Uporabnost žensk v dandanašnjem modernem času

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Mu že neki paše, da je tko .... Tista dva ki sta v vezi bosta sama najbolj vedla kakšni so odnosi med njima, kok se mata rada kljub občasnim spodrsljajem in kaj se dogaja med štirimi stenami, ko sta sama, tko da sodit na podlai parih dogodkov je čisto brezveze ... Sam najbolj ve kok je srečen z njo in kaj so tiste njene poszitivne točke, ki močno prevagajo to, da ja rada v družbi (kot da je kaj narobe s tem .... vsaj zdolgočasena ni).

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Ej resno, s katerega planeta prihajaš ti? Mora biti resnično daleč, ker ne dojemaš dobro stvari.

Govorimo o primeru, ko tipo ima takšno kokoš, ne če jo ne bi imel.
stupid-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst pa sprašujem kako bi reagiral, če je ne bi imel. Zatorej ne razumem nujnosti njene pomoči, če bi lahko sam vse uredil, ampak ne ... ni dost da ima on slab dan, ona mora skenslat vse kolegice zato da njemu ustreže .... Ne bi rekla, da je kaj hudega, ampak za take malenskosti pa res ni treba zadev toliko napihovat ....

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.992
10.745
113
kod Džej-Zija
Če on IZJEMOMA rabi pomoč in bi mu partnerkina roka zelo prav prišla, se bi menda ja spodobilo, da bi spustila eno kavico s kolegicami, ki jih velikokrat vidi, in se žrtvovala ter pomagala partnerju. Ali so po tvoje res vsi njeni "frendi" bolj pomembni kot partner?!?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Če ženska ne pleše kot on igra ma že svoje razloge za to. Pa se je kdo vprašal, če je ta tip brez napak ali je mogoče en mamin sinček, ki ji utruja pa raje svoj čas preživi s kolegicami kot da gleda njega kako se smili samemu sebi.
Dans je žal ogromno vez takih, da se dva dejansko ne preneseta in na take načine bežita eden od drugega .... Naj sami rešujejo, mi na forumu nimamo nič s tem.

LP

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.992
10.745
113
kod Džej-Zija
Če tako napišeš, se čisto drugače bere kot če jo slepo zagovarjaš. Težko je na daljavo komentirat odnos, katerega dinamike nihče od nas zares ne pozna. Če pa je stanje dejansko tako, kot je pisal MViper, potem pa samo vodo potegneš.
stupid-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
vidm da se preveč družš z jnosom ker tut tebi branje in razumevanje dela probleme. če je človek bolan in reče svojemu partnerju če lahko na poti DOMOV kupi zdravila v lekarni, ona gre pa raje v šoping, gre za moteno in extremno sebično osebo. tuki ne gre za zlorabo ženske, ampak za prošnjo ljubljene osebe da mu malo olajša bolečine. če je to zate neki slabga, potem si resno bolana in si čimprej poišči zdravniško pomoč.
če bi mene punca tko klicala, bi skrajšu svoje opravke oz karkol bi pač že počel in poskrbel zanjo. tako je če imaš nekoga rad. ampak vi ki mislite samo na svojo usrano rit tega nikol ne boste razumel.
crazy1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Pa si ti sebe predstavljaš v vlogi neke brezciljne, neuspešne gosdpodinje?? :norec:
Če je življneje to, da cele dneve skrbiš za otroke, kuhaš pa pospravljaš po bajti in pri 50-ih, ko nisi več za nikamor hodiš po toplicah, raje nikol ne živim.

Jaz osebno bi se počutila blazno bedno, da mam partnerja, ki je ful uspešen, veliko služi, dober v svojem biznisu, jaz pa doma perem in mi je največji dosežek spravit tist madež ven iz nove srajce
bonk.gif
Hvala lepa za tak lajf ... Take stvari ti začnejo butat na samozavest in če nisi zadovoljen s samim sabo, ne vem kako boš lahko s čim drugim.
Raj nikol nimam otrok kot da tipu špilam služkinjo in igram vlogo priležnice.
bonk.gif
Kar naj bo sam doma, če mu paše, jaz mislim iz sebe kaj narest ... pa nisem neka obsedena karieristka, ampak raje crknem kot da mi kdo reče, da živim na njegov račun in v njegovem stanovanju ... Pa take stvari se zlo hitro zgodijo .... sploh pri nas.

LP

Sicer nisem brala cele teme, ampak c'mooon... Če bi mela uspešnega dedca, ki bi zaslužu tok, da preživlja mene, sebe pa najinih 5 otrok, mu cel dan likam, kuham, perem, otroke vzgajam, se mu smejkam pa še pof00kam zvečer. Ne vem zakaj bi mi tako super življenje butalo na samozavest pa tudi ne vem zakaj bi morala imet občutek, da iz sebe nism nč nardila
17758-icon_confused.gif

Arbeit macht frei. Kakršnokoli pač že.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Zdej pa še drug primerk para, kjer tip jao ne vem kaj naj rečem ja nima nič in pol tak model dobi ful kulsko bejbiko. Bejbika ima avto in službo, modela je oblekla, da ni glih en razcapanc pa pogoje mu je postavla. V glavnem ona njemu pomaga v tem primeru. Model se trudi, dela izpit ampak ne more vn iz svoje kože - ga precej pije. Modelka sama ne ve kaj naj naredi, ker ga ima rada in vidi, da se model trudi ampak glede pjače mu ne misli popuščat. Zdej bod pa pameten pa svetuj, jaz sem ji rekla naj ga pusti, ker je že preveč naredila, on pa nič.
crazy1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Aja še to, včeri je bil en fajn film od Metoda Pevca ravno na to temo. Modelka je hotla postat pevka, tip jo je pa prvo obtožu, da se okol gon (tipično od vas ljubosumnežev in posesivnežev), kar seveda ni blo res pa jo je vseen pustu sploh se ni pomenu z njo, to si je neki v glavo napiču in čao je šel na naftno ploščad - ma naj gre
stupid-1.gif

majč

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:

Sicer nisem brala cele teme, ampak c'mooon... Če bi mela uspešnega dedca, ki bi zaslužu tok, da preživlja mene, sebe pa najinih 5 otrok, mu cel dan likam, kuham, perem, otroke vzgajam, se mu smejkam pa še pof00kam zvečer. Ne vem zakaj bi mi tako super življenje butalo na samozavest pa tudi ne vem zakaj bi morala imet občutek, da iz sebe nism nč nardila
17758-icon_confused.gif

Arbeit macht frei. Kakršnokoli pač že.
Še ena najstnica, ki ji je cilj življenja dobit tipa k ma velik keša in si ji zdi vloga priležnice in novodobne prostitutke častna.
bonk.gif

Pa še ponujaš se tle s seksom, vlečenjem in goltanjem ... ROFL pacientka
hysterical-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
No, ona bo s svojim načinom razmišljanja vsaj dedca dobila (in obdržala, pa še srečna bo), ti boš pa večno sama (tudi zaradi svojega načina razmišljanja - ker dec te bo pa gledal, ko mu boš stalno najedala?).
smirk-1.gif

Vsakemu svoje.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Čakaj, malo, vlečenja pa nismo omenjali. Pač je v primeru, da tip nosi domvo denar, pripravljena držati hišo pokonci in skrbeti za deco. Kaj je s tem narobe, pa res ne vem. Anamarija, kar tako naprej!
grin1.gif