Žal ni bizonov pri nas
. Še enkrat preber moj post in boš vidla, daa tisto velko je napisano, kaj ste v osnovi, ane. Kar se tiče enakopravnosti.... Hiško bom gradil in definitivno ne bom svoji pustil delat težka dela. Naj gre takrat s ščerko nekam. Vidim mojo mat in sosede, katerih so žene pomagale možem. Težka dela niso za vas pa pika. Druga če pa res še enkrat preber moj post, ker nisem nasprotnik uspešnih žensk. Svojo bom podpiral in ji pomagal. Do ene meje. Enako tebi želim uspešnost. pa vendar bi ti rad rekel, če gledaš dolgoročno. Se spomniš osnovne/srednje, ko je kak otrok prišel s starejšimi v šolo. Kaj ste pomislili? Pač ga je dedek pripeljal, ali babi.
Zakaj to pišem? Vidim moje strše. Če ne bi bilo male sestre, ki je sedaj stara 15 let, bi bila sama že cca 10 let. Oba s sestro sva kaj hitro šla od doma. Matki kr pomagam glede tamale, ker se vidi, da je pri matkinih 49 letih težko sledit najstniškim muham. Aja mene sta mela pri 19-tih. Sam takrat, priznam, da so bili mal drugačni časi.
Da povdarim, podpiram uspešne ženske, a na falus mi gredo tiste, ki družino oz otroke zanemarjajo in podtikajo otroke v razna varstva.
O tem, bi lahko tudi za moške napisali a ne?
Zakaj to pišem? Vidim moje strše. Če ne bi bilo male sestre, ki je sedaj stara 15 let, bi bila sama že cca 10 let. Oba s sestro sva kaj hitro šla od doma. Matki kr pomagam glede tamale, ker se vidi, da je pri matkinih 49 letih težko sledit najstniškim muham. Aja mene sta mela pri 19-tih. Sam takrat, priznam, da so bili mal drugačni časi.
Da povdarim, podpiram uspešne ženske, a na falus mi gredo tiste, ki družino oz otroke zanemarjajo in podtikajo otroke v razna varstva.
O tem, bi lahko tudi za moške napisali a ne?