos do frenda na bolje?
Kar se pa tiče karieristk: danes sem bil na bolj poznem kosilu v eni kitajski restavraciji bogu iza nogu, kot rečejo. In pride not ena češpla, dokaj urejena, okoli <30 let. Naroči špagete, poje, oči ji medtem živčno švigajo sem in tja, živčno gleda na mobitel, plača in gre. Se usede v novejšega pežoja 307 in lepo odpelje. Ni bilo deset minut, se pripeljeta en za drugim dva avtomobila srednjega razreda (zdej se glih ne spomnim firm in tipov, ampak nista bla ne vem kaj, pa čist korete tudi ne), iz njiju stopita dve češplji, dokaj urejeni, okoli <30 let. Gledata na menu in vstopita.
crazy1.gif

Meni so se tele tri dejansko zasmilile, ker taka situacija sredi tedna, sredi popoldneva, ni normalna, pa naj reče kdo, kar hoče.