Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.757
1.830
113
124
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
KSZ..

Android lost najboljša varnostna aplikacija za Android v primeru izgube ali kraje.
Anne on February 8, 2012 (Samsung Galaxy S2 with version 2.19)
Steals money by secret premium sms

Thought this program was cool.out appears to work ok and for free!!! Then I noticed my bill had gone up and upon checking I saw premium text messages at £2.00 each after something had sent a text for android which subscribed me to the message service. It had to have been android lost.... Beware and uninstalled!!!
grims-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Ker sem nov na androidu me zanima ce obstaja kak programcek, kjer bi dolocil kater aplikacije se lahko in katere se ne smejo osvezevat ce nisi na wlanu?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
KSZ..

Android lost najboljša varnostna aplikacija za Android v primeru izgube ali kraje.
Anne on February 8, 2012 (Samsung Galaxy S2 with version 2.19)
Steals money by secret premium sms

Thought this program was cool.out appears to work ok and for free!!! Then I noticed my bill had gone up and upon checking I saw premium text messages at £2.00 each after something had sent a text for android which subscribed me to the message service. It had to have been android lost.... Beware and uninstalled!!!
grims-1.gif

Ima okoli 500.000 inštalacij, ocena skoraj čista petica. Samo eden se pritožuje, da mu je ukradlo denar. Če bi bilo to res, bi bilo verjetno več pritožb.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zdej sem odkril eno topšit zadevo:) Prenašanje podatkov med dvema napravam.
Morta bit vrjetno vi stem wifi omrežju.
Izbereš recimo slike in izbereš možnost Pošlji prek Wi-Fi. Ime telefona je neko čudno. Nisem še našel, če se da kje spremenit. Gre pa full hiter. Sem probal 5 slik in je šlo v parih sekundah.

22. jul 2007
1.403
59
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Zdej sem odkril eno topšit zadevo:) Prenašanje podatkov med dvema napravam.
Morta bit vrjetno vi stem wifi omrežju.
Izbereš recimo slike in izbereš možnost Pošlji prek Wi-Fi. Ime telefona je neko čudno. Nisem še našel, če se da kje spremenit. Gre pa full hiter. Sem probal 5 slik in je šlo v parih sekundah.
Mogoče tale?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Brez dodatnega programa. SGS2 ima že to gor, predvidevam, da tudi drugi androidi. Ampak to je samo za med dvema telefonoma.

Iščem pa varjanto za na pc.
Torej da lahko pošljem fajle direkt na pc v neko šerano mapo. Razne ftp in explorer, dropbox... programe poznam. Samo to ni to.
Jst bi imel, da ko gledam slike, stisnem menu + pošlji na pc v šerano mapo. Torej direkt iz galerije, brez ovinkarjenja;)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Mislim, da se nismo najbolj razumel.
Iz tega menija na sliki bi rad izbral program preko katerga bom poslal datoteko na šerano mapo na pc-ju.
meni.jpg

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz v ta namen uporabljam kar Dropbox. Sicer traja kako minuto preden se potem tudi v folderju na PCju prikaže, toda zadeva deluje čisto zadovoljivo.

A na PCju imaš Dropbox inštaliran?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nimam.
Rad bi vidu da gre direkt. Za kako sliko ni problem preko oblakov. Za večje fajle ali več slik pa je prepočasno, ker je je ozko grlo upload interneta.
Poleg tega imam še idejo, če si to želim nardit pri frendu;) Torej spet oblaki odpadejo.
Sej vem, da kompliciram in da bi preko kakšnega "explorerja" to lahko delal, samo bi rad da je bolj fency in direkt;)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
No, dokler ne najdeš kaj boljšega, si še na računalnik inštaliraj dropbox in se bi bo kreiral prav folder v katerega se ti bodo iz oblaka samodejno nalagale fotografije.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Telefoni običajno nimajo barometra ... zato tudi ni višinomera.
Višino pokažejo s pomočjo GPSa, kar pa ni najbolj natančno (približno 50-100 metrov zgrešeno v Sloveniji). Za ta prikaz je mnogo programov (poglej na market).