Citat:
Uporabnik PNG pravi:
pa še glede gledanja mehiških limonad...tut sama sicer ne štekam, kako lahko to folk gleda, ampak če jim paše, pa naj. Ne vem, zakaj bi bla mehiška nadaljevanka kaj bolj poneumljajoča kot gledanje fuzbal tekme.
Eno je pravljični svet, za katerega ženska zapravi po 2 uri dnevno, da pogleda kdo je skrivni dvojček, tretjega brata, ki je v bistvu bogata ženska in kirurg in tajni agent hkrati..., drugo pa 2 uri na teden za kakšno tekmo. Sicer pa za moje pojme tip, ki ne pogleda nikakršnega športa na TV-ju zame sploh ni tip, ampak neka pičkica, ker je to bolj v domeni žensk.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Koliko karieristk ima otroka okol 25 let?
. Skor ni, ker potem se raje in z veseljem posvetijo družini.
Se kje motim?
Ja motiš se. Kaj bo karieristka s srednjo šolo, da jo lahko okličeš karieristka in mlada mamica pri 25-ih hkrati? Takrat se ponavadi šele dobro diplomira, mogoče celo leto kasneje... in hvala kurcu, da ne bo šla direkt rojevat pa vzgajat otroka. Vsaj jaz ne bi na njihovem mestu. Greš na šiht..., dobiš nekaj prakse, izkušenj, delovne dobe..., s partnerjem uživaš na kakem potovanju, izletih ipd..., potem pa se počasi zresneš, rodiš..., vzgajaš...
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
prerade pozabljate da ste v osnovi na svetu zato, da imate otroke. in če se vedno več žensk odloči za kariero namesto za otroka, potem bo vedno manj otrok. tako pač je, žal.
Samo ti pa majkemi nisi zdrav. Izpostavljaš osnovno funkcijo žensk - rojevanje -, kot da so samo zato na svetu.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Recimo imam se en primer, ki ga ne razumem.. tip ma firmo, obremenjen na polno, ful bi mu prav prislo, da bi mu nekdo pomagal delat office zadeve.. Ce bi bila to njegova bejba bi bilo idealno, bi lahko oba uspesno furala firmo, vsak nekaj, en posle, drug papirje.. sam ne.. ona na vsak nacin hoce furat svojo kariero.. stara je 33 let, otrok nima, tipo bi jih rad imel, a ga ne jebe 5%.. s tipom se vidita 1 uro na dan in samo ob nedeljah sta cel dan skupaj.. fajn veza, ne?
To je isto, kot bi ti ata ponudil, da delaš v njegovi firmi. Včasih pač paše it na svoje..., delat zase...gradit na sebi in svoji "karieri". Če ženska hoče v biznis z mano..., naj gre..z veseljem... Če hoče peljat svoj šiht, naj to počne. Če bo šla firma v [censored], bo vsaj samo en od naju ostal brez šihta.., ne oba.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
to je bedno da ti partner npr ne pove da imaš kaj umazano... še ko delam, si sodelavci takoj povemo če je kdo kje umazan.
ampak očitno je nekaterim neki res odveč
O MOJ BOG, s šim se nekateri obremenjujete. Kot da bi bil na mamo jezen, ker ti ni povedala, da si se umazal. Kako bi bilo šele, če bi bili samski. Cel kolaps lastnega socialnega življenja in delovanja osebe.
Ne vem kaj je z nekaterimi. Jaz osebno imam 100x raje pametno žensko, sposobno, z lastnimi cilji in ambicijami..., tudi če mora kdaj podaljšat šiht zarad tega. Če se tega ne prenesete, pa začnite s kako trgovko iz merkatorja, frizerko iz salona, ali čistačico fato...