Uporabnost žensk v dandanašnjem modernem času

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
moja boljsa polovica
aplauz.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
in zakaj bi morala po defoltu ženska ostati doma in 'pomagati v firmi', kot si se izrazil? Zakaj pa ne bi to moški počel?
Pa tudi ni nujno, da če hočeš kariero furat, da moraš delat po 16 ur na dan, hodit s sodelavci nonstop okoli..ne vsega tko u skrajnosti gledat. Lahko imaš tudi uspešno kariero in furaš še družino zraven, ampak zame uspešna kariera ni samo to,da domov prinesem en kup denarja-zame bo popolnoma dovolj, da mi ne bo treba nonstop gledat na cene v štacuni, da si bom lahko tu pa tam privoščila kakšno malo dražjo stvar ala potovanja ipd. In nikakor ne mislim svoja najboljša leta cele dneve preživet v službi
ne-ne-1.gif
In tut nimam težav s tem, da bi moški zaslužil več kot jaz.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
življenje v lj ( če nimaš svojega stanovanja) za 2 osebi in da ne gledaš na cene, rabita vsak po vsaj 1000€ neto plače.da imaš pa še otroka+ kakšno potovanje, pa si takoj na 1500€/kom. toliko o "normalni" službi in 8h dnevno.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lej, saj se naceloma strinjam s tabo. Jaz sem bolj al manj komentiral tiste kokosi, ki jih osebno poznam.. Za vas forumasice ne bom nic trdil, ker vas ne poznam.

Recimo imam se en primer, ki ga ne razumem.. tip ma firmo, obremenjen na polno, ful bi mu prav prislo, da bi mu nekdo pomagal delat office zadeve.. Ce bi bila to njegova bejba bi bilo idealno, bi lahko oba uspesno furala firmo, vsak nekaj, en posle, drug papirje.. sam ne.. ona na vsak nacin hoce furat svojo kariero.. stara je 33 let, otrok nima, tipo bi jih rad imel, a ga ne jebe 5%.. s tipom se vidita 1 uro na dan in samo ob nedeljah sta cel dan skupaj.. fajn veza, ne?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Potem se pa skregata, pa bejba poleg tega, da ostane samska ostane še brez službe
crazy1.gif
Saj je super dokler štima, pa dokler sta sposobna izključit posle, ko prideta domov, ne pa da potem cel free time premlevata samo o biznisu, nanju pa pozabita,...samo potem je pa za tistega, ki je bil zaposlen pri partnerju malo večji problem,...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne vem, zakaj je greh, če hoče bit ženska finančno neodvisna in če ima dosti soli v glavi, da fura neko solidno kariero. Za to smo tudi hodili na faks, kajne? Saj nas tam niso učili, kako se kuha in pere, kar pa itak najbrž zna vsaka 'gospodinjsko razgledana' ženska. Vseeno imajo moški še vedno možnost, da ostanejo doma in cele dneve skrbijo, da je hiša čista, glede na to, da je to tako plemenito dejanje, obenem pa še notranje izpolnjuje. Pa good luck.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če predpostavljamo da je zakon nekaj skupnega, potem ni tu moje- tvoje ampak je denar skupni. torej ni več izgovora finančna neodvisnost. ali pa gre tako, od moškega denar je skupni, od ženske denar je pa samo njen, kao finančna neodvisnost
confused-1.gif
gospodinjsko razgledanih žensk je pa zelo malo, še posebno med tistimi ženskami ki si tako močno želijo imet kariero.

in zopet se je najdla še ena omejena ženska, ki je spala med zgodovino in biologijo
frown-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Donči, ti si pa očitno prespal eno opcijo, ki sem jo dala na razpolago.
Sicer pa en wake-up call ne bo odveč - smo v 21. stoletju.
d055.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kar se ne cudim, da se skregata.. Danes noben noce vec delati kompromisov ali se prilagajati in potem je N locitev, ker se dripca ne znata zmenit in malo potrpet kdaj pa kdaj.. samo to je ze druga tema..

Bejba ostane brez sluzbe.. ja in? Saj trdite, da ste danes ultra sposobne in, ce je ta zenska kolikor tolikor sposobna, si bo bp nasla drugo delo.. saj ima sole in vse, ne?

Torej ti bi raje furala svoje in dala partnerja jebat, kakor, da bi mu pomagala skupaj furat firmo?

kdosemjaz: Moji posti nimajo blage veze s tem, da zenske ne bi bile sposobne ali da naj bojo doma or smth.. poanta vsega je to, da mi grejo izjemno na falus zenske, ki gledajo samo na svojo razvajeno, prepotentno cesplo in jih boli k... za vse ostale okoli.. Vazno, da je ona in njena kariera "po planu" pa je kul.. Ce je tipo lacen, bolan, hodi ko klosar okoli, je nekaterim zenskam popolnoma vseeno.. vazno, da njim ni dolgcas in se imajo fajn
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Če mu otroci toliko pomenijo, pa nej to žensko odjebe in si najde drugo. Ne zdej jambrat sam nad ženskam, da so krive. Pokažte malo jajc pa bo! Pa ne da bi zdej žensko zagovarjal, ampak tako je dejstvo. Kaj neki cincate in jambrate. Rečeš ženski, da hočeš otroke in se nej odloči kaj bo naredila. Če mu več pomenijo otroci, obstaja veliko žensk, ki bi jih rade imele. Te ženske, ki furajo kariero pa bojo čez čas itak velik biznis, ko se bo organiziralo počitnice na kakšnih super destinacijah kjer jih bojo lokalni mačoti malo obdelovali. Mogoče je ravno v tem problem, da moški ne pokažejo jajc. Če ji bo rekel da hoče družino ali pa gresta narazen, bo ženska 100% pošteno razmislila kaj bo naredila! Seveda je odvisno, kakšne so prioritete. Ali hoče bit z njo kljub temu da nimata otrok ali mu otrok več pomeni.

Sam tok za info! Ko jest enkrat živim z nekom in da ga vidim 1h na dan sm raj sam in si ga drkam. Sicer pa tudi njemu služba veliko pomeni in ko bo otrok bo pa kaj? Ga videl 1h na dan in se z njim ukvarjal samo v nedeljo? Malo poglej iz obeh stališč in boš videl da ni glih tako rožnato.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ful dobra firma, če rabi eno žensko za pomoč in brez nje bo vse propadlo. Te že itaq je na najgi.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
kdosemjaz: Moji posti nimajo blage veze s tem, da zenske ne bi bile sposobne ali da naj bojo doma or smth.. poanta vsega je to, da mi grejo izjemno na falus zenske, ki gledajo samo na svojo razvajeno, prepotentno cesplo in jih boli k... za vse ostale okoli.. Vazno, da je ona in njena kariera "po planu" pa je kul.. Ce je tipo lacen, bolan, hodi ko klosar okoli, je nekaterim zenskam popolnoma vseeno.. vazno, da njim ni dolgcas in se imajo fajn
crazy1.gif

aplauz.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Za point falit ste pa experti, svaka cast.

Point je v tem, da zensko zelo rado bk, kako njen tipo izgleda. Dec it.

Primer, smo zadnjic na pijiaci in se par pogovarja:

On: o p.. kaksne hlace imam imam na rit.. zakaj mi nisi omenila, da sem ves zasvinjan..
Ona: ja saj sem vidla, pa .. p.. pa kaj sem ti jaz, mama?

Lepo, ne?
smirk-1.gif

Grisbi: Lej.. TIP dela 18 ur na dan.. zasut s papirji.. prosi zensko: "ej a bi mi pomagala tukaj v excelu napisat 3 racune" ... ona: "ne dragi, ne znam" (itak, da zna, ko se gre za njeno rit) se obrne in gre gledat TV.. Ce zeli ali ne zeli delat imas prav, je njena izbira.. imas prav.

To mi zivc ven potegnejo take zadeve.. dec d hol fokin pojnt, kar blebetam kle.. Zanimali pa so me vasi komentarji, a ste klasicno vse drugo najdle v mojih postih..

dost filozofiranja, ne da se mi vec.. nighty night..

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Grisbi: Lej.. TIP dela 18 ur na dan.. zasut s papirji.. prosi zensko: "ej a bi mi pomagala tukaj v excelu napisat 3 racune" ... ona: "ne dragi, ne znam" (itak, da zna, ko se gre za njeno rit) se obrne in gre gledat TV.. Ce zeli ali ne zeli delat imas prav, je njena izbira.. imas prav.

Ok, to je druga,..kot sem rekla, jaz sem vedno pomagala, če sem le lahko, če ne drugega, konec koncev gre za tvojega partnerja,..prej sem razumela, da se zdi tebi samoumevno, da bo bejba delala pri tipu, če ima on firmo in ne sfolga in da si zgrožen, ker se ona raje ne zaposli pri njem kot da dela svojo kariero,..če sem narobe razumela se opravičujem..

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sej me ne berš. v osnovi ste ženske narejene za rojevanje. če to ne bi bilo res, potem bi lahko tudi tipi imeli otroke. ampak očitno so pri vaši spolni vzgoji govorili drugo kot pri naši
confused-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Po moje nisi (al nas je pa več). Ker začelo se je kot pljuvanje čez vse, ki ne bi imele otrok ASAP takoj, ko se partnerju zazdi in imajo še kak drug interes kot skrbet za tipa.
Pa itak - nobena od teh skrajnosti ni dobra (karieristka vs. gospodinja), še najbolj mim pa pritoževanje v stilu "I Want My Mummy Back."

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
to je bedno da ti partner npr ne pove da imaš kaj umazano... še ko delam, si sodelavci takoj povemo če je kdo kje umazan.
ampak očitno je nekaterim neki res odveč
crazy1.gif